• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطور می‌تونم کاری کنم که اسلایدر این پوسته اتوماتیک عوض بشه.

مثلا هر ۵ ثانیه

ممنون می‌شم راهنمایی بفرمایید

توی این آدرس:

www.shop.cketab.com

تم مال وب‌سایت محترم دی بی اس تم هستش.

مرسی

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و عرض ادب

توی فایل custom.js تویه پوشه js

متن زیر رو :


jQuery('#proslide').bxSlider();

تغییر بدید به :


jQuery('#proslide').bxSlider({ auto: true });

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی آقا

یک دنیا مرسی

به گمونم شما مدیر دی بی اس تم باشید.

---

تشکر برای قالب‌هایی که تو اون وب‌سایت به رایگان گذاشتید کافی نیست!

----

شرمنده.

فقط اگر بشه تایمش خودم انتخاب کنم خیلی عالی میشه.

الان دو ثانیه‌سو خیلی زوده.

اگر بشه ۴ یا ۳ ثانیه خوب می‌شه.

البته اگر کاری نداره و مثل همین یک تیکه کد هستش.و الا هم که هیچ

تا همین‌جا هم بسیار تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میشه عزیز . بله خودم هستم

برای این کار کدی که بهتون دادم رو تغییر بدید به :


jQuery('#proslide').bxSlider({ auto: true, pause: 4000 });

عدد 4 هم ثانیه هستش میتونید مه جوره تغییر بدید

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میشه عزیز . بله خودم هستم

برای این کار کدی که بهتون دادم رو تغییر بدید به :


jQuery('#proslide').bxSlider({ auto: true, pause: 4000 });

عدد 4 هم ثانیه هستش میتونید مه جوره تغییر بدید

دست گلتون درد نکنه

همه چیزی که می‌خواستم درست شد

:)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، من می خوام کدی رو معرفی بفرمایید که وقتی روی تصویر شاخص در یک پست کلیک میکنم تصویر در سایز بزرگ به صورته آنچه که در سایت زیر مشاهده می فرمایید به نمایش در بیاد.
      سپاس و تشکر.
      نمونه سایتی که گفتم.
    • توسط ariux
      درود بر شما دوستان گرامی .
      من تکه کدی دارم که به وسلیه اون میتونم با کمک یک Api اطلاعات مربوط به فیلم و یا سریال رو در سایت خودم به نمایش بگذارم . اما درخواستی دارم که به سرانجام رسوندش با توجه به اطلاعات اندک برنامه نویسی من شدنی نیست .
      این تکه کد  . 
      if(!empty($id = get_post_meta(get_the_ID(), 'id', true))) : if(empty($imdb = get_post_meta(get_the_ID(), "_imdb_{$id}", true))) { $json = @file_get_contents('http://www.omdbapi.com/?i='.$id.'&apikey=0'); if($json !== false) { $imdb = json_decode($json, true); update_post_meta(get_the_ID(), "_imdb_{$id}", $imdb); echo $json; } } endif;  
      و درخواست / پرسش من  : میخواستم بدونم آیا راهی هست که به وسیله اون این کد تبدیل به یک هوک بشه تا با کمکش
      1- هر بار برای دریافت اطلاعات کل کد در فایل قالب ها به صورت مجزا گنجانده نشه .
      2- امکانی فراهم بشه برای نمایش اطلاعات دریافتی خارج و داخل حلقه وردپرس . 
      سپاس بابت زمانی که برای پاسخگویی صرف میکنید . 
       
       
    • توسط saramaniaa.13
      سلام 
      من یه قالب ورد پرس طراحی کردم و مشکلی که دارم اینه که بعد از انتقال روی هاست وقتی روی ادامه مطلب کیلک میکنم اررور 500 میده   . روی لوکال مشکلی نداره و صفحه بدون اررور لود میشه.
      ممنون میشم راهنمایی کنید
    • توسط Siaavash
      یک صفحه برای نمایش پروژه هست، که شامل متن، عکس و Thumbnail عکس های پروژه می شه!
      می خوام متن توی یک ستون لود بشه، تمام عکس ها به صورت یک اسلایدر داخل ستون وسط و thumbnail ها هم در ستون دیگه!
      به چه صورت می تونم این کار رو انجام بدم؟ که کاربر متن رو وارد کنه و تمام عکس ها رو هم داخل پست آپلود و وارد کنه، بعد به صورت اتوماتیک متن داخل ستون خودش قرار بگیره (div) تمام عکس ها داخل اسلایدر قرار بگیرند و بند انگشتی عکس ها هم ساخته و داخل ستون مربوطه فراخوانی بشن.
      بهترین راه برای انجام این کار چیه؟
      با استفاده از فرمت گالری توی post formats می شه این کار رو انجام داد؟
       
    • توسط hatami73
      با سلام ظاهر گرافیکی سایت زیر نظر منو جلب کرده ... از کجا میتونم بفهمم این سایت وردپرسیه ؟ 
      لینک