konjkav

مشکل عجیب در وردپرس

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من متوجه شدم که پیوند یکتای وردپرسم درست کار نمیکنه .

مدل پیوند یکتام اینجوری هست : /%post_id%-%postname%/

الان مثلا 5 تا تب باز میکنم برای پست زدن post id رو به صورت پیش فرض یک عدد میذاره و درواقع من وقتی 5 تا پست رو منتشر کنم فقط پست آخری میاد روی سایت .

 

ممنون میشم راهنماییم کنید چه کنم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اول باید یک پست ذخیره بشه بعد تب جدید باز بشه وگرنه تب جدید ویرایش تب قبلی حساب میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، hamidwi گفته است :

سلام

اول باید یک پست ذخیره بشه بعد تب جدید باز بشه وگرنه تب جدید ویرایش تب قبلی حساب میشه.

سلام حمید جان

تو آپدیت های جدید اینجوری شده ؟

خوب این کار خیلی واسم وقت گیر هست که ! چیجوری میتونم اینو غیرفعالش کنم ؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه جدید نیست حدودا دوسال پیش هم که من با وردپرس کار میکردم همینطوری بود.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راهی معرفی کنید ترخدا !!!

اینجوری خیلی وقتم رو میگیره پست زدن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تست نکردم ولی قبل از باز کردن تب جدید پست رو پیش نویس کنید بعد تب جدید باز کنید باید مشکلتون حل بشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من الان یه وردپرس دیگه نصبیدم چک کردم دیدم اصن مشکل منو نداره .

یه بار فک کنم باید کل این وردپرس رو پاک و دوباره نصب کنمش ...

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 52 دقیقه قبل، konjkav گفته است :

من الان یه وردپرس دیگه نصبیدم چک کردم دیدم اصن مشکل منو نداره .

یه بار فک کنم باید کل این وردپرس رو پاک و دوباره نصب کنمش ...

 

لازم به نصب وردپرس جدید نیست فقط جدیدترین نسخه رو دانلود کنید و همه فایل ها رو جایگزین کنید بجز پوشه wp-content

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 ساعت قبل، konjkav گفته است :

سلام دوستان

من متوجه شدم که پیوند یکتای وردپرسم درست کار نمیکنه .

مدل پیوند یکتام اینجوری هست : /%post_id%-%postname%/

الان مثلا 5 تا تب باز میکنم برای پست زدن post id رو به صورت پیش فرض یک عدد میذاره و درواقع من وقتی 5 تا پست رو منتشر کنم فقط پست آخری میاد روی سایت .

 

ممنون میشم راهنماییم کنید چه کنم !

پرسشی برای من پیش اومده چرا میان پست آیدی و پست نیم، - رو به کار بردید؟ چرا / نگذاشتید؟

/%post_id%/%postname%/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 ساعت قبل، sushyant گفته است :

پرسشی برای من پیش اومده چرا میان پست آیدی و پست نیم، - رو به کار بردید؟ چرا / نگذاشتید؟

/%post_id%/%postname%/

سلام داداش

مگه فرقی هم داره ؟

واقعیت اینو سئو کارم گذاشته بود منم دیگه دستش نزدم چون لینک ها اینجوری ایندکس شدن .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوباره نصب کردم ولی متاسفانه همچنان این مشکل رو دارم !!! :(:(

آیا ربطی به دیتابیس میتونه داشته باشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری