neda barg

synce کردن دو دامنه با هم

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من یک سایت ورد پرس دارم, هم دامنه .ir داریم هم .com

میخوایم در ورد پرس این دو دامنه را synce کنیم تا گوگل بداند در سایت محتوت تکراری نداریم و هر دو سایت یک است .

کسی در این مورد چیزی می داند ؟؟؟؟  ممنون میشم راهنمایی کنید .

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

https://wordpress.org/plugins/multiple-domains-with-analytics/

 

www.youtube.com/watch?v=IpY9gzQU4QI

 

من مخالف چنین کاری هستم ممکنه واسه سئو مشکل‌ساز بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون که جواب دادید

من افزونه برای ورد پرس نمیخواستم، از طریق وب مستر می خواستم تغییر بدم که راهشو پیدا کردم :

تو قسمت crowl  روی  URL parameters  می زنیم و لینک رو وارد می کنیم.

چرا این کار ضرر داره ؟؟ 

من هم از cpannel دامین هارو alighn  کردم  هم تو وب مستر  تاکید کردم که این دو تا دامین یک سایت رو نمایش می دهند.

متوجه نمی شم چه ضرری می تونه داشته باشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دامنه رو پارک کنید ، و نیازی به نصب افزونه و ... نیست .

خود گوگل بصورت اتومات شناسایی میکنه که این دامنه پارک شده و دو سایت مختلف نیست .

Parked Domain

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، neda barg گفته است :

سلام دوستان

من یک سایت ورد پرس دارم, هم دامنه .ir داریم هم .com

میخوایم در ورد پرس این دو دامنه را synce کنیم تا گوگل بداند در سایت محتوت تکراری نداریم و هر دو سایت یک است .

کسی در این مورد چیزی می داند ؟؟؟؟  ممنون میشم راهنمایی کنید .

 

درود

میتونید یکی از دامین ها رو روی دیگری ریدایرکت 301 کنید که کاربر با ورود به هر دامین وارد دامین اصلی بشه و اعتبار تمام دامین ها به دامین اصلی منتقل بشه و همچنین از نظر seo هم مشکلی نداشته باشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در در 6/13/2016 at 11:59، Farshad گفته است :

درود

میتونید یکی از دامین ها رو روی دیگری ریدایرکت 301 کنید که کاربر با ورود به هر دامین وارد دامین اصلی بشه و اعتبار تمام دامین ها به دامین اصلی منتقل بشه و همچنین از نظر seo هم مشکلی نداشته باشه.

اگر من این کا را انحام بدم تمام صفحات و پست ها با دامنه جدید بالا می آید ؟ یعنی تمام لینک ها ریدایرکت می شود ؟

ویرایش شده در توسط neda barg
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، neda barg گفته است :

اگر من این کا را انحام بدم تمام صفحات و پست ها با دامنه جدید بالا می آید ؟ یعنی تمام لینک ها ریدایرکت می شود ؟

بله، اگه مراحل رو به درستی انجام بدین تمام بخش‌های سایتتون ریدایرکت میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، اگه در یک صفحه یه صورت زیر برای هر سری سایز صفحه نمایش یک فایل css یا stylesheet جداگانه ایجاد کنیم توی سئو تاثیر منفی نداره و آیا سرعت لود سایت رو پایین نمیاره؟
      تعداد بیشتر استایل شیت ها http request  رو افزایش نمیده؟
      با تشکر و سپاس
    • توسط Aliyeh
      سلام، چطور می توانم افزونه نقشه گوگل sitemap رو در WordPress نصب کنم و تغییرات رو اعمال کنم؟
    • توسط farhaadh
      با سلام،
      من راجع به تنظیمات این افزونه در قسمت نوشته سوالی داشتم. آیا هر پست یا صفحه ی وبسایت ما باید فقط یک کلمه کلیدی و یک عبارت کلیدی داشته باشه؟ مثلا فرض کنید مطلبی در خصوص مکان های دیدنی استانبول نوشته شده. در این نوشته نام برخی از مکان های بسیار معروف استانبول ذکر شده. الان طبق تصویری که میبینید کلمه کلیدی استانبول ست شده، عبارت کلیدی هم معروف ترین مکان توریستی استانبول که در متن آمده. آیا این تنظیم درست هستش؟ چرا نمیشه مثلا 10 15 عبارت 2 3 4 کلمه ای رو به عنوان کلمات کلیدی تعریف کرد؟ مثلا:
      استانبول
      سفر به استانبول
      ترکیه
      سفر به ترکیه
      دیدنی های ترکیه
      دیدنی های استابول
      مسجد سلطان احمد
      سلطان احمد
      و ...
      لطف میکنید راهنمایی کنید اصول تنظیم این افزونه رو. و اینکه وقتی با کامای اینگلیسی 2 کلمه رو از هم جدا میکنم باز هم کل کلمات رو به عنوان یک کلمه در نظر میگیره. 


    • توسط eniac
      سلام
      آیا ميشه تبلیغات بنری یا کلیکی رو داخل صفحه Amp گذاشت یا شورتکد تبلیغ؟
      توی مستندات amp يه چیزهایی نوشته ولی متوجه نشدم.