• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
rasivell

طراحي صفحه اي خاص ، بوردر ها

12 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

/

سلام خدمت دوستان عزيزم

عزيزان ، ميخوام صفحه اي طراحي كنم براي قالب سايت كه بوردري خاص داشته باشه! بوردر ها عموما مستطيل شكل هستن و خوب تا جايي كه من ديدم به بوردر ها ميشه در طول و عرض عدد داد !

من ميخوام يه بوردر خاص داشته باشم تو صفحه كه ستون وسط صفحه و با بخشي از قسمت سمت چپ رو دربر بگيره كه نميدونم چطور ميتونم اين كارو بكنم

(لازم به ذكره كه توي مرور گرهاي مختلف از جمله IE درست نشون داده بشه)

چون ديدم كه اين مساله خاصه ، يه عكس تهيه كردم ، به عكس زير توجه كنيد تو فتوشاپ درش اوردم! اون قسمت قرمز رنگ رو ميخوام بهش بوردر بدم يعني ميخوام توي يه صفحه همچين چيزي در بيارم كه اون ستون اصلي بياد و بخشي از ستون سمت چپ رو هم بگيره ولي زيرش كه ابي رنگ كردم خالي بمونه كه مثلا بيام ابزارك سمت چپ رو بزارم اونجا! متشكرم

دوستان گلم لطفا براي اينكه متوجه درخواستم بشيد و بنده رو بهتر راهنماييي كنيد يك بار ديگه به عكس توجه كنيد ممنونم عزيزان

عكس پيوست شده

post-365-0-23131900-1355053619_thumb.jpg

ویرایش شده در توسط rasivell
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کل برای تمامی المان های صفحه میتونید border تعریف کنید . (بوسیله css)


div#example
{
border:1px solid gray ;
}

span#example
{
border-top:none;
border-bottom:2px dotted red;
border-left:5px dashed orange;
border-right:1px solid black;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رضا جان متوجه نشدم منظورتو! ميدونم همه جا ميشه و ميتوني بوردر بزني! ولي اين همونيه كه من ميخوام؟؟؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یا css3 ایجاد کرد ولی این عکسی که دادید 3 تا div میشه. با html5 هم میشه ولی کدنویسی داره.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

پارسا دستت درد نكنه ولي من تا حالا با اينا كار نكردم ، گويا اچ تي ام ال 5 هستش ، توي IE قديم كه جواب نميده :)

درسته اقا مرتضي ، به پيشنهاد اقا رضا ، اگر از جدول ها استفاده كنم فكر كنم بهتر باشه ، چون توي همه مرور گرها مياد . هم اينكه اچ تي ام 5 كار نكردم زياد به دستوراتش اگاهي ندارم و هم اينكه توي اين مرورگر هاي قديمي اذيت ميكنه و خب منم اخراي كاراي قالب هستم و دوست ندارم تو دردسر اچ تي ام ال 5 بيوفتم ،

ویرایش شده در توسط rasivell
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان، من داشتم با جداول براي اين كار ، كار ميكردم كه به مشكل خوردم! قاطي ميشه وقتي ميخوام يكي از دو جدول زير رو با بالايش مرج كنم! نميشه!

اين كدشه يه نگاه بندازيد ! ميخوام اون جدولي كه توش نوشتم ستون سمت راستي ، با اوني كه توش نوشتم بالايي ، يكي بشه يه حالت L در بياد مثل عكس پست اول كه گذاشتم


<html>
<body>
<br />
<br />

<table border=1>
<tr>
<td colspan=2> بالا</td>
</tr>

<tr>
<td> ستون سمت چپ</td>
<td rowspan=2>ستون سمت راست</td>
</tr>

</table>

</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اپديت پست:

دوستان توي اين مشخص تره كار!!! ستون نام رو ميخوام با نام خانوادگي يكي كنم شكل L بشه جدول اين دوتا و اون ستون سمت چپي هم كه توش نوشته سمت چپ ، تنها بمونه:


<html>
<body>
<br />
<br />

<table border=1>
<tr>

<td COLSPAN="1">نام</td>
<td rowspan="2">نام خانوادگی</td>
</tr>

<tr>
<td> ستون سمت چپ</td>
</tr>

</table>

</body>
</html>

فقط دوستان گرامي خودشون تست كنن لطفا چون من هر كاري كردم نميشه!! و اينكه برام مهمه كه بعد از ادغام كردن اين 2 تا ستون و سطر ، Border داشته باشن...

.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در جدول فقط میتونید با سلول (خانه) های افقی و یا عمودی ادغام کنید.

چیزی که شما میگید ادغام با خانه اریب هست که نمیشه با تگ div و استایل css طراحی کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متشكرم.. عكس پست اول من رو اگر امكان داره مشاهده كنيد، اون قسمت قرمز رنگ رو ميخوام در بيارم و بوردر بهش بدم چيكار كنم كه دشوار نباشه؟؟ اون گل صفحه است ، رنگ ابي سايد بار سمت چپه و سمت راست و اون قسمت بالاش كه كلا قرمز كردم هم ستون اصليه ، ميخوام اينو در بيارم چيكار كنم دقيقا؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک نمونه نوشتم:

http://jsfiddle.net/man4toman/mwExp/2/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضي جان زنده باشيد ، مرحبا همين بود كه من ميخواستم و دقيقا با ويرايش كد فوق كه شما نوشتي ، و تغيرتي در اون دقيقا فراتر از حد انتظارم در امد و اوني شد كه ميخواستم.. متشكرم از وقتي كه گذاشتيد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری