R.Haghighi

اررور خسته کننده در ثبت نظر سنجی ها

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام چند وقتی هست وقتی یه نظری رو بخوای ثبت کنی پیغام :

Fatal error: Call to undefined function add_action() in /home/......../public_html/wp-content/plugins/wp-polls/wp-polls.php on line 32

رو میده ...

سیستم هم از اررو مشخص هست ووردپرس هست!

هرچی هم سرچ کردم تو سایت های خارجی نتونستم چیزی که بتونه درست توضیح بده پیدا کنم

دوستان اگر کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد ممنون میشم راهنمایی کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

افزونه wp-polls نباید همچین مشکلی داشته باشه چون بارها تست شده و درست کار میکنه.

شما افزونه رو حذف کنید و مجدد بارگزاری و نصب کنید. ببینید تغییری میکنه؟

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

افزونه wp-polls نباید همچین مشکلی داشته باشه چون بارها تست شده و درست کار میکنه.

شما افزونه رو حذف کنید و مجدد بارگزاری و نصب کنید. ببینید تغییری میکنه؟

ممنون از خوش آمد گویی شما :)

بله حذف شده و دوباره نصب آن هم آخرین ورژن ..

تغییری ایجاد نشه ... در گوگل که سرچ کنید مشکل برخی دیگر هم دارند ولی زبان انگلیسی بنده زیاد خوب نبوده م موتجه راه حل های اون ها نشدم !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اول فایل wp-polls.php کد زیر رو اضافه و تست کنید:

if (!function_exists('add_action')) {
$wp_root = '../../..';
if (file_exists($wp_root.'/wp-load.php')) {
require_once($wp_root.'/wp-load.php');
} else {
require_once($wp_root.'/wp-config.php');
}
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو اضافه کردم ..

حالا وقتی کلید ثبت رو میزنی اون اررور رو نمیده ولی هیچی ثبت نمیشه! یعنی وقتی ثبت رو میزنی اون قسمت بلوک خالی میشه مثل تصویر زیر :

40662354891024303100.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از صفحه سورس کد بگیرید یا اگر سایت آن لاینه آدرس بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از صفحه سورس کد بگیرید یا اگر سایت آن لاینه آدرس بدید

www.songsara.net

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما تابع wp_head رو کجای فایل هدر قرار دادید؟

چون کدهای مربوط به افزونه فوق قبل تگ head قرار گرفته.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه نشدم ! ساده تر توضیح میدید ؟!!

تابع wp_head کجا قرار داره ؟!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header.php را در پوشه قالب خد باز کنید و بگردید دنبال


<?php wp_head(); ?>

محل صحیح این کد درست قبل از



</head>

هستش

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن فایل footer.php را هم باز کنید و این کد را اگر ندارد به آن اضافه کنید


<?php wp_footer(); ?>

خطوط آخری شما در این فایل باید


<?php wp_footer(); ?>
</body>
</html>

باشد

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فایل header.php را در پوشه قالب خد باز کنید و بگردید دنبال
 

محل صحیح این کد درست قبل از

 

هستش

فایلی با نام header.php در قالب وجود ندارد!

ویرایش شده در توسط R.Haghighi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب قالب استاندارد نیست ، تگ head رو در فایل index بدنبالش باشید و همچنین برای footer هم اگر موجود نبود انتهای محتوای فایل index قرار بدین

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل ایندکس کد به این شکل بود :


<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<?php wp_head(); ?>
<title><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></title>
</head>

و من به این شکل قرار دادم ولی باز فرقی نکرده :


<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />

<title><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></title>
<?php wp_head(); ?>
</head>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

footer را هم چک کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همانظور که اشاره کردید قالب استاندارد نیست و فایل فوتر نداره!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

حالا وقتی کلید ثبت رو میزنی اون اررور رو نمیده ولی هیچی ثبت نمیشه! یعنی وقتی ثبت رو میزنی اون قسمت بلوک خالی میشه مثل تصویر زیر :

کد زیر رو تو header.php قالب خود قرار دهید یا به قول NESTED عزیز : تگ head رو در فایل index بدنبالش باشید و همچنین برای footer هم اگر موجود نبود انتهای محتوای فایل index قرار بدین

<script type='text/javascript'>
/* <![CDATA[ */
var pollsL10n = {
ajax_url: "<?php bloginfo('url'); ?>/wp-content/plugins/wp-polls/wp-polls.php",
text_wait: "Your last request is still being processed. Please wait a while ...",
text_valid: "Please choose a valid poll answer.",
text_multiple: "Maximum number of choices allowed: ",
show_loading: "0",
show_fading: "1"
};
/* ]]> */
</script>
<script type='text/javascript' src='<?php bloginfo('url'); ?>/wp-content/plugins/wp-polls/polls-js.js?ver=2.50'></script>

ویرایش شده در توسط amirabar
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از هم استانی عزیز

مشکل با قرار دادن کد بالا بالاخره حل شد

از همه ی اساتید ممنونم :wub:

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از هم استانی عزیز

مشکل با قرار دادن کد بالا بالاخره حل شد

از همه ی اساتید ممنونم :wub:

مشکل شما باقیست

بهتره تابع زیر را در داخل تگ head ، در هر فایلی که این تگ هست قرار دهید


<?php wp_head(); ?>

و تگ زیر را قبل از تگ بسته body قرار دهید

<?php wp_footer(); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مشکل شما باقیست

بهتره تابع زیر را در داخل تگ head ، در هر فایلی که این تگ هست قرار دهید


<?php wp_head(); ?>

و تگ زیر را قبل از تگ بسته body قرار دهید

<?php wp_footer(); ?>

کدهای که اشاره کردید در فایل موجود هست ..

مشکل نظر سنجی کامل حل شده فعلا در این قالب

با تشکر

ویرایش شده در توسط R.Haghighi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir