سعید شعبانی

آیا فایل های js قالبم بی استفاده هستند؟

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من برای قالب سایتم از قالب رایگان skeptical استفاده کرده ام البته تغییرات بسیار زیادی در قالب ایجاد کرده ام که می توان گفت به گونه ای skeptical هسته قالب فعلی است. در هدر سایت حدود 5 فایل js اجرا می شوند و من اطلاعی ندارم که آیا این فایل ها در جایی از قالب کارکردی دارند یا خیر. یک بار هم تمامی این فایل ها را از درون سورس قالب برداشتم و به نظر نمی آمد که هیچ مشکی پیش آمده و قالب کماکان کار خود را مانند قبل ادامه می داد ولی من مطمئن نیستم که آیا واقعا این فایل ها بی تاثیر هستند یا خیر از شما دوستان وردپرس پارسی تقاضا دارم در مسیر تشخیص کارآمد بودن این فایل ها من را کمک و راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

ویرایش شده در توسط dnojir
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده ترين راه اما نه بهترين :

فايل هاي js رو رينيم كنيد بعد سايت رو بار گزاري كنيد (ctrl+f5) اگه توي قالب هيچ مشكلي نبود ، كد فراخواني و خود فايل رو حذف كنيد !

البته اين روش استانداردي نيس ولي واسه خودم خيلي خوب جواب دادهه و حدود 100 كيلو بايت از لود كم شد !

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده ترين راه اما نه بهترين :

فايل هاي js رو رينيم كنيد بعد سايت رو بار گزاري كنيد (ctrl+f5) اگه توي قالب هيچ مشكلي نبود ، كد فراخواني و خود فايل رو حذف كنيد !

البته اين روش استانداردي نيس ولي واسه خودم خيلي خوب جواب دادهه و حدود 100 كيلو بايت از لود كم شد !

این کار را انجام دادم و به نظر نمی آمد مشکلی باشد و 5 تا از کانکشن ها کم شد ولی من می خواهم مطمئن شوم مثلا آیا در بخش کامنت ها یا منو ها یا دیگر بخش های قالب از این فایلها استفاده می شود یا خیر.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه کتابخونه جی کوئری باید داشته باشی .

حالا غیر از این هر چی داری مربوط به چیزهای دیگه است .

بازشون کن ببین سلکتورشون کجا رو تاثیر میده .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
یه کتابخونه جی کوئری باید داشته باشی . حالا غیر از این هر چی داری مربوط به چیزهای دیگه است . بازشون کن ببین سلکتورشون کجا رو تاثیر میده .

سلکتورشون چی هست و کجا پیدا میشه؟ من چیز زیادی در مورد جی کوئری نمی دونم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اسم یا آدرس فایلها رو بدید تا بهتون بگیم به چه کاری میان و بررسی کنید که توی پوسته هستن یا خیر.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ها فایل های js قالب هستند


http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/superfish.js
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/general.js
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/menu.js
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/pngfix.js
http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/tabbed.layout.js

و اینکه آیا جی کوئری زیر باید همیشه لود شود یا خیر؟


http://dnoj.ir/wp-includes/js/jquery/jquery.js

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جی کوئری باید لود بشه.

superfish مربوط به منو های چند لایه هست.

general هم برای منو و موس آور و این موارد هست.

menu فراخوانی superfish هست.

pngfix مربوط به حل مشکل فایل png روی نسخه های پایین ie هست.

tabbed برای تب های سایت هست.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلکتور یعنی انتخابگر .

یعنی اون قسمتی از کدهای/المانهای html رو انتخاب کنه تا یه کاری روش انجام بده .

مثلا توی فایل http://dnoj.ir/wp-content/themes/dnoj/includes/js/general.js

دستور


jQuery('.nav > li ul').mouseover(function(){

اشاره به یک عنصر داره که خصیصه classاش برابر nav هست .

پس بگرد دنبال class="nav"

اگه بود یعنی استفاده میشه .

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sultansulay
      سلام  دوستان عزیز
      خسته نباشید
      بنده یه مشکلی دارم اونم اینه که بعد از نصب هر قالبی که فارسی باشه
      قالب سایت بهم میریزه
      مثل بلوک ها یا هدرش  یا ادامه مطلب به شات توجه کنید متوجه میشید
      از هاست سی پنل استفاده میکنم و رایگان نیستش
       

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط mohammadberoz
      سلام خسته نباشید من سایت مجله خبری دارم اینم ادرسش http://takbroz.com/
       
      میخوام یه قالب خوب براش تهیه کنم دو تا قالب تو فروشگاه راستچین مدنظر دارم
      قالب جنه
      https://www.rtl-theme.com/پوسته-وردپرس-jannah/
      قالب نیوز فورست
      https://www.rtl-theme.com/قالب-وردپرس-مجله-خبری-نیوز-فورست-newsforest/
      کدومش بهتره از نظر سئو امکانات امنیت ایندکس استاندارد بودن
      لطفا راهنمایی کنید ممنون
    • توسط Fast-Learn
      سلام.
      من دارم یه قالب برای سایتم مینویسم، که طبعیتاً روی لوکالم بود. قالب کاملا توی پی سی ریسپانسیوه! یعنی وقتی صفحه ی مرورگر رو کوچیک میکنی، قالب خاصیت ریسپانسیویش کاملا صحیحه. یا وقتی از ابزار inspect element گوگل کروم قسمت تست ریسپانسیو بودنش استفاده میکنم، یا از سایتای تست ریسپانسیو بودن استفاده میکنم، باز هم کاملا سایت ریسپانسیوه!
      حالا اومدم شکل واقعیش رو توی گوشی ببینم، برای همین قالب رو روی هاست آپلود کردم، باز هم وقتی توی پی سی ریسپانسیو بودنش رو چک میکنم درسته، ولی وقتی توی موبایل نگاه میکنم اصلا ریسپانسیو نیست!
      توی چند تا موبایل تست کردم توی هیچکدوم ریسپانسیو نبود!
      برای ریسپانسیو کردن هم بیشتر جاها از قابلیتای فریم ورک materilize استفاده کردم و بعضی جاها هم دستی.
      ممنون میشم راهنماییم کنید!
      بد جوری اعصابمو خورد کرده
    • توسط sikoheil
      سلام به دوستان 
      من چند وقتیه به یه قالب برای وبم نیاز داشتم 
      میتونستم تو قالب ساز های انلاین بسازم ولی امکانی که من میخواستمو نداشت 
      از دوستان خواهش میکنم اگر کسی میتونه این کارو برای من انجام بده 
      بهم پیام خصوصی بده یا به leon.s.kenedi@gmail.com
      جیمیل بزنه 
      تو رو خدا اگه کسی میتونه کمک کنه خیلی نیاز دارم ... 
      خواهش