modlebas

پیدا کردن آر اس اس یک سایت

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام . چجوری میشه ار اس اس یه سایت رو که بستن پیدا کرد؟ راهی نداره؟

افزونه یی هست که باهاش مطالب این سایت هارو کپی کرد.

مثلا iruni.ir که خودش یک اسپمره چجوری میشه مطالبشو کپی کرد؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز میشه یه کم بیشتر راهنمایی کنید؟ الان من چجوری باید درست کنم؟

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کسی راه حلی نداره؟

چجوری از سایت هایی که فید ندارن کپی کنیم. مثل iruni.ir

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آدرس آر اس اس سایت موجود هست میتوانید از طریق کلاس fetch_feed موجود در وردپرس اطلاعات رو بدست بیارید.

اگر آر اس اس سایت رو بستن شما میتوایند بوسیله کتابخانه simple_html_dom در PHP براحتی تگ ها رو اسکلت بندی کنید و بدستش بیارید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل اینه من بلد نیستم . میشه شما برای نمونه خودتون یکی بسازید؟

لطفا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بفرمائید دوست عزیز.

در این مثال ابتدا کتابخانه simple_html_dom را فراخوانی کرده ایم چون وب سایتی که شما معرفی کرده اید درخواست http رو بسته به همین دلیل نمیشه از تابع filr_grt_content استفاده کرد به همین دلیل از Curl استفاده میکنیم.مثلا مطلب با آدرس

http://iruni.ir/news/1020224

را انتخاب کردیم و توسط دو شی که ایجاد نموده ایم توانستیم عنوان مطلب و محتوای مطلب آن را دریافت کنیم.همین مقادیر را میتوانید توسط تابع wp_insert_post به وردپرستان اضافه کنید.فایل ضمیمه را میتوانید دریافت کنید.

 

<!DOCTYPE html>
<html dir="rtl" lang="fa-IR">
<head>
<meta charset="UTF-8" />
</head>
<body style="text-align:right; font:12px tahoma;">
<?php

include_once('simple_html_dom.php');
function dlPage($href) {
    $curl = curl_init();
    curl_setopt($curl, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
    curl_setopt($curl, CURLOPT_HEADER, false);
    curl_setopt($curl, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, true);
    curl_setopt($curl, CURLOPT_URL, $href);
    curl_setopt($curl, CURLOPT_REFERER, $href);
    curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
    curl_setopt($curl, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/533.4 (KHTML, like Gecko) Chrome/5.0.375.125 Safari/533.4");
    $str = curl_exec($curl);
    curl_close($curl);
    $dom = new simple_html_dom();
    $dom->load($str);
    return $dom;
}


$html = dlPage("http://iruni.ir/news/1020224");

//عنوان مطلب
echo $html->find('div[class=article-page] h1 a', 0)->innertext;

echo "<hr>";

//محتوای مطلب
echo $html->find('div[class=article-content]', 0)->innertext;

?>
</body>
</html>

 

iruni.zip

ویرایش شده در توسط Mazandaranweb
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر عزیز. اما من موتجه نشدم.

الان من باید برای تک تک مطالب اون سایت باید همین کار رو بکنم؟ 

و ینکه این فایل رو تو هاست خودم اپلود کنم یا چی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری