zahra.sh

مشکل در قالب اورجینال zephyr

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.دوستان من قالب zephyr رو دانلود و نصب کردم.بعد از نصب آیکن های منوها نیومده بودن و صفحه 404 و صفحه لاگین توی قالب خراب هستن.

قالب اورجینال رو هم تهیه کردم و نصب کردم ولی همچنان همون مشکلات هستن.با این که تموم افزونه ها هم ok هستن.کسی میدونه چرا؟لطفا راهنمایی کنید خیلی برام مهمه.ممنون

این لینک قالب اصلی _ اینم لینک قالب من

اینم لینک پیش نیازهای قالب هستن که همشون ok شدن ولی بازم نمیدونم مشکل از کجاست. لطفا یکی منو راهنمایی کنه!:(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب خریداری شده هست؟

اگر هست از نویسنده اصلی پشتیبانی بگیرید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 ساعت قبل، Morteza گفته است :

قالب خریداری شده هست؟

اگر هست از نویسنده اصلی پشتیبانی بگیرید.

سلام.

بله قالب خریداری شده.گرامی اگر به نویسنده قالب دسترسی داشتم و امکانش بود مزاحم وقت شما نمیشدم و از شما درخواست کمک نمی کردم.

خواهش میکنم در جهت رفع این مشکل بنده رو راهنمایی بفرمایید.تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من که مشکلی در لینک شما نمی بینم و همه آیکن ها نمایش داده میشن

برای بخش ورود احتمالا شما درون ریزی قالب رو انجام ندادی چون فکر کنم باید برای این بخش برگه خاصی بسازید و شورت کد یا کد خاصی قرار بدید ولی با همه این توضیحات هیچ کمکی از دست دوستان در اینجا بر نمیاد فقط کسی که این قالب رو پشتیبانی می کنه کاملا با این قالب آشناست و میتونه کمک تون کنه

ضمن اینکه دقت داشته باشید از سایت هایی قالب خرداری کنید که مطمئن باشند :)

ویرایش شده در توسط M.Javad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 42 دقیقه قبل، M.Javad گفته است :

سلام من که مشکلی در لینک شما نمی بینم و همه آیکن ها نمایش داده میشن

برای بخش ورود احتمالا شما درون ریزی قالب رو انجام ندادی چون فکر کنم باید برای این بخش برگه خاصی بسازید و شورت کد یا کد خاصی قرار بدید ولی با همه این توضیحات هیچ کمکی از دست دوستان در اینجا بر نمیاد فقط کسی که این قالب رو پشتیبانی می کنه کاملا با این قالب آشناست و میتونه کمک تون کنه

ضمن اینکه دقت داشته باشید از سایت هایی قالب خرداری کنید که مطمئن باشند :)

 

ممنون از راهنمایی شما.ولی الان توی منوها من آیکنی نمیبینم!شما اگه منوی portfoilo و element هارو نگاه کنین و با قالب اصلی مقایسه کنین

متوجه منظور من میشین.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شایدم من دقت نکردم ولی خب عرض کردم که هیچکس از اعضای انجمن احتمالا با این قالب کار نکردند و فقط کسی که این قالب رو فارسی سازی کرده و پیش نمایشش رو نصب کرده با تنظیمات این قالب آشنا هستش ما هرچقدرم به شما کمک کنیم بازم شما به هدف تون نمیرسید باید هرطور شده با پشتیبان قالب تماس بگیرید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل آیکون ها و ... رو که بنده ندیدم

ولی برای مشکل صفحه لوگین،مشکل اینجاست که فایل قالب شما این صفحه رو نداره.بگردید ببینید login-page.php یا همچین چیزی هست توی فایل های قالب یا خیر.

یک صفحه خالی هم ایجاد کنید و از منوی سمت چپ پنل مدیریت وردپرس قالب صفحه رو تغییر بدین ببینید درست میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو تاپیک قبلی راهنمایی کردم که آیکن ها رو

 

صفحه لوگین با این آدرس میاره .

صفحه 404 هم با این آدرس میاره.

 

شما داخل کدهای مربوط به صفحه لوگین کدزیر رو پیدا کنید ببینید actoin به چه آدرسی لینک میشه!

<form method="post" action="http://zephyr.us-themes.com/wp-login.php" autocomplete="off" class="w-form-h">
  ...
</form>
  
  

 

 

واسه آیکن منوهاتون هم میتونید داخل کدهای html تون (مربوط به بخش منوها)

بعنوان مثال بعد از شروع این کد:

<span class="w-nav-title">Portfolio Grid 1</span>

 

 

کد زیر رو بذارید، و برای منوهای دیگه هم به همین شکل:

<i class="fa fa-sliders"></i>

 

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.من مجددا اومدم.دوست گرامی از راهنمایی شما ممنونم.من بقیه مشکلات رو حل کردم.برای آیکن ها توی کد html جواب نداد روی خود فهرست اعمال کردم ok شد.ممنون

ولی در مورد صفحه لاگین فرمایش شما درسته توی همین آدرس هستش ولی جزئیات فرم ورود نیست!منظورم جاییه که باید یوزر و پسورد را وارد کرد!

اینم لینک سایت اصلی تا بهتر متوجه بشین.لطفا راهنمایی کنین باید چیکار کنم درست بشه؟تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/16/2016 at 17:44، Mohammad_E گفته است :

تو تاپیک قبلی راهنمایی کردم که آیکن ها رو

 

صفحه لوگین با این آدرس میاره .

صفحه 404 هم با این آدرس میاره.

 

شما داخل کدهای مربوط به صفحه لوگین کدزیر رو پیدا کنید ببینید actoin به چه آدرسی لینک میشه!


<form method="post" action="http://zephyr.us-themes.com/wp-login.php" autocomplete="off" class="w-form-h">
  ...
</form>
  
  

 

 

واسه آیکن منوهاتون هم میتونید داخل کدهای html تون (مربوط به بخش منوها)

بعنوان مثال بعد از شروع این کد:


<span class="w-nav-title">Portfolio Grid 1</span>

 

 

کد زیر رو بذارید، و برای منوهای دیگه هم به همین شکل:


<i class="fa fa-sliders"></i>

 

اساتید محترم، کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. و خسته نباشید.
من دسته بندی ها رو درست کردم. واسه هر نوشته هم که وقتی دسته رو انتخاب میکنم درست لینکشو میده و باز میشه ولی وقتی خود دسته رو میخوام باز کنم لینکیش باز نمیشه.
پیوندهای یکتارو هم اینجوری گذاشتم./%category%/%postname%/ 
فایل .htacsses رو هم پاک کردم و دوباره خودش درست کرد ولی همچنان لینک دسته ها باز نمیشه
مشکل از کجاست؟
 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

 

توضیحاتتون شفاف نیست

آدرس آنلاین دارید بزارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا من یک مشکلی خوردم قبلا وقتی تو صفحه خانه سایت قسمت مطالب جدید ادامه مطالب رو میزدم همه مطالب رو میاورد ولی الان وقتی کلیک میکنم میره یه صفحه ک نوشته بلاگ و هیچی نیست و خالیه حتی وقتی روی بیشتر هم میزنم همینطوره لطفا اگر کسی میدونه باید چیکار کنم بگه ممنون میشم

 

Untitled.png

Untitled2.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری