R.Haghighi

اررور خسته کننده در ثبت نظر سنجی ها

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام چند وقتی هست وقتی یه نظری رو بخوای ثبت کنی پیغام :

Fatal error: Call to undefined function add_action() in /home/......../public_html/wp-content/plugins/wp-polls/wp-polls.php on line 32

رو میده ...

سیستم هم از اررو مشخص هست ووردپرس هست!

هرچی هم سرچ کردم تو سایت های خارجی نتونستم چیزی که بتونه درست توضیح بده پیدا کنم

دوستان اگر کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد ممنون میشم راهنمایی کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

افزونه wp-polls نباید همچین مشکلی داشته باشه چون بارها تست شده و درست کار میکنه.

شما افزونه رو حذف کنید و مجدد بارگزاری و نصب کنید. ببینید تغییری میکنه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

افزونه wp-polls نباید همچین مشکلی داشته باشه چون بارها تست شده و درست کار میکنه.

شما افزونه رو حذف کنید و مجدد بارگزاری و نصب کنید. ببینید تغییری میکنه؟

ممنون از خوش آمد گویی شما :)

بله حذف شده و دوباره نصب آن هم آخرین ورژن ..

تغییری ایجاد نشه ... در گوگل که سرچ کنید مشکل برخی دیگر هم دارند ولی زبان انگلیسی بنده زیاد خوب نبوده م موتجه راه حل های اون ها نشدم !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اول فایل wp-polls.php کد زیر رو اضافه و تست کنید:

if (!function_exists('add_action')) {
$wp_root = '../../..';
if (file_exists($wp_root.'/wp-load.php')) {
require_once($wp_root.'/wp-load.php');
} else {
require_once($wp_root.'/wp-config.php');
}
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو اضافه کردم ..

حالا وقتی کلید ثبت رو میزنی اون اررور رو نمیده ولی هیچی ثبت نمیشه! یعنی وقتی ثبت رو میزنی اون قسمت بلوک خالی میشه مثل تصویر زیر :

40662354891024303100.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از صفحه سورس کد بگیرید یا اگر سایت آن لاینه آدرس بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از صفحه سورس کد بگیرید یا اگر سایت آن لاینه آدرس بدید

www.songsara.net

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما تابع wp_head رو کجای فایل هدر قرار دادید؟

چون کدهای مربوط به افزونه فوق قبل تگ head قرار گرفته.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه نشدم ! ساده تر توضیح میدید ؟!!

تابع wp_head کجا قرار داره ؟!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header.php را در پوشه قالب خد باز کنید و بگردید دنبال


<?php wp_head(); ?>

محل صحیح این کد درست قبل از



</head>

هستش

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن فایل footer.php را هم باز کنید و این کد را اگر ندارد به آن اضافه کنید


<?php wp_footer(); ?>

خطوط آخری شما در این فایل باید


<?php wp_footer(); ?>
</body>
</html>

باشد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
فایل header.php را در پوشه قالب خد باز کنید و بگردید دنبال
 

محل صحیح این کد درست قبل از

 

هستش

فایلی با نام header.php در قالب وجود ندارد!

ویرایش شده در توسط R.Haghighi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب قالب استاندارد نیست ، تگ head رو در فایل index بدنبالش باشید و همچنین برای footer هم اگر موجود نبود انتهای محتوای فایل index قرار بدین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل ایندکس کد به این شکل بود :


<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<?php wp_head(); ?>
<title><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></title>
</head>

و من به این شکل قرار دادم ولی باز فرقی نکرده :


<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />

<title><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></title>
<?php wp_head(); ?>
</head>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همانظور که اشاره کردید قالب استاندارد نیست و فایل فوتر نداره!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا وقتی کلید ثبت رو میزنی اون اررور رو نمیده ولی هیچی ثبت نمیشه! یعنی وقتی ثبت رو میزنی اون قسمت بلوک خالی میشه مثل تصویر زیر :

کد زیر رو تو header.php قالب خود قرار دهید یا به قول NESTED عزیز : تگ head رو در فایل index بدنبالش باشید و همچنین برای footer هم اگر موجود نبود انتهای محتوای فایل index قرار بدین

<script type='text/javascript'>
/* <![CDATA[ */
var pollsL10n = {
ajax_url: "<?php bloginfo('url'); ?>/wp-content/plugins/wp-polls/wp-polls.php",
text_wait: "Your last request is still being processed. Please wait a while ...",
text_valid: "Please choose a valid poll answer.",
text_multiple: "Maximum number of choices allowed: ",
show_loading: "0",
show_fading: "1"
};
/* ]]> */
</script>
<script type='text/javascript' src='<?php bloginfo('url'); ?>/wp-content/plugins/wp-polls/polls-js.js?ver=2.50'></script>

ویرایش شده در توسط amirabar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از هم استانی عزیز

مشکل با قرار دادن کد بالا بالاخره حل شد

از همه ی اساتید ممنونم :wub:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از هم استانی عزیز

مشکل با قرار دادن کد بالا بالاخره حل شد

از همه ی اساتید ممنونم :wub:

مشکل شما باقیست

بهتره تابع زیر را در داخل تگ head ، در هر فایلی که این تگ هست قرار دهید


<?php wp_head(); ?>

و تگ زیر را قبل از تگ بسته body قرار دهید

<?php wp_footer(); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل شما باقیست

بهتره تابع زیر را در داخل تگ head ، در هر فایلی که این تگ هست قرار دهید


<?php wp_head(); ?>

و تگ زیر را قبل از تگ بسته body قرار دهید

<?php wp_footer(); ?>

کدهای که اشاره کردید در فایل موجود هست ..

مشکل نظر سنجی کامل حل شده فعلا در این قالب

با تشکر

ویرایش شده در توسط R.Haghighi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید