• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
rasivell

رنك دهي به مطالب

18 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان گل

يه سوالي دارم ، ميدونم چيكارش كنم تو قالبمون ولي خب چون جاوا اسكريپت بلد نيستم ، اينجا گفتم بيانش كنم كه دوستان كمكم كنن ساده اين كارو انجام بدم ،

ميخوايم مثلا به مطالبمون رنك بديم ،‌بين 1تا 10 ، كه مثلا اگر يك بود نمودار و يا يه خط كوتاه بيوفته و اگر به مراتب هر چه بزرگتر بود تا 10 ، اون نمودار هم بلند تر باشه ، مثلا ميخوايم بگيم اين گيم و يا نرم افزار رنك 5 از 10 رو داره ، من برنامم اينه كه بيام تو زمينه هاي دلخواه قرارش بدم و بعد متاباكسش كنم طوري كه توي پنل زير قسمت ارسال مطلب يه كادر بندازه كه بشه بهش اعدادي بين 1 تا 10 رو داد و زماني كه مثلا اگر عدد 1 بود نمودار كوتاه باشه و اگر هر چه به 10 نزديك تر بود نموداره بلند تر باشه

حالا ميشه ستاره هم قرار داد ولي مشكل من دقيقا همين بخششه كه نميدونم چي قرار بدم كه نيازي به جاوا اسكريپت نباشه ! نظرتون و پيشنهادتون براي اين مساله چيه كه من بتونم يه امتياز دهي داشته باشم كه بشه بهش از بين اعداد 1 تا 10 داد كه خب نمودار بندازه!

حالا اگر افزونه اي چيزي هم هست براي اين كار خوب ميشه!

مثلا توي سايت هاي گيم ديديد كه مينويسه: صدا گذاري 1 از 10 ، گرافيك 5 از 10 ، و نمودار ميندازه! دقيقا همين رو ميخوايم

ویرایش شده در توسط rasivell
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید از پلاگینهای Post Ratings استفاده کنید مثل Author Post Ratings و ...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوست گلم، فكر كنم خوب مطالعه نكرديد كه بنده چي ميخوام و شايد من خوب نگفتم

اون پلاگين و يا ستاره ها يه عنوانه و اصلا چيزي كه من ميگم نيست!!!

توي يه سايت گيم المان هاي زياديه كه بايد بهشون رنك داده بشه!

گرافيك

طراحي

موسيقي

صدا

شخصيت پردازي

و ... نزديك 6 تا المانه ، اون ستاره ها يدونه رنك ميده به يه مطلب اصلا كلا 180 درجه متفاوت تر از اون چيزيه كه من توي پست اول اين تاپيك بيان كردم :)

ویرایش شده در توسط rasivell
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آخرین عکس در صفحه این افزونه را ببین فکر کنم همونه که میخوای.

امتیاز دهی کلی هم پایینش نوشته.

screenshot-7.png?r=636139


http://wordpress.org/extend/plugins/gd-star-rating/screenshots/

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

/

خيلي خيلي ازتون متشكرم ، بازم نشد :D - خيلي ساده است مساله ، مورد اينه كه اين افزونه ها و پلاگين ها تعامل با كاربر رو ميرسونه! يعني اينكه كاربر مياد و رنك ميده! حالا مساله اينجاست ، شما يه گيم رو نقد و برسي كردي و به عنوان يه مرجع داري به اين بازي رنك ميدي به بخش هاي مختلف و اين نظر سايت شماست نظر نويسنده است و يه بار ثبت ميشه و كاربرا ميان و نمودارو نگاه ميكنن كه مثلا سايت شما به اين گيم اين نمره هارو داده و مهم اينجاست كه اين نمودار غير قابل تغيره توسط كاربر ! مثل نمره معلمه! معلم نمره ميده شما نگاش ميكني ولي تغيري نميتوني بدي!

اين پلاگين ها براي كاربر ساخته شده كه بيان و هر كسي نمره هاي خودشون رو بدن! ، ولي چيي كه ما ميخوايم اينه كه ما نمره ميديم كاربرا نگاه ميكنن ، كسي از كاربر نمره و عدد نميخواد :)

قربونت برم زحمت كشيدي دوست عزيزم

.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من گرفتم :D

از زمینه دلخواه استفاده کن .

خودت از یک تا 10 به هر پست نمره بده .

بعد با استفاده از اون عدد یه تعداد ستاره بذار بغل دست پست .

همین

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من گرفتم :D

از زمینه دلخواه استفاده کن .

خودت از یک تا 10 به هر پست نمره بده .

بعد با استفاده از اون عدد یه تعداد ستاره بذار بغل دست پست .

همین

قربون رضاي عزيز برم، ميگم كه پس هموني كه من گفتم درسته اره؟؟؟ پست اولم رو بخون لطفا ببين اوني كه من گفتم دقيقا همينه درسته؟؟ ولي سوالم اينه بخوام ستاره نزارم و مثلا ستوني باشه چيكار كنم؟؟ اگر پست اولم رو بخوني ممنونت ميشم

مرسي

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کافیه عکس بزاری حالا میشه هم ستونی باشه و هم بصورت افقی. برای هر شماره یک عکس در نظر بگیرید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اها خودمم تو فكرش بودم ولي گفتم كه خيلي ابتدايي هستش گويا همين درست بوده! الان ميرم براي عدد 10 يه عكس بلند و به ترتيب براي باقي عكس كوچيك تر ميزارم ، خوبه ؟ شما هم همين رو گفتي مرتضي جان درسته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان فقط مشکلت نشون دادنشه .

خب مقادیر درصد هستن یا عدد ؟

میخوای ستون بذاری؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رضا جان دستت درد نكنه با توجه به توضيحي كه دادي خيلي عالي بود و كمكم كرد (رضاي عزيز تو جاي ديگه راهنمايي كرد). مقادير عدد هستن ولي خب با توجه به روش گفته شده ميشه ضربشون كرد و درصد شد

حالا يه مساله ، نويسنده و مدير مربوطه مياد توي زمينه دلخواه ميزنه مثلا 5 اين رو ما ما توي كدش ضرب ميكنيم به 10 كه درصد بشه ، حالا اين درصد رو چطوري به استايل بديم ؟؟؟ يعني اونجايي كه نيازه width درصد بديم بايد دقيقا چه الماني قرار بگيره كه اين درصد بدست امده رو نمايش بده كه اونم با توجه به درصد رنك بده.. مرسي

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دو راه دارید.

1- با جی کوئری اجرا کنید. که بصورا فریمورک توی نت هست.

2- با استایل انجام بدید.

شما یک اندازه نهایی انتخاب کنید مثلا 100 پیکسل.

حالا به ازای هر درصد 1 پیکسل عکس رو بزرگ کنید. یه چیزی مثل کد زیر:

<span style="width:<?php echo $meta_int; ?>px;">

که متغییر meta_int میشه عدد شما ضربدر 10

راه ساده ایی هست.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دو تا div میخواد .

یکیش کلیه برای محدودیت کلی مثلا 250 پیکسل.

یکیش توی این هست که درصد میدید دیگه .


<div style='border:1px solid gray;height:10px;width:250px'>
<div style='background:green; height:10px;width:10%'> </div>
</div>

اون 10 درصد رو باید تغییر بدید .

حالا اگه از یک تا 10 نمره میدی کافیه یه صفر بذاری جلوش دیگه میشه درصد :)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دو تا div میخواد .

یکیش کلیه برای محدودیت کلی مثلا 250 پیکسل.

یکیش توی این هست که درصد میدید دیگه .


<div style='border:1px solid gray;height:10px;width:250px'>
<div style='background:green; height:10px;width:10%'> </div>
</div>

اون 10 درصد رو باید تغییر بدید .

حالا اگه از یک تا 10 نمره میدی کافیه یه صفر بذاری جلوش دیگه میشه درصد :)

اقا مرتضي دسدت درد نكنه....

رضا جان متوجه نشدي دقيقا خواسته منو :(

من همه اينارو اون شب متوجه شدم دستت درد نكنه ، سوالم اينه كه الان من اون عددي كه نويسنده تو پنل توي زمينه دلخواه ميده مثلا 5 ، رو بايد ضربدر 10 كنم كه بشه درصد ، حالا اين ضرب رو كه كه تبديل به درصد شده چطور بيارم توي width بدم؟؟؟ اونجا متغير بزارم؟ و يا مثلا چي وارد كنم؟؟؟؟ يه خورده ارام متن منو بخونيد دقيقا متوجه منظورم ميشيد :)

متشكرم ازتون

.

ویرایش شده در توسط rasivell
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی پست 12 دقیقا همین مورد رو نوشتم.

ببینید شما متا یا همون زمینه رو توی یک متغییر مثلا به اسم _meta_val بریزید.

بعد هم متغییر رو ضربدر اون مقدار که اینجا 10 هست بکنید. (اگر درصدی هست 10 و اگر پیکسلی هست براساس اندازه کلی مشخص میشه)

<?php
$_meta_val = get_post_meta($post->ID, 'key', true);
$meta_int = $_meta_val*10;
?>
<span style="width:<?php echo $meta_int; ?>%;"></span>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

زنده باشي مرتضي جان كاملا متوجه شدم... دست همگي درد نكنه... :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان به مشكل خوردم!!! :( توي صحفه من عناصر زيادي هستن كه همه شون براي خودشون استايل هاي جدا دارن ، در هر صورت وقتي من ميخوام اين روش رنك دهي رو پياده كنم ، طول و عرض اين دايو هايي كه ميدم قاطي ميشه و از كناره ها فاصله ميگيره و از پدينگ و مارجين دايوي كه در اونه پيروي ميكنه! چيكار كنم كه به استايل هاي دايو هاي بالادسترش كاري نداشته باشه و از اون پيروي نكنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درستش كردم..

به هر دو خاصيت زير رو دادم درست شد ، البته ابتدا هم داده بودم ولي نه به هر دو! اولين دايو درست بود و دومي وسط مي امد كه با خاصيت زير ريست و بعد فلوت گرفت


clear: both;
float: left;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری