13 پست در این موضوع قرار دارد

اگه قالب شما قابلیت utf-8 داره ، فعالش کنید

اگر هم نداره به صورت دستی این کد را وارد کنید

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید این کد رو باید کجای بخش ویرایش پوسته وارد کنم هرجاش کپی میکنم نمیشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، babakjavadian گفته است :

ببخشید این کد رو باید کجای بخش ویرایش پوسته وارد کنم هرجاش کپی میکنم نمیشه.

<head>
  در میان این وارد کنید 
</head>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، babakjavadian گفته است :

کپی کردم بازم نشد

در کجا کپی میکنید؟ اسکرین بگیرید 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من گفتم بین تگ head بزارید 

قبل از پایان رسیدن </head> بزارید این کد رو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در این قسمت بیاریدش کد رو ، و یا اگه امکان داره دقیقا بعد از head به کار ببرید کد رو یعنی دقیقا بعد از شروع 

 

<html dir="rtl">
  <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <titel> تستی </titel>
  </head>
</html>

روند کد ها باید به این صورت باشه 

اگر باز هم مشکل حل نشد دیتا بیس شما  UTF-8 فعال نشده 

Untitled1.png.a3be10a21cbb28ae6695bd684d4606c7.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اینwpرو از auto installدر هاستم نصب کردم

و بلد نیستم چجوری  UTF-8 رو فعال کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، babakjavadian گفته است :

من اینwpرو از auto installدر هاستم نصب کردم

و بلد نیستم چجوری  UTF-8 رو فعال کنم

پیشنهاد میکنم حتما دستی نصب کنید و وردپرس رو از اینجا دانلود کنید 

http://wp-persian.com/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تلاش کردم

ولی هرکاری میکنم نمیتونم فولدر کانفیگ رو پیدا کنم

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط miraziz
      سلام. دوستان در ویرایشگر جدید وردپرس، گوتنبرگ، اگر حالت code editor را انتخاب کنید می بینید که برای متن های فارسی فونت را به صورت پیش فرض در نظر گرفته‌اند که نامناسب است. کسی می‌داند چگونه می‌توان آن فونت را تغییر داد؟
      یکی هم در همین محیط ویرایشگر گوتنبرگی بسیاری از گزینه‌ها در وردپرس 5.3 ترجمه نشده‌اند! آیا اطلاع دارید که در آپدیت بعدی ترجمه خواهند شد؟
    • توسط hamidfarahani1988
      سلام دوستان من یه مشکل دارم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه من یه سایت ورد پرسی دارم که عضو گیری با یوزر پرو ست و از افزون یوزر پرو تگ هم استفاد میکنم و مشکلم این که از هر طریقی میخوام این تگ ها رو تو سایتم جستج کنم و یا تگ ها رو توی سایتم قرار بدم نمایش داده نمیشه ممنون میشم اگه از دوستان کسی بتونه کمک کنه و این که تگ ها به منو هام اضافه میشه ولی با کلیک روی هر کروم از تگ ها ادرسی تو ادرس بار نمایش داده میشه که اون تگ پیدا نمیشه 
      این ادرس سایت هست
      Moshaveronline.net
    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      جدیدا با یه مشکل روبرو شدیم و اونم عدم نمایش زیر منو ها هست.اگر در عکس دقت کنید متوجه میشید که بعد از منو خدمات مالی و حسابداری که منوی خدمات مجالس و تشریفات ،خدمات چاپ و تبلیغات،خدمات ثبت ، تاسیس و تغییر انواع شرکت و... وجود داره نمایش داده نمیشه حتی با اسکرول به پائین هم نمیتونیم اونهارو مشاهده کنیم
      حالا ممنون میشم اگر که ممکنه مشکل رو بررسی کنید و راه حلی ارائه بدید
      آدرس سایت
      سپاس

    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      دوستان سایت بنده از برگه های زیادی استفاده میکنه که میخوام بعضی از این برگه ها بعد از لاگین یا ثبت نام نمایش داده بشه راهی برای اینکار هست؟
      البته توی وردپرس دیدم میشه صفحه رو رمزدار یا خصوصی کرد ولی نمیخوام صفحه رمز دار باشه و اینکه وقتی روی خصوصی هم میذارم میزنه صفحه پیدا نشد
      لطفا راهنمایی کنید