chaishpish

انقال ورد پرس از دایرکت ادمین به سی پنل

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

اساتید خسته نباشید من میخوام وردپرس از دایرکت ادمین به سی پنل انتقال بدم خیلی از کاربران گفتن این کارو نکنم که سایت دچار مشکل میشه

اما سایت باید تغییر هاستینگ بده

راحترین روش و بدون مشکل برای انتقال ورد پرس از دایرکت ادمین به سی پنل هست رو میخواستم بهم بگید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کنترل پنل چه تاثیری در انتقال داره؟!؟

فرض کنید میخواین از دایرکت ادمین به دایرکت ادمین انتقال بدین!

فایل ها رو کپی کنید دیتابیس رو هم کپی کنید همین

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از توضیحتون اما همین کپی کنم بریزم مشکلی پیش نمیاره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 20 دقیقه قبل، chaishpish گفته است :

راحترین روش و بدون مشکل برای انتقال ورد پرس از دایرکت ادمین به سی پنل هست رو میخواستم بهم بگید

درود

راحت‌ترین روش اینه که اطلاعات ورود هاست قبلی رو به مسئولین هاست جدیدتون بدین و ازشون بخواین عمل انتقال رو خودشون براتون انجام بدن :) (بعضی از هاستینگ‌ها رایگان این‌کار رو برای مشتریاشون انجام میدن)

ولی اگه می‌خواین خودتون انجام بدین اول یه فول بکاپ باید از هاست قبلی بگیرین، بعد پکاپ رو در هاست جدید ریستور کنید و دیتابیس(ها) رو مجددا در هاست جدید بسازید و دیتابیس‌های قبلیتون رو در اونا ایمپورت کنید، بعدش اطلاعات دیتابیس‌ها رو در فایل کانفیگ وردپرس به‌روز کنید.

(البته این روش رو خودم امتحان نکردم برای همین حتما یه فول بکاپ از اطلاعاتتون داشته باشید)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من خودم هاستینگ دارم اما اولین باره بهم انتقال ورد پرس از دایرکت ادمین خورده دوستان بهم گفتن اگر اننتقال بدم مشکل پیش میاد برای ورد پرس من سایت های جوملا چند سیستم دیگه انتقال میدم اما میترسم طبق گفته دوستان سایت شرکتی که داریم براش انتقال میدیم دچار مشکل بشه برای همین بی مشکل ترین روش رو میخواستم بدونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، chaishpish گفته است :

من خودم هاستینگ دارم اما اولین باره بهم انتقال ورد پرس از دایرکت ادمین خورده دوستان بهم گفتن اگر اننتقال بدم مشکل پیش میاد برای ورد پرس من سایت های جوملا چند سیستم دیگه انتقال میدم اما میترسم طبق گفته دوستان سایت شرکتی که داریم براش انتقال میدیم دچار مشکل بشه برای همین بی مشکل ترین روش رو میخواستم بدونم

خیر برای وردپرس مشکلی پیش نمیاد.

همینطوری که سایر CMSها رو انتقال دادین این مورد رو هم انتقال بدین، چند وقت پیش سایت وردپرس من رو از سی‌پنل به دایرکت ادمین انتقال دادن و مشکلی پیش نیومد (انتقال توسط مسئولین هاست انجام شد)

در نتیجه با انتقال دادن وردپرس مشکلی براش پیش نمیاد.

(البته بررسی کنید اگه ساب دامین هم دارن اونا رو هم براشون در هاست جدید بسازید.)

بهترین منبع گوگله، شما یه بکاپ کامل از سایت مشتریتون داشته باشید و بعد انتقال رو انجام بدین.

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام کامل انجام شد فقط دوستان امکان داره به مشکل در پیوندهای یکتا بخوره که فایل htaccess باید دست کاری کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      لطفا کسی اگه آموزشی میشناسه در رابطه با وردپرس و آموزش کاملش به صورتی که کدها و توابع و فایل ها و غیره رو توش آموزش بده لطفا راهنمایی کنه.
      کتاب یا مولتی میدا بودن یا فارسی و انگلیسی بودنش مهم نیست فقط کامل و گویا باشه
      ممنون
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.