emperial_2005

خطای هنگام بارگزاری خرید

2 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من یه چند وقتیه موقع خرید رو تو سایت نهایی میکنم یه پیغام خطایی میده:

Strict Standards: Declaration of WC_Shipping_Iran_Sefareshi::calculate_shipping() should be compatible with WC_Shipping_Method::calculate_shipping($package = Array) in D:\HostingSpaces\shomareh\shoma_bLWN0x75\wwwroot\wp-content\plugins\woocommerce-iran-post-shipping\includes\sefareshi.php on line 7

Strict Standards: Declaration of WC_Shipping_Iran_Pishtaz::calculate_shipping() should be compatible with WC_Shipping_Method::calculate_shipping($package = Array) in D:\HostingSpaces\shomareh\shoma.ir_bLWN0x75\wwwroot\wp-content\plugins\woocommerce-iran-post-shipping\includes\pishtaz.php on line 7

این براچیه؟

ویرایش شده در توسط emperial_2005
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 هرچی هست مشکل از افزونه woocommerce-iran-post-shipping . شما این افزونه را غیرفعال کنید و مراحل خرید را انجام بدید ببینید مشکل دارید یا نه.

به مسیر گفته شده هم مراجعه کنید . کد یک تا 10 این فایل ها را قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط royairani
      درود بر دوستان
      بسیاری از قالب های ووکامرسی دارای تب های زیبا در صفحه ی محصول تکی هستن.
      اما قالبی ک من استفاده میکنم دارای تب و کادر بندی نیست. (عکس پیوست شد)
      حال میخواهم تبی ک با استفاده از html و css را دانلود کردم از یک سایت ایرانی جایگزیت تب پیشفرض سایتم کنم.
      به فایل tab.php میرم و هرکاری میکنم کلاس جدیدی ک برای تب جدید هست جایگزین کنم نمیتونم و همه چیز بهم میریزه.
      لطفا کمکم کنید خیلی وقته درگیر این موضوع هستم. راهنمایی کنید که چطور تب جدید را جایگزین کنم و یا یک تب برایش بنویسم
      خلی ممنون از همگی
       

    • توسط interanet
      سلام 
      کد عکس در PHP به این شکل در قالب هست
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?>
      که میشه همون تصویر شاخص ولی وقتی با موس روی این تصویر می رم هیچی نمایش داده نمیشه میخواهم قابل alt و title به کد فوق اضافه بشه به این شکل
      قبلا کدی که داشتم و کار میکرد به این شکل بود 
      >    <div class="pad-box"><img src="<?php echo $img; ?>" width="150" height="200" title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" align="right"/><?php the_content(''); ?></div></div> [/php]
      وقتی که تصاویرم رو بردم توی بخش تصویر شاخص در وردپرس 
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?> دیگه قابیلت alt و title کار نمیکنه 
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط sajadszm
      سلام.
      من قالب exploore رو نصب کردم و میخوام به جای سربرگ اون از یک اسلایدر استفاده کنم.کدوم بخش از کد هارو باید ویرایش کنم و چه چیزی رو باید جایگزینش کنم؟
      اینم قالبش:
      https://themeforest.net/item/exploore-travel-exploration-booking-wordpress-theme/16170990
    • توسط amir1384
      سلام دوستان ببخشید من یک قالب html رو به وردپرس تبدیل کردم و بدون مشکل تبدیل شد فقط تنها مشکل اینه که خیلی هم برای من مهم هست این هست که با برکه ساز ها و ویرژوال کامپوزر کار نمیکه نمیشه منو راهنمایی کنید
    • توسط sajadszm
      با سلام
      از وقتی فیلترینگ تلگرام شروع شده متاسفانه برای ورود به وردپرس اشکال ایجاد شده.سه تا سایت با وردپرس دارم که یکیش که هاستش دایرکت ادمین داخلیه مشکلی نداره ولی اون دوتا روی هاست اشتراکی خارج هستش که هر جفتشو از طلاهاست گرفتم.اون دوتایی که هاست خارجه برای پیشخوان مشکل داره مثلا وارد نمیشه یا اگر وارد میشه پیشخوان رو نمیاره و یا کند کار میکنه و از این قبیل مشکلات.چه کار باید بکنم؟