R.Haghighi

اررور خسته کننده در ثبت نظر سنجی ها

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام چند وقتی هست وقتی یه نظری رو بخوای ثبت کنی پیغام :

Fatal error: Call to undefined function add_action() in /home/......../public_html/wp-content/plugins/wp-polls/wp-polls.php on line 32

رو میده ...

سیستم هم از اررو مشخص هست ووردپرس هست!

هرچی هم سرچ کردم تو سایت های خارجی نتونستم چیزی که بتونه درست توضیح بده پیدا کنم

دوستان اگر کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد ممنون میشم راهنمایی کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

افزونه wp-polls نباید همچین مشکلی داشته باشه چون بارها تست شده و درست کار میکنه.

شما افزونه رو حذف کنید و مجدد بارگزاری و نصب کنید. ببینید تغییری میکنه؟

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

افزونه wp-polls نباید همچین مشکلی داشته باشه چون بارها تست شده و درست کار میکنه.

شما افزونه رو حذف کنید و مجدد بارگزاری و نصب کنید. ببینید تغییری میکنه؟

ممنون از خوش آمد گویی شما :)

بله حذف شده و دوباره نصب آن هم آخرین ورژن ..

تغییری ایجاد نشه ... در گوگل که سرچ کنید مشکل برخی دیگر هم دارند ولی زبان انگلیسی بنده زیاد خوب نبوده م موتجه راه حل های اون ها نشدم !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اول فایل wp-polls.php کد زیر رو اضافه و تست کنید:

if (!function_exists('add_action')) {
$wp_root = '../../..';
if (file_exists($wp_root.'/wp-load.php')) {
require_once($wp_root.'/wp-load.php');
} else {
require_once($wp_root.'/wp-config.php');
}
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو اضافه کردم ..

حالا وقتی کلید ثبت رو میزنی اون اررور رو نمیده ولی هیچی ثبت نمیشه! یعنی وقتی ثبت رو میزنی اون قسمت بلوک خالی میشه مثل تصویر زیر :

40662354891024303100.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از صفحه سورس کد بگیرید یا اگر سایت آن لاینه آدرس بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از صفحه سورس کد بگیرید یا اگر سایت آن لاینه آدرس بدید

www.songsara.net

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما تابع wp_head رو کجای فایل هدر قرار دادید؟

چون کدهای مربوط به افزونه فوق قبل تگ head قرار گرفته.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه نشدم ! ساده تر توضیح میدید ؟!!

تابع wp_head کجا قرار داره ؟!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header.php را در پوشه قالب خد باز کنید و بگردید دنبال


<?php wp_head(); ?>

محل صحیح این کد درست قبل از



</head>

هستش

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن فایل footer.php را هم باز کنید و این کد را اگر ندارد به آن اضافه کنید


<?php wp_footer(); ?>

خطوط آخری شما در این فایل باید


<?php wp_footer(); ?>
</body>
</html>

باشد

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فایل header.php را در پوشه قالب خد باز کنید و بگردید دنبال
 

محل صحیح این کد درست قبل از

 

هستش

فایلی با نام header.php در قالب وجود ندارد!

ویرایش شده در توسط R.Haghighi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب قالب استاندارد نیست ، تگ head رو در فایل index بدنبالش باشید و همچنین برای footer هم اگر موجود نبود انتهای محتوای فایل index قرار بدین

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل ایندکس کد به این شکل بود :


<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<?php wp_head(); ?>
<title><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></title>
</head>

و من به این شکل قرار دادم ولی باز فرقی نکرده :


<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />

<title><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></title>
<?php wp_head(); ?>
</head>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

footer را هم چک کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همانظور که اشاره کردید قالب استاندارد نیست و فایل فوتر نداره!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

حالا وقتی کلید ثبت رو میزنی اون اررور رو نمیده ولی هیچی ثبت نمیشه! یعنی وقتی ثبت رو میزنی اون قسمت بلوک خالی میشه مثل تصویر زیر :

کد زیر رو تو header.php قالب خود قرار دهید یا به قول NESTED عزیز : تگ head رو در فایل index بدنبالش باشید و همچنین برای footer هم اگر موجود نبود انتهای محتوای فایل index قرار بدین

<script type='text/javascript'>
/* <![CDATA[ */
var pollsL10n = {
ajax_url: "<?php bloginfo('url'); ?>/wp-content/plugins/wp-polls/wp-polls.php",
text_wait: "Your last request is still being processed. Please wait a while ...",
text_valid: "Please choose a valid poll answer.",
text_multiple: "Maximum number of choices allowed: ",
show_loading: "0",
show_fading: "1"
};
/* ]]> */
</script>
<script type='text/javascript' src='<?php bloginfo('url'); ?>/wp-content/plugins/wp-polls/polls-js.js?ver=2.50'></script>

ویرایش شده در توسط amirabar
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از هم استانی عزیز

مشکل با قرار دادن کد بالا بالاخره حل شد

از همه ی اساتید ممنونم :wub:

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از هم استانی عزیز

مشکل با قرار دادن کد بالا بالاخره حل شد

از همه ی اساتید ممنونم :wub:

مشکل شما باقیست

بهتره تابع زیر را در داخل تگ head ، در هر فایلی که این تگ هست قرار دهید


<?php wp_head(); ?>

و تگ زیر را قبل از تگ بسته body قرار دهید

<?php wp_footer(); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مشکل شما باقیست

بهتره تابع زیر را در داخل تگ head ، در هر فایلی که این تگ هست قرار دهید


<?php wp_head(); ?>

و تگ زیر را قبل از تگ بسته body قرار دهید

<?php wp_footer(); ?>

کدهای که اشاره کردید در فایل موجود هست ..

مشکل نظر سنجی کامل حل شده فعلا در این قالب

با تشکر

ویرایش شده در توسط R.Haghighi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم