manv

فونت قالب سایت

14 پست در این موضوع قرار دارد

بسم الله الرحمن الرحیم ، با سلام و تشکر از خدمات فوق العاده ی شما میخواستم بدونم چطوری میتونم فونت قالب وبلاگمو تبدیل به فونتی کنم که در انجمن این سایت استفاده میشه ؟ یا همچین فونتی که زیبایی خاصی داشته باشه و زیاد نازک نباشه ، ممنون .

 

لینک سایت : http://setaredownload.ir

http://setaredownload.ir/wp-content/themes/setaredownload/style.css?ver=1.3.8

لطفا مراحل را گام به گام توضیح دهید اگه زحمتی نیست ، درسته طراحی وب خوندم ولی تازه کارم . 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فونتشو درست کردم ولی خیلی درشته، چطوری کوچیک کنم فونت متن رو  ؟ لازم به ذکره از پلاگین تغییر فونت استفاده کردم . 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 16 دقیقه قبل، manv گفته است :

فونتشو درست کردم ولی خیلی درشته، چطوری کوچیک کنم فونت متن رو  ؟ لازم به ذکره از پلاگین تغییر فونت استفاده کردم . 

درود

به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدین

من تا حالا با این پلاگین کار نکردم ولی اگه جاییش در مورد font-size نوشته باید اونجا رو تغییر بدین ولی اگه در پلاگین چنین چیزی رو پیدا نکردید باید سراغ کدهای قالب برید، به این‌صورت:

برای تغییر سایز فونت باید در فایل استایل قالبتون (Style.css) در آی‌دی و کلاس‌هایی که می‌خواین سایز فونتشون تغییر کنه دنبال عبارت font-size بگردید و عدد مقابلش رو تغییر بدین (برای کوچیک شدن سایز عدد رو کاهش بدین) یه مثال میزنم:

مثلا منوی بالای سایتتون (صفحه‌ی اصلی - انجمن و...) در استایل به این صورته:

#topnav-menu a {
    display: block;
    font-size: 1.3em;
    padding: 0.9em 1em;
    text-decoration: none;
}

خوب حالا برای تغییر سایز فونت این قسمت عدد مقابل font-size رو باید تغییر بدین و مثلا بذارینش روی 1em تا فونت کوچیک‌تر بشه.

پ‌ن: فکر کنم اگه از پیکسل (px) به جای em استفاده کنید راحت‌تر باشید.

پ‌ن 2: همه‌ی تلاشم رو کردم که به زبون ساده توضیح بدم، اگه جاییش رو متوجه نشدید لطفا بگید تا بیشتر توضیح بدم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام مجدد و تشکر از همراهی شما

من تونستم فونت رو کوچیک کنم و علاوه بر اون عوضش کنم، اما الان مشکل دیگه ای دارم به نظرتون براش تایپک جدید بسازم یا همینجا مطرح کنم ؟ 

مشکلم اینه که وقتی قالب رو کوچیک میکنم تا منو ها به صورت فشرده در بیان، وقتی روی لیست منو ها کلیک میکنم یه خط سفید بین منو هست ، اون رو چطوری بردارم ؟ 

http://s3.img7.ir/Kduas.png اینک لینک عکس که با فلش مشخص کردم کدام قسمتشه

راهنمایی کنید چطوری اون خط سفید رو از اونجا بردارم، آیا بردر تعریف شده ؟ چرا اون خط میوفته اونجا ؟ 

Untitled-2.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، manv گفته است :

با سلام مجدد و تشکر از همراهی شما

من تونستم فونت رو کوچیک کنم و علاوه بر اون عوضش کنم، اما الان مشکل دیگه ای دارم به نظرتون براش تایپک جدید بسازم یا همینجا مطرح کنم ؟ 

مشکلم اینه که وقتی قالب رو کوچیک میکنم تا منو ها به صورت فشرده در بیان، وقتی روی لیست منو ها کلیک میکنم یه خط سفید بین منو هست ، اون رو چطوری بردارم ؟ 

http://s3.img7.ir/Kduas.png اینک لینک عکس که با فلش مشخص کردم کدام قسمتشه

راهنمایی کنید چطوری اون خط سفید رو از اونجا بردارم، آیا بردر تعریف شده ؟ چرا اون خط میوفته اونجا ؟ 

Untitled-2.jpg

درستش کردم :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو دیگه فکر نکنم بتونم بدون کمک شما درستش کنم، 

من وقتی منوهای سایتم کوچیک میشه یه منو کشویی باز میشه و گزینه هارو نشون میده، ولی مشکلی که داره اینا که عوض اینکه علامتش پایین منو باشه رفته بالای منو، میخوام بدونم چطوری اون علامت رو میتونم بیارم پایین سطر ها ؟ 

 

 

Untitled-2.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، manv گفته است :

اینو دیگه فکر نکنم بتونم بدون کمک شما درستش کنم، 

من وقتی منوهای سایتم کوچیک میشه یه منو کشویی باز میشه و گزینه هارو نشون میده، ولی مشکلی که داره اینا که عوض اینکه علامتش پایین منو باشه رفته بالای منو، میخوام بدونم چطوری اون علامت رو میتونم بیارم پایین سطر ها ؟ 

فکر کنم اگه علامت بیاد سمت راست گزینه‌ها، ظاهر بهتری پیدا میکنه، برای این کار این کد رو به انتهای فایل Style.css قالبتون اضافه کنید:

#mainnav-menu a { clear: none !important; }
#mainnav-menu .submenu-dropdown-toggle { padding: 1.1em 0 0 0 !important; }

این کد رو که قرار بدین ظاهر منوتون مثل تصویر زیر میشه!

Capture.PNG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من اون کد هارو اضافه کردم ولی نمیدونم چرا به این شکل در اومد .

 

 

Untitled-2.jpg

ویرایش شده در توسط manv
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 ساعت قبل، manv گفته است :

من اون کد هارو اضافه کردم ولی نمیدونم چرا به این شکل در اومد .

احتمالا خط دوم کد رو به درستی درج نکردید، چک کنید از خط دوم چیزی رو جا ننداخته باشید و عین همین کدی که بتون دادم رو کپی کرده باشید.

اگه موفق نشدید، داخل استایل سایتتون دنبال آی‌دی:

#mainnav-menu .submenu-dropdown-toggle

بگردید و زیرش عبارت:

padding: 1.1em 1.5em;

رو با عبارت زیر جایگزین کنید:

padding: 1.1em 0 0 0;
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام درست شد ممنونم، یه سوال دیگه داشتم اینکه چطوری میتونم ادیتور وردپرس رو طوری کنم که مثل بعضی سایت ها مانند رزبلاگ وقتی دکمه ای چیزی کپی میکنم با استایلش بیاد ؟ یعنی بتونم دکمه های دانلود و اینارو هم کپی کنم توش ؟ 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، manv گفته است :

سلام درست شد ممنونم، یه سوال دیگه داشتم اینکه چطوری میتونم ادیتور وردپرس رو طوری کنم که مثل بعضی سایت ها مانند رزبلاگ وقتی دکمه ای چیزی کپی میکنم با استایلش بیاد ؟ یعنی بتونم دکمه های دانلود و اینارو هم کپی کنم توش ؟ 

توی حالت دیفالت وقتی چیزی رو از بیرون paste کنید در ادیتور فکر کنم با استایلش کپی می‌شه ولی اگه میخواین خود کدها رو دقیقا کپی کنید باید ادیتور رو روی حالت متن قرار بدین و کد رو paste کنید و مجددا ادیتور رو در حالت دیداری قرار بدین، البته اگه سایتتون موضوعش دانلوده فکر کنم بهتر باشه از زمینه‌های دلخواه استفاده کنید و یه دانلود باکس مخصوص سایتتون درست کنید.

(اگه با زمینه‌ی دلخواه آشنایی ندارید در گوگل سرچ کنید و اگه به نتیجه نرسیدید یه تاپیک جدید با این موضوع ایجاد تا دوستان راهنماییتون کنن)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، Farshad گفته است :

توی حالت دیفالت وقتی چیزی رو از بیرون paste کنید در ادیتور فکر کنم با استایلش کپی می‌شه ولی اگه میخواین خود کدها رو دقیقا کپی کنید باید ادیتور رو روی حالت متن قرار بدین و کد رو paste کنید و مجددا ادیتور رو در حالت دیداری قرار بدین، البته اگه سایتتون موضوعش دانلوده فکر کنم بهتر باشه از زمینه‌های دلخواه استفاده کنید و یه دانلود باکس مخصوص سایتتون درست کنید.

