• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
rasivell

طراحي صفحه اي خاص ، بوردر ها

12 پست در این موضوع قرار دارد

/

سلام خدمت دوستان عزيزم

عزيزان ، ميخوام صفحه اي طراحي كنم براي قالب سايت كه بوردري خاص داشته باشه! بوردر ها عموما مستطيل شكل هستن و خوب تا جايي كه من ديدم به بوردر ها ميشه در طول و عرض عدد داد !

من ميخوام يه بوردر خاص داشته باشم تو صفحه كه ستون وسط صفحه و با بخشي از قسمت سمت چپ رو دربر بگيره كه نميدونم چطور ميتونم اين كارو بكنم

(لازم به ذكره كه توي مرور گرهاي مختلف از جمله IE درست نشون داده بشه)

چون ديدم كه اين مساله خاصه ، يه عكس تهيه كردم ، به عكس زير توجه كنيد تو فتوشاپ درش اوردم! اون قسمت قرمز رنگ رو ميخوام بهش بوردر بدم يعني ميخوام توي يه صفحه همچين چيزي در بيارم كه اون ستون اصلي بياد و بخشي از ستون سمت چپ رو هم بگيره ولي زيرش كه ابي رنگ كردم خالي بمونه كه مثلا بيام ابزارك سمت چپ رو بزارم اونجا! متشكرم

دوستان گلم لطفا براي اينكه متوجه درخواستم بشيد و بنده رو بهتر راهنماييي كنيد يك بار ديگه به عكس توجه كنيد ممنونم عزيزان

عكس پيوست شده

post-365-0-23131900-1355053619_thumb.jpg

ویرایش شده در توسط rasivell

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در کل برای تمامی المان های صفحه میتونید border تعریف کنید . (بوسیله css)


div#example
{
border:1px solid gray ;
}

span#example
{
border-top:none;
border-bottom:2px dotted red;
border-left:5px dashed orange;
border-right:1px solid black;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

رضا جان متوجه نشدم منظورتو! ميدونم همه جا ميشه و ميتوني بوردر بزني! ولي اين همونيه كه من ميخوام؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه یا css3 ایجاد کرد ولی این عکسی که دادید 3 تا div میشه. با html5 هم میشه ولی کدنویسی داره.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پارسا دستت درد نكنه ولي من تا حالا با اينا كار نكردم ، گويا اچ تي ام ال 5 هستش ، توي IE قديم كه جواب نميده :)

درسته اقا مرتضي ، به پيشنهاد اقا رضا ، اگر از جدول ها استفاده كنم فكر كنم بهتر باشه ، چون توي همه مرور گرها مياد . هم اينكه اچ تي ام 5 كار نكردم زياد به دستوراتش اگاهي ندارم و هم اينكه توي اين مرورگر هاي قديمي اذيت ميكنه و خب منم اخراي كاراي قالب هستم و دوست ندارم تو دردسر اچ تي ام ال 5 بيوفتم ،

ویرایش شده در توسط rasivell

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان، من داشتم با جداول براي اين كار ، كار ميكردم كه به مشكل خوردم! قاطي ميشه وقتي ميخوام يكي از دو جدول زير رو با بالايش مرج كنم! نميشه!

اين كدشه يه نگاه بندازيد ! ميخوام اون جدولي كه توش نوشتم ستون سمت راستي ، با اوني كه توش نوشتم بالايي ، يكي بشه يه حالت L در بياد مثل عكس پست اول كه گذاشتم


<html>
<body>
<br />
<br />

<table border=1>
<tr>
<td colspan=2> بالا</td>
</tr>

<tr>
<td> ستون سمت چپ</td>
<td rowspan=2>ستون سمت راست</td>
</tr>

</table>

</body>
</html>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اپديت پست:

دوستان توي اين مشخص تره كار!!! ستون نام رو ميخوام با نام خانوادگي يكي كنم شكل L بشه جدول اين دوتا و اون ستون سمت چپي هم كه توش نوشته سمت چپ ، تنها بمونه:


<html>
<body>
<br />
<br />

<table border=1>
<tr>

<td COLSPAN="1">نام</td>
<td rowspan="2">نام خانوادگی</td>
</tr>

<tr>
<td> ستون سمت چپ</td>
</tr>

</table>

</body>
</html>

فقط دوستان گرامي خودشون تست كنن لطفا چون من هر كاري كردم نميشه!! و اينكه برام مهمه كه بعد از ادغام كردن اين 2 تا ستون و سطر ، Border داشته باشن...

.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در جدول فقط میتونید با سلول (خانه) های افقی و یا عمودی ادغام کنید.

چیزی که شما میگید ادغام با خانه اریب هست که نمیشه با تگ div و استایل css طراحی کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متشكرم.. عكس پست اول من رو اگر امكان داره مشاهده كنيد، اون قسمت قرمز رنگ رو ميخوام در بيارم و بوردر بهش بدم چيكار كنم كه دشوار نباشه؟؟ اون گل صفحه است ، رنگ ابي سايد بار سمت چپه و سمت راست و اون قسمت بالاش كه كلا قرمز كردم هم ستون اصليه ، ميخوام اينو در بيارم چيكار كنم دقيقا؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک نمونه نوشتم:

http://jsfiddle.net/man4toman/mwExp/2/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرتضي جان زنده باشيد ، مرحبا همين بود كه من ميخواستم و دقيقا با ويرايش كد فوق كه شما نوشتي ، و تغيرتي در اون دقيقا فراتر از حد انتظارم در امد و اوني شد كه ميخواستم.. متشكرم از وقتي كه گذاشتيد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری