ali_mohamadi_r

بروز مشکل در زمان آپدیت وردپرس به نسخه 3.5

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان.

نیاز به کمک فوری دارم! لطفا!

در حین آپدیت وردپرس به نسخه 3.5 بودم که در حین آپدیت شدن در مرحله بارگذاری وردپرس ثابت شد و دیگه کاری انجام نداد. صفحه رو رفرش کردم اما فایده نداشت و الان که میخوام به سایت یا محیط وردپرس برم یک صفحه سفید خالی میاره. خواهشا هرکس میدونه کمکم کنه! اطلاعاتم چی میشه؟؟؟

اینم آدرس سایت:

http://www.iranvermicompost.com

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان.

نیاز به کمک فوری دارم! لطفا!

در حین آپدیت وردپرس به نسخه 3.5 بودم که در حین آپدیت شدن در مرحله بارگذاری وردپرس ثابت شد و دیگه کاری انجام نداد. صفحه رو رفرش کردم اما فایده نداشت و الان که میخوام به سایت یا محیط وردپرس برم یک صفحه سفید خالی میاره. خواهشا هرکس میدونه کمکم کنه! اطلاعاتم چی میشه؟؟؟

اینم آدرس سایت:

http://www.iranvermicompost.com

صدبار گفتند و گفتیم که تا نسخه جدید میبینید سریع بروزرسانی نکنید و همیشه منتظر بمونید .

عوضش این براتون تجربه شد . مشکل شما هم چیز خیلی خاصی نیست فقط باید یه سری پوشه های وردپرس رو دوباره اوکی کنید که خب دوستان حرفه ای تر بهتر هستش شمارو راهنمایی کنند .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت بررسی شد هیچ مشکلی نداره کش مرورگر خودتون رو پاک کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تایید میشه سایت شما مشکلی نداره.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تایید میشه سایت شما مشکلی نداره.

گروه تولیدی ممتاز

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت شما مشکلی نداره دوست عزیز

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دست همه دوستان که کمک کردن درد نکنه. مشکل اساسی بود اما حل کردم :)

اما این مشکل باعث شد تا به جمع شما اضافه بشم :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دست همه دوستان که کمک کردن درد نکنه. مشکل اساسی بود اما حل کردم :)

اما این مشکل باعث شد تا به جمع شما اضافه بشم :)

خب خداروشکر .

خوشحالیم که در کنارهم باشیم و از تجریبات هم استفاده کنیم .

چون تازه ثبت نام کردید بنده یه خواهش ازتون دارم که قبل از ایجاد تاپیک حتما یه جستجویی در تالار بکنید :blink:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید