• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
rasivell

طراحي صفحه اي خاص ، بوردر ها

12 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

/

سلام خدمت دوستان عزيزم

عزيزان ، ميخوام صفحه اي طراحي كنم براي قالب سايت كه بوردري خاص داشته باشه! بوردر ها عموما مستطيل شكل هستن و خوب تا جايي كه من ديدم به بوردر ها ميشه در طول و عرض عدد داد !

من ميخوام يه بوردر خاص داشته باشم تو صفحه كه ستون وسط صفحه و با بخشي از قسمت سمت چپ رو دربر بگيره كه نميدونم چطور ميتونم اين كارو بكنم

(لازم به ذكره كه توي مرور گرهاي مختلف از جمله IE درست نشون داده بشه)

چون ديدم كه اين مساله خاصه ، يه عكس تهيه كردم ، به عكس زير توجه كنيد تو فتوشاپ درش اوردم! اون قسمت قرمز رنگ رو ميخوام بهش بوردر بدم يعني ميخوام توي يه صفحه همچين چيزي در بيارم كه اون ستون اصلي بياد و بخشي از ستون سمت چپ رو هم بگيره ولي زيرش كه ابي رنگ كردم خالي بمونه كه مثلا بيام ابزارك سمت چپ رو بزارم اونجا! متشكرم

دوستان گلم لطفا براي اينكه متوجه درخواستم بشيد و بنده رو بهتر راهنماييي كنيد يك بار ديگه به عكس توجه كنيد ممنونم عزيزان

عكس پيوست شده

post-365-0-23131900-1355053619_thumb.jpg

ویرایش شده در توسط rasivell
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کل برای تمامی المان های صفحه میتونید border تعریف کنید . (بوسیله css)


div#example
{
border:1px solid gray ;
}

span#example
{
border-top:none;
border-bottom:2px dotted red;
border-left:5px dashed orange;
border-right:1px solid black;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رضا جان متوجه نشدم منظورتو! ميدونم همه جا ميشه و ميتوني بوردر بزني! ولي اين همونيه كه من ميخوام؟؟؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یا css3 ایجاد کرد ولی این عکسی که دادید 3 تا div میشه. با html5 هم میشه ولی کدنویسی داره.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

پارسا دستت درد نكنه ولي من تا حالا با اينا كار نكردم ، گويا اچ تي ام ال 5 هستش ، توي IE قديم كه جواب نميده :)

درسته اقا مرتضي ، به پيشنهاد اقا رضا ، اگر از جدول ها استفاده كنم فكر كنم بهتر باشه ، چون توي همه مرور گرها مياد . هم اينكه اچ تي ام 5 كار نكردم زياد به دستوراتش اگاهي ندارم و هم اينكه توي اين مرورگر هاي قديمي اذيت ميكنه و خب منم اخراي كاراي قالب هستم و دوست ندارم تو دردسر اچ تي ام ال 5 بيوفتم ،

ویرایش شده در توسط rasivell
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان، من داشتم با جداول براي اين كار ، كار ميكردم كه به مشكل خوردم! قاطي ميشه وقتي ميخوام يكي از دو جدول زير رو با بالايش مرج كنم! نميشه!

اين كدشه يه نگاه بندازيد ! ميخوام اون جدولي كه توش نوشتم ستون سمت راستي ، با اوني كه توش نوشتم بالايي ، يكي بشه يه حالت L در بياد مثل عكس پست اول كه گذاشتم


<html>
<body>
<br />
<br />

<table border=1>
<tr>
<td colspan=2> بالا</td>
</tr>

<tr>
<td> ستون سمت چپ</td>
<td rowspan=2>ستون سمت راست</td>
</tr>

</table>

</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اپديت پست:

دوستان توي اين مشخص تره كار!!! ستون نام رو ميخوام با نام خانوادگي يكي كنم شكل L بشه جدول اين دوتا و اون ستون سمت چپي هم كه توش نوشته سمت چپ ، تنها بمونه:


<html>
<body>
<br />
<br />

<table border=1>
<tr>

<td COLSPAN="1">نام</td>
<td rowspan="2">نام خانوادگی</td>
</tr>

<tr>
<td> ستون سمت چپ</td>
</tr>

</table>

</body>
</html>

فقط دوستان گرامي خودشون تست كنن لطفا چون من هر كاري كردم نميشه!! و اينكه برام مهمه كه بعد از ادغام كردن اين 2 تا ستون و سطر ، Border داشته باشن...

.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در جدول فقط میتونید با سلول (خانه) های افقی و یا عمودی ادغام کنید.

چیزی که شما میگید ادغام با خانه اریب هست که نمیشه با تگ div و استایل css طراحی کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متشكرم.. عكس پست اول من رو اگر امكان داره مشاهده كنيد، اون قسمت قرمز رنگ رو ميخوام در بيارم و بوردر بهش بدم چيكار كنم كه دشوار نباشه؟؟ اون گل صفحه است ، رنگ ابي سايد بار سمت چپه و سمت راست و اون قسمت بالاش كه كلا قرمز كردم هم ستون اصليه ، ميخوام اينو در بيارم چيكار كنم دقيقا؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک نمونه نوشتم:

http://jsfiddle.net/man4toman/mwExp/2/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضي جان زنده باشيد ، مرحبا همين بود كه من ميخواستم و دقيقا با ويرايش كد فوق كه شما نوشتي ، و تغيرتي در اون دقيقا فراتر از حد انتظارم در امد و اوني شد كه ميخواستم.. متشكرم از وقتي كه گذاشتيد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری