5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطور می‌تونم کاری کنم که اسلایدر این پوسته اتوماتیک عوض بشه.

مثلا هر ۵ ثانیه

ممنون می‌شم راهنمایی بفرمایید

توی این آدرس:

www.shop.cketab.com

تم مال وب‌سایت محترم دی بی اس تم هستش.

مرسی

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و عرض ادب

توی فایل custom.js تویه پوشه js

متن زیر رو :


jQuery('#proslide').bxSlider();

تغییر بدید به :


jQuery('#proslide').bxSlider({ auto: true });

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی آقا

یک دنیا مرسی

به گمونم شما مدیر دی بی اس تم باشید.

---

تشکر برای قالب‌هایی که تو اون وب‌سایت به رایگان گذاشتید کافی نیست!

----

شرمنده.

فقط اگر بشه تایمش خودم انتخاب کنم خیلی عالی میشه.

الان دو ثانیه‌سو خیلی زوده.

اگر بشه ۴ یا ۳ ثانیه خوب می‌شه.

البته اگر کاری نداره و مثل همین یک تیکه کد هستش.و الا هم که هیچ

تا همین‌جا هم بسیار تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میشه عزیز . بله خودم هستم

برای این کار کدی که بهتون دادم رو تغییر بدید به :


jQuery('#proslide').bxSlider({ auto: true, pause: 4000 });

عدد 4 هم ثانیه هستش میتونید مه جوره تغییر بدید

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میشه عزیز . بله خودم هستم

برای این کار کدی که بهتون دادم رو تغییر بدید به :


jQuery('#proslide').bxSlider({ auto: true, pause: 4000 });

عدد 4 هم ثانیه هستش میتونید مه جوره تغییر بدید

دست گلتون درد نکنه

همه چیزی که می‌خواستم درست شد

:)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      بعضی افزونه‌ها میتونن به صورت گرافیکی یا دستی بیان و ظاهر سایت رو تغییر بدن. مثلا با افزونه مداد زرد میشه کلی توی کد ظاهری سایت دست برد.
      من خودم به CSS و HTML آشنایی دارم ولی سوالی که برام پیش میاد اینه که افزونه ای مانند مداد زرد کدهای CSSاش رو کجا مینویسه
      یه مثال کوچیک بزنم. مثلا اگه دستی برم توی کدهای قالبم و دستی روی فایلش یه تغییری ایجاد کنم خب تغییر اعمال میشه ولی وقتی میرم تنظیمات قالب توی وردپرس و ذخیره تنظیمات رو میزنم همه کدهایی که دستی وارد کردم همه میپره. دلیلش رو میدونم اینه که خب کدهای برنامه نویسی این کدها را میسازند برای همین وقتی "ذخیره تنظیمات" زده میشه همه کدها از اول نوشته میشن (تا حدودی)
      ولی سوالم اینه که چرا مداد زرد یا Visual Composer این اتفاق براش نمیوفته. ینی کدهاش رو کجا می‌نویسه که باقی می‌مونه؟
    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      برای تگ‌های نوشته‌های ورد پرس برای بحث سئو تفاوتی می‌کنه که از underline استفاده بشه با اسپیس زده بشه؟
      برای مثال کدوم یک از تگ‌های زیر برای سئو بهتر هستن؟
      بهینه_سازی_دیسک
      بهیه سازی دیسک
      سوال دومم هم اینکه نام‌های تک قسمتی بهتر هستند یا چند قسمتی (برای سئو)؟
    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان گرامی من یه اسلایدر با جی کوئری نوشتم ولی نمی تونم برای وردپرس داینامکش کنم. از پست تایپ استفاده کردم ولی اونطور که باید جواب نمیده. لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید.
      سپاس
       
      کد html
      <section id="section-5"> <h3 class="text-center">محصولات</h3> <div id="gallery"> <div class="row"> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img1.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img2.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img3.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img4.jpg" alt=""> </div> </div> </div> <div class="row"> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img5.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img6.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img7.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img8.jpg" alt=""> </div> </div> </div> </div> <a class="text-center buy-butt" href="#">مشاهده تمام محصولات</a> <div id="bigimage"> <div id="close"></div> <a href="#"><img src="" alt=""></a> <div id="next"></div> <div id="prev"></div> </div> </section>  
    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان من یه اسلایدر ساختم که متاسفانه بخش جی کوئری و کدهای جاوا اسکریپت کار نمیکنه!؟
      ممنون
      کد جاوا اسکریپت:
      $(document).ready(function(){ $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("#circle1").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'5%'},500); $("#data").fadeIn(700); $("#data2,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'60%'}); $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(2),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle2").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-30%'},500); $("#data2").fadeIn(700); $("#data,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(2)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle3").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-190%'},500); $("#data3").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'55%'}); $("a:nth-child(3)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle4").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-240%'},500); $("#data4").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data3").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(4)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(3)").css("background-color","black"); }); });  
      site_4.zip
    • توسط justeducation
      درود
      مشکلي در ارتباط با افزونه يوزر پرو به هنگام ثبت نام در سايت دارم. وقتي تمامي فيلدها رو کامل ميکنم و دکمه ثبت رو ميزنم بعد از چند ثانيه خطاي زير رو نمايش ميده:
      Error in jQuery.ajax while submitting a form: Internal Server Error ورژن افزونه 4.9.26 و نسخه اصلي هست.
      تمامي افزونه ها رو غيرفعال کردم و با پوسته twentyseventeen وردپرس بررسي کردم اما بازم تفاوتي نداره.
      ممنونم