سعید شعبانی

آیا فایل های js قالبم بی استفاده هستند؟

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من برای قالب سایتم از قالب رایگان skeptical استفاده کرده ام البته تغییرات بسیار زیادی در قالب ایجاد کرده ام که می توان گفت به گونه ای skeptical هسته قالب فعلی است. در هدر سایت حدود 5 فایل js اجرا می شوند و من اطلاعی ندارم که آیا این فایل ها در جایی از قالب کارکردی دارند یا خیر. یک بار هم تمامی این فایل ها را از درون سورس قالب برداشتم و به نظر نمی آمد که هیچ مشکی پیش آمده و قالب کماکان کار خود را مانند قبل ادامه می داد ولی من مطمئن نیستم که آیا واقعا این فایل ها بی تاثیر هستند یا خیر از شما دوستان وردپرس پارسی تقاضا دارم در مسیر تشخیص کارآمد بودن این فایل ها من را کمک و راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

ویرایش شده در توسط dnojir
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده ترين راه اما نه بهترين :

فايل هاي js رو رينيم كنيد بعد سايت رو بار گزاري كنيد (ctrl+f5) اگه توي قالب هيچ مشكلي نبود ، كد فراخواني و خود فايل رو حذف كنيد !

البته اين روش استانداردي نيس ولي واسه خودم خيلي خوب جواب دادهه و حدود 100 كيلو بايت از لود كم شد !

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده ترين راه اما نه بهترين :

فايل هاي js رو رينيم كنيد بعد سايت رو بار گزاري كنيد (ctrl+f5) اگه توي قالب هيچ مشكلي نبود ، كد فراخواني و خود فايل رو حذف كنيد !

البته اين روش استانداردي نيس ولي واسه خودم خيلي خوب جواب دادهه و حدود 100 كيلو بايت از لود كم شد !

این کار را انجام دادم و به نظر نمی آمد مشکلی باشد و 5 تا از کانکشن ها کم شد ولی من می خواهم مطمئن شوم مثلا آیا در بخش کامنت ها یا منو ها یا دیگر بخش های قالب از این فایلها استفاده می شود یا خیر.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه کتابخونه جی کوئری باید داشته باشی .

حالا غیر از این هر چی داری مربوط به چیزهای دیگه است .

بازشون کن ببین سلکتورشون کجا رو تاثیر میده .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
یه کتابخونه جی کوئری باید داشته باشی . حالا غیر از این هر چی داری مربوط به چیزهای دیگه است . بازشون کن ببین سلکتورشون کجا رو تاثیر میده .

سلکتورشون چی هست و کجا پیدا میشه؟ من چیز زیادی در مورد جی کوئری نمی دونم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اسم یا آدرس فایلها رو بدید تا بهتون بگیم به چه کاری میان و بررسی کنید که توی پوسته هستن یا خیر.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ها فایل های js قالب هستند


http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/superfish.js
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/general.js
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/menu.js
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/pngfix.js
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/tabbed.layout.js

و اینکه آیا جی کوئری زیر باید همیشه لود شود یا خیر؟


http://dnoj.ir/wp-includes/js/jquery/jquery.js

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جی کوئری باید لود بشه.

superfish مربوط به منو های چند لایه هست.

general هم برای منو و موس آور و این موارد هست.

menu فراخوانی superfish هست.

pngfix مربوط به حل مشکل فایل png روی نسخه های پایین ie هست.

tabbed برای تب های سایت هست.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلکتور یعنی انتخابگر .

یعنی اون قسمتی از کدهای/المانهای html رو انتخاب کنه تا یه کاری روش انجام بده .

مثلا توی فایل http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/general.js

دستور


jQuery('.nav > li ul').mouseover(function(){

اشاره به یک عنصر داره که خصیصه classاش برابر nav هست .

پس بگرد دنبال class="nav"

اگه بود یعنی استفاده میشه .

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      دوستان عزیز مشاهده وب سایت میهن وردپرس کنید در قسمت فوتر وب سایت میهن وردپرس یک قسمت هست با نام اجتماعی باشیم می خواهم با توجه به تصویر زیر و اون سایت دقیق دقیق و مثل تصویر زیر انجام بدید من کد نویسی بلد نیستم یکی از دوستان لطفا بهم کدش بده و بگه کجا قرار بدم درست کند و بهم بده
      لطفا انجام بدید
      مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی
      مشابه تصویر زیر:

    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      برای لود کردن فایل های جاوااسکریپت میتونیم اسکریپت رو در تگ head یا قبل از تگ /body بذاریم. وقتی که در تگ head میذاریم، قبل از اینکه محتوای صفحه خونده بشن، این فایل لود میشه. ولی ایا وقتی در اخر صفحه ( قبل از /body ) هم گذاشته میشه، قبل از خونده شدن محتوای صفحه این فایل لود میشه یا بعدش یا همزمان باهاش ؟!
      بعد سوال دیگه اینکه اگه ما فایل رو در اخر سندمون لود کنیم، چه فرقی میکنه با اینکه از attribute defer استفاده کنیم ؟ این attribute که دقیقا همون کار رو انجام میده !
      ممنون میشم کمی توضیح بدید
      باتشکر
    • توسط webdeveloper98
      سلام
      خسته نباشید
      من در حال طراحی قالب برای خودم هستم 
      یک مشکلی دارم !
      می خواستم نوشته های هر دسته بندی که می خوام رو در صفحه اصلی به صورت Grid نمایش بدم !
      هر جور انجام دادم نشد!
      به این شکل هستش
      زیر هم میاره 
      من تو حالت انتخابی براتون screen گرفتم تا متوجه بشین
       
      دوستان اگر راه حلی می دونین بهم بگید !
      کد من اینه :
      <?php get_header(); if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div class="post-grid container"> <article> <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2> <?php the_content() ?> </article> </div> <?php endwhile; else : echo ' هیچ نوشته ای وجود ندارد'; endif; get_footer(); ?> برای Css هم :
      transform: translate(-50%, -50%) scale(1.2); } .post-grid article .title { color: #6362fb; font-size: 18px; margin: .75rem 0 .25rem 0; } .post-grid article .date { color: #8c9199; font-size: 16px; margin: 0 0 .25rem 0; } .post-grid article p { color: #59596b; } .post-grid article a:hover .image div { -webkit-filter: grayscale(0.3); filter: grayscale(0.3); opacity: .3; } .post-grid article a:hover .image span { -webkit-transform: translate(-50%, -50%); transform: translate(-50%, -50%); opacity: 1; } css مشکلی نداره و دقیق هم هست اما مشکل داخل php هست 
      لطفا راهنماییم کنید

    • توسط !Mojtaba
      سلام و عرض ادب

      قالبی را از یکی از سایت های فروش خارجی پیدا کرده ایم و روی سایت مشتری مان نصب کردیم. اما مشکلی که هست اینه که تمام فونت سایت به صورت بزرگ (Capital) هست! میخواستم ببینم چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟ آدرس سایت هم اینجاست

      پیشاپیش سپاس از دوستان 
    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      مشاهده سایت من کنید:
      https://srcabad.ir/
      حالا مشاهده تصویر زیر کنید

      می خواهم برای این 3 محصول اول سایت ابعاد عرضی بیشتر که برای بنر مناسب باشد
      و عدد 1 و 2 و 3 می خواهم که توضیح محصول هست حذف شود
      باید چی کار کنم من به کد نویسی مسلط نیستم و با صفحه ساز نمیشه کاریش کرد باید چی کار کنم؟