morishut

راهنمایی درباره انتخاب بین php و Jquery

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان

ببخشید بنده یه سوال فنی داشتم خدمتتون ممنون میشم جوابم رو بدین

بنده علاقه خیلی زیادی به برنامه نویسی وب دارم و الان زبان html-css رو به خوبی پشت سر گذاشتم الان بین دو راهی گیر کردم و اینه که نمیدونم باید jquery یا php رو انتخاب کنم بدجور ذهنم رو مشغول کرده که اولویت اول با کدوم یکی از ایناس ممنون میشم راهنماییم کنین که اول کدوم و چرا 

مرسی ممنون منتظر نظرات و پیشنهاداتون هستم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز . 

امیدوارم موفق باشید تو مسیر یادگیریتون .

html و css و jquery زبان های استاتیک هستند که شما باید برای طراحی قالب یا برنامه مورد نظرتون این 3 زبان روباید  یاد بگیرید و بعد برای داینامیک کردن و اضافه کردن سیستم مدیریتی سایتاز زبان هایی مثل php و asp و .. استفاده میشه که شما میتونید زبان php رو شروع کنید  .

به نظر من همراه با jquery زبان php هم کار کنید . چون jquery آسونه . 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، amirali.bk گفته است :

سلام دوست عزیز . 

امیدوارم موفق باشید تو مسیر یادگیریتون .

html و css و jquery زبان های استاتیک هستند که شما باید برای طراحی قالب یا برنامه مورد نظرتون این 3 زبان روباید  یاد بگیرید و بعد برای داینامیک کردن و اضافه کردن سیستم مدیریتی سایتاز زبان هایی مثل php و asp و .. استفاده میشه که شما میتونید زبان php رو شروع کنید  .

به نظر من همراه با jquery زبان php هم کار کنید . چون jquery آسونه . 

موفق باشید

ببخشید من html و Css رو از طریق فیلم آموزشی و PDF یاد گرفتم آیا شما پیشنهادتون برای یادگیری بهتر چیه و به چه صورته کتاب بگیرم و کلاس عملی برم یا با فیلم آموزشی هم میشه جی کوئری رو کامل یاد گرفت؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط کافیه یکم زبانتون خوب باشه سایت زیر منبع خوبیه .

http://www.w3schools.com/jquery/default.asp

همراه با مثال عملی بهتون یاد میده .

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 ساعت قبل، amirali.bk گفته است :

فقط کافیه یکم زبانتون خوب باشه سایت زیر منبع خوبیه .

http://www.w3schools.com/jquery/default.asp

همراه با مثال عملی بهتون یاد میده .

 

بله وارد این سایت شدم بهترین منبع در مورد برنامه نویسیه 

ولی ببخشید نگفتین واسه یادگیری بهتر چی پیشنهاد میدین کتاب و کلاس آموزشی؟ یا همین ویدیو و کتاب pdf?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول خودتون کمی از مباحث رو کار کنید.

اول کتاب منبع که همیشه انگلیسی هست.

بعد سایتهای معتبر خارجی.

بعد ویدئو خارجی.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behnazi1995
      با سلام 
      من تا جای ممکن سعی میکنم سوالم رو واضح بنویسم ولی اگر نیازی به توضیح بیشتر بود در خدمتم:
      من با php یک فرم چندمرحله ای نوشتم و ابن کد رو به قالبم وصل کردم و از طریق یکی از گزینه های منو میتونم اجراش کنم.
      حالا میخوام برای بخش ورود به سایتم از یک پلاگین استفاده کنم (که هر کاربر پنل کاربری داشته باشه) 
      سوالم اینه که چطور کدهای php خودم رو به پلاگین وصل کنم؟
      یعنی کاربر از طریق فرم های من ثبت نام کنه بعد از آخرین مرحله اش وارد حساب کاربریش بشه که همین پلاگین آماده اس.
    • توسط amirmt
      سلام سایت من چند وقتیه مورده حمله قرار گرفته و وقتی میخوام وارد سایت بشم به سایت های خارجی لینک میشه. اینترنت و زیر رو کردم یه سایت گیرم اوردم به ادرس sucuri.net سایتم رو دادم چک کنه و یه لیست از فایل هایی که مشکل داره رو گفت گه یه اسکرین ازش پیوند کردم. اکثره فایل ها هم jquery هستش که به مشکل خورده کسی میتونه کمکم کنه تا این کد ها ترمیم بشه یا حداقل راهنماییم کنه؟؟
      ادرس وب سایته خودم: unick.ir

    • توسط behnazi1995
      سلام دوستان با php یک کد برای قسمت ورود کاربرانم نوشتم که چون با فرم های لاگین عادی فرق میکنه نمی خوام از پلاگین استفاده کنم.
      سوال من اینه که این فایل های مربوط به  php رو کدوم قسمت هاستم یا فایل های وردپرسم باید قرار بدم که بتونم اجراشون کنم.(سایت با وردپرس راه اندازی شده از قبل فقط این قسمتی که من با php نوشتم رو میخوام بهش اضافه کنم.)
      یکم مبتدی هستم ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین.
      و اینکه کل پروژه شامل 10 تا 20 فایل با پسوند php است و چند تا فولدر برای قسمت های مختلف مثل فونت و استایل و غیره.
    • توسط shayan
      سلام و درود خدمت اساتید گرام
      من یه چیزی تو ذهنم هست نمیدونم جواب میده یا خیر
      <div class="g-before-after" id="RF"><img src="img/1.jpg" data-aftersrc="img/2.jpg"></div> میخوام یه دستوری نوشته بشه تا بعد از گذشت فرضا 100 ثانیه و با افکت فید به صورت همزمان "img/1.jpg" و "img/2.jpg" تبدیل بشن به "img/3.jpg" و "img/4.jpg"
       
      تقریبا مشابه یک اسلایدر عمل کنن با این تفاوت صرفا و صرفا  src ها تغییر کنه نه محموعه این خط div که نوشتم
      آیا امکانپذیر هست؟