سعید شعبانی

آیا فایل های js قالبم بی استفاده هستند؟

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من برای قالب سایتم از قالب رایگان skeptical استفاده کرده ام البته تغییرات بسیار زیادی در قالب ایجاد کرده ام که می توان گفت به گونه ای skeptical هسته قالب فعلی است. در هدر سایت حدود 5 فایل js اجرا می شوند و من اطلاعی ندارم که آیا این فایل ها در جایی از قالب کارکردی دارند یا خیر. یک بار هم تمامی این فایل ها را از درون سورس قالب برداشتم و به نظر نمی آمد که هیچ مشکی پیش آمده و قالب کماکان کار خود را مانند قبل ادامه می داد ولی من مطمئن نیستم که آیا واقعا این فایل ها بی تاثیر هستند یا خیر از شما دوستان وردپرس پارسی تقاضا دارم در مسیر تشخیص کارآمد بودن این فایل ها من را کمک و راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

ویرایش شده در توسط dnojir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده ترين راه اما نه بهترين :

فايل هاي js رو رينيم كنيد بعد سايت رو بار گزاري كنيد (ctrl+f5) اگه توي قالب هيچ مشكلي نبود ، كد فراخواني و خود فايل رو حذف كنيد !

البته اين روش استانداردي نيس ولي واسه خودم خيلي خوب جواب دادهه و حدود 100 كيلو بايت از لود كم شد !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده ترين راه اما نه بهترين :

فايل هاي js رو رينيم كنيد بعد سايت رو بار گزاري كنيد (ctrl+f5) اگه توي قالب هيچ مشكلي نبود ، كد فراخواني و خود فايل رو حذف كنيد !

البته اين روش استانداردي نيس ولي واسه خودم خيلي خوب جواب دادهه و حدود 100 كيلو بايت از لود كم شد !

این کار را انجام دادم و به نظر نمی آمد مشکلی باشد و 5 تا از کانکشن ها کم شد ولی من می خواهم مطمئن شوم مثلا آیا در بخش کامنت ها یا منو ها یا دیگر بخش های قالب از این فایلها استفاده می شود یا خیر.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه کتابخونه جی کوئری باید داشته باشی .

حالا غیر از این هر چی داری مربوط به چیزهای دیگه است .

بازشون کن ببین سلکتورشون کجا رو تاثیر میده .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
یه کتابخونه جی کوئری باید داشته باشی . حالا غیر از این هر چی داری مربوط به چیزهای دیگه است . بازشون کن ببین سلکتورشون کجا رو تاثیر میده .

سلکتورشون چی هست و کجا پیدا میشه؟ من چیز زیادی در مورد جی کوئری نمی دونم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اسم یا آدرس فایلها رو بدید تا بهتون بگیم به چه کاری میان و بررسی کنید که توی پوسته هستن یا خیر.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ها فایل های js قالب هستند


http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/superfish.js
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/general.js
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/menu.js
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/pngfix.js
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/tabbed.layout.js

و اینکه آیا جی کوئری زیر باید همیشه لود شود یا خیر؟


http://dnoj.ir/wp-includes/js/jquery/jquery.js

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جی کوئری باید لود بشه.

superfish مربوط به منو های چند لایه هست.

general هم برای منو و موس آور و این موارد هست.

menu فراخوانی superfish هست.

pngfix مربوط به حل مشکل فایل png روی نسخه های پایین ie هست.

tabbed برای تب های سایت هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلکتور یعنی انتخابگر .

یعنی اون قسمتی از کدهای/المانهای html رو انتخاب کنه تا یه کاری روش انجام بده .

مثلا توی فایل http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/general.js

دستور


jQuery('.nav > li ul').mouseover(function(){

اشاره به یک عنصر داره که خصیصه classاش برابر nav هست .

پس بگرد دنبال class="nav"

اگه بود یعنی استفاده میشه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط logomaster
      سلام ، من روی یک سایت وردپرسی به تازگی یه قالب (اسکریپت) نصب کردم (اولین بارمه که اسکریپت نصب می کنم)
      قالب رو کاملا نصب کردم بدون هیچ مشکلی. حالا فقط برای ورود به مدیریت وردپرس ، یوزر و پسورد میخواد که نمیدونم از کجا باید اینارو پیدا کنم
      ممنون
       
       
    • توسط Sony
      با سلام
      چند قالب از این سایت گرفتم ولی متاسفانه با پوشه اصلی وردپرس متفاوته
      در هر صورت پوشه های مذبور را به wwwانتقال دادم و اقدام به نصب کردم
      که با این پیغام رو برو شدم 
       
      این هم تصویر پوشه فایل ها
       
      خواهشمند است راهنمایی بفرمایید چطور میتونم این نوع قالب ها را نصب کنم
      با تشکر از شما


    • توسط فردین
      سلام دوستان
      دوستان لطفا به داد من برسید
      من قالبی گرفتم که توش تبلیغ سایت دیگه ای هست و هر جایی رو گشتم نتونستم پیداش کنم و پاکش کنم
      حتی با افزونه ی String Locator هم سرچ کردم پیداش نکردم .
      ولی تو قسمت inspect میاد ولی نمیدونم کودوم فایل قالب هست 
      این رو هم اضافه کنم وقتی وارد پنل مدیریت میشم این کدا دیگه نمیاد ولی خارج که میشم هست
      یعنی فقط مدیرای سایت نمیبینن بقیه میبینن
      این کد ها باعث توی موبایل فقط این قسمتو نشون بده بعد باید خیلی ببریش راست که سایت بیاد به عکس ها دقت کنید خودتون متوجه میشید
      یکی از کد ها اینه
      <div style="position:absolute;top:0;left:-9999px;">Want create site? Find <a href="http://dlwordpress.com/">Free WordPress Themes</a> and plugins.</div> یکی از کد ها هم اینه 
      <div style="position:absolute;top:0;left:-9999px;">Did you find apk for android? You can find new <a href="https://dlandroid24.com/">Free Android Games</a> and apps.</div> دوستانی من کلافه شدم نمیتونم کد هارو پیدا کنمو حذفشون کنم لطفا کسی اگر میتونه راهنماییم کنه ممنون
      امیدوارم متوجه شده باشید منظورم چی هست
      خواهشا راهی بگید که هر بار خودم بتونم اینو پیدا کنمو پاک کنم چون قالب اپدیت میشه و دوباره این مشکلات هست
      نرم افزای یا چیزی هست بشه مثل inspect کد هارو ویرایش کرد ولی بشه سیوش کرد


    • توسط taha1414
      باسلام خداقوت
      بنده سایتی با قالب صحیفه - از یکی از سایت های دانلود رایگان-  راه اندازی کردم. ووکامرس هم نصب کردم
      حالا چند مشکل دارم که واقعا عاصی شدم و هر کار کردم درست نشد و حتی سایتی که قالب رو گرفتم هم جواب درست حسابی ندادن... / ضمنا از چند سایت دیگه هم قالب رو گرفتم ولی باز نشد.
      1. فونت های فارسی موجود در قالب کار نمی کنند؟
      2.در نمایش محصولات ووکامرس در صفحه اول نمایش درست و ارایشی ندارد؟
      3.تصاویر هم گاهی لود نمی شود؟
       
      سایت مورد نظر: tolidemihan.ir
      باتشکر از پاسخ هایتان...
       
       
    • توسط maryam300
      سلام چکار کنم تا ایمیلی که ارسال میشه راست چین باشه. حتی از افزونه email-templates هم استفاده کردم ولی همچنان چپ چین هست.