سعید شعبانی

آیا فایل های js قالبم بی استفاده هستند؟

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من برای قالب سایتم از قالب رایگان skeptical استفاده کرده ام البته تغییرات بسیار زیادی در قالب ایجاد کرده ام که می توان گفت به گونه ای skeptical هسته قالب فعلی است. در هدر سایت حدود 5 فایل js اجرا می شوند و من اطلاعی ندارم که آیا این فایل ها در جایی از قالب کارکردی دارند یا خیر. یک بار هم تمامی این فایل ها را از درون سورس قالب برداشتم و به نظر نمی آمد که هیچ مشکی پیش آمده و قالب کماکان کار خود را مانند قبل ادامه می داد ولی من مطمئن نیستم که آیا واقعا این فایل ها بی تاثیر هستند یا خیر از شما دوستان وردپرس پارسی تقاضا دارم در مسیر تشخیص کارآمد بودن این فایل ها من را کمک و راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

ویرایش شده در توسط dnojir
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده ترين راه اما نه بهترين :

فايل هاي js رو رينيم كنيد بعد سايت رو بار گزاري كنيد (ctrl+f5) اگه توي قالب هيچ مشكلي نبود ، كد فراخواني و خود فايل رو حذف كنيد !

البته اين روش استانداردي نيس ولي واسه خودم خيلي خوب جواب دادهه و حدود 100 كيلو بايت از لود كم شد !

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده ترين راه اما نه بهترين :

فايل هاي js رو رينيم كنيد بعد سايت رو بار گزاري كنيد (ctrl+f5) اگه توي قالب هيچ مشكلي نبود ، كد فراخواني و خود فايل رو حذف كنيد !

البته اين روش استانداردي نيس ولي واسه خودم خيلي خوب جواب دادهه و حدود 100 كيلو بايت از لود كم شد !

این کار را انجام دادم و به نظر نمی آمد مشکلی باشد و 5 تا از کانکشن ها کم شد ولی من می خواهم مطمئن شوم مثلا آیا در بخش کامنت ها یا منو ها یا دیگر بخش های قالب از این فایلها استفاده می شود یا خیر.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه کتابخونه جی کوئری باید داشته باشی .

حالا غیر از این هر چی داری مربوط به چیزهای دیگه است .

بازشون کن ببین سلکتورشون کجا رو تاثیر میده .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
یه کتابخونه جی کوئری باید داشته باشی . حالا غیر از این هر چی داری مربوط به چیزهای دیگه است . بازشون کن ببین سلکتورشون کجا رو تاثیر میده .

سلکتورشون چی هست و کجا پیدا میشه؟ من چیز زیادی در مورد جی کوئری نمی دونم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اسم یا آدرس فایلها رو بدید تا بهتون بگیم به چه کاری میان و بررسی کنید که توی پوسته هستن یا خیر.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ها فایل های js قالب هستند


http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/superfish.js
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/general.js
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/menu.js
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/pngfix.js
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/tabbed.layout.js

و اینکه آیا جی کوئری زیر باید همیشه لود شود یا خیر؟


http://dnoj.ir/wp-includes/js/jquery/jquery.js

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جی کوئری باید لود بشه.

superfish مربوط به منو های چند لایه هست.

general هم برای منو و موس آور و این موارد هست.

menu فراخوانی superfish هست.

pngfix مربوط به حل مشکل فایل png روی نسخه های پایین ie هست.

tabbed برای تب های سایت هست.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلکتور یعنی انتخابگر .

یعنی اون قسمتی از کدهای/المانهای html رو انتخاب کنه تا یه کاری روش انجام بده .

مثلا توی فایل http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/general.js

دستور


jQuery('.nav > li ul').mouseover(function(){

اشاره به یک عنصر داره که خصیصه classاش برابر nav هست .

پس بگرد دنبال class="nav"

اگه بود یعنی استفاده میشه .

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم درباره شخصی سازی قالب سایتم است.
      در حال طراحی قالب سایتم هستم و از قالب publisher استفاده میکنم. در بعضی قسمت ها مثلا لوگوی سایت، اطراف آن Padding: 25px وجود داره. به فایل CSS قالب رجوع کردم و این عدد رو به 0px تغییر دادم و بعد از سیو مشکلم حل شد و padding اطراف لوگوی سایتم نبود. مشکل اینجاست که مثلا در تنظیمات قالب با استفاده از خوده ورد پرس و خوده ابزارهای قالب کافیه گزینه "ذخیره تنظیمات" رو بزنم تا همه چی دوباره برگرده و Padding مجدد بوجود میاد. این رو هم میدونم که اینها یک سری کد هستند که با زدن "ذخیره تنظیمات" اجرا میشن و اعدادی که دستی تغییر دادم رو مجدد با تنظیمات از پیش تعریف شده قالب رونوشت میکنن. حالا میخوستم بدونم راه حل چیه؟ این یکی از موارد بود. مثلا شاید بخوام هدر سایتم ارتفاع خاصی داشته باشه یا رنگ متنی رو جدا تغییر بدم. چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
      سعی کردم توضیح واضح باشه اگه گویا نیست دوستان بفرمایند تا بیشتر توضیح بدم.
      ممنون و متشکر
    • توسط esmaeil.am
      سلام وقت بخیر من هر قالبی که نصب میکنم این ارور رو میده از فایل فانکشن و فقط خد 8 رو ارور میده مشکل از چیه دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
      Fatal error: Can't use function return value in write context in /home/********/public_html/wp-content/themes/*********/functions.php on line 8
    • توسط pouria7777
      سلام دوستان
      سایدبار قالب تو موبایل و تبلت نشون داده نمیشه . حتی با کوچیک کردن پنجره مرورگر تو دسکتاپ هم سایدبار حذف میشه. چطوری میتونم جلوگیری کنم از این کار؟
    • توسط Ratinum
      سلام. سایت www.filterkala.com رو لطفاً بررسی کنید، در صفحه اصلی و زمان لود شدن صفحه، سایت بدون مشکله ولی وقتی کامل لود میشه بخشی از محتوا شامل متن و عکس که در وسط صفحه قرار داره ناپدید میشه. من هیچ تغییری در قالب سایت ندادم. خود به خود اینجوری شده! تو صفحات داخلی هم این مشکل هست. لطفاً راهنمایی کنید. سپاس.