(اگه با زمینه‌ی دلخواه آشنایی ندارید در گوگل سرچ کنید و اگه به نتیجه نرسیدید یه تاپیک جدید با این موضوع ایجاد تا دوستان راهنماییتون کنن)

سلام با تشکر از شما من هر چی با استایل کپی میکنم به صورت متن لینک دار کپی میشه و نمیتونم استایل قالب رو کپی کنم چیکار کنم برای اینکار؟ چطوری میتونم زمینه دلخواهم رو به قالب اضافه کنم ؟ 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 27 دقیقه قبل، manv گفته است :

سلام با تشکر از شما من هر چی با استایل کپی میکنم به صورت متن لینک دار کپی میشه و نمیتونم استایل قالب رو کپی کنم چیکار کنم برای اینکار؟ چطوری میتونم زمینه دلخواهم رو به قالب اضافه کنم ؟ 

https://www.google.com/?ion=1&espv=2#q=ساخت جعبه دانلود وردپرس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام
جناب مهندس, من تازه با ورد پرس آشنا شدم میخام مثلا فونت مادر دسته بندی هارو تغییر بدم که زیر دسته های مادر کوچیکتر از مادر باشه راهنمای کنید لطفا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sndroid
      سلام
      من یه سایت دو زبانه فارسی و انگلیسی دارم که میخوام برای هر زبان یک فونت خاص داشته باشم برای همین اومدم برای فونت فارسی در پوشه فونت؛ فونت وزیر را اضافه کردم و کدهای مربوط به فونت را در فایل style.css ریختم که کدش رو در زیر گذاشتم و برای تغییر فونت در هر زبان هم کد زیر رو به additional css قالبم اضافه کردم.
      اما مشکل اینجاست فونت فارسی در فایرفکس و اینترنت اکسپلور عوض میشه ولی داخل کروم عوض نمیشه؟ لطفاً راهنمایی کنید که مشکلم از کجاست. لطفاً کامل توضیح بدید چون من تازه کارم و خیلی وارد نیستم با تشکر.
      این کد رو آخر فایل htaccess گذاشتم
      # BEGIN REQUIRED FOR WEBFONTS AddType font/ttf .ttf AddType font/eot .eot AddType font/otf .otf AddType font/woff .woff <FilesMatch "\.(ttf|otf|eot|woff)$"> <IfModule mod_headers.c> Header set Access-Control-Allow-Origin "*" </IfModule> </FilesMatch> # END REQUIRED FOR WEBFONTS این کد رو در style گذاشتم:
      @font-face { font-family: 'Vazir'; src: url('fonts/Vazir.eot'); src: url('fonts/Vazir.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('fonts/Vazir.woff2') format('woff2'), url('fonts/Vazir.woff') format('woff'), url('fonts/Vazir.ttf') format('truetype'); font-weight: normal; } این کد رو هم به قسمت به add css قالب
      .module.right:lang(en), .module-group.right:lang(en) { float:right; font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } .module.right:lang(fa), .module-group.right:lang(fa) { float:right; font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; } div:lang(en) { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } div:lang(fa) { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; font-weight:lighter ; line-height:25px; margin-bottom:10px; } input:lang(en) { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; direction:ltr; } input:lang(fa-IR) { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; direction:rtl; } .nav-container:lang(en) { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } .nav-container:lang(fa-IR) { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; } p:lang(en) { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } p:lang(fa) { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; font-weight:lighter ; line-height:40px; margin-bottom:20px; } .grve-testimonial-content:lang(en) { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } .grve-testimonial-content:lang(fa) { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; } a:lang(en) { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } a:lang(fa) { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; } h3:lang(en),h2:lang(en),h1:lang(en),h4:lang(en),h5:lang(en),h6:lang(en),h7:lang(en) { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } h3:lang(fa), h2:lang(fa),h1:lang(fa), h4:lang(fa),h5:lang(fa), h6:lang(fa),h7:lang(fa) { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; } h1:lang(en), .grve-h1:lang(en), #grve-theme-wrapper:lang(en) .grve-modal:lang(en) .grve-search:lang(en) input[type='text']:lang(en), .grve-dropcap:lang(en) span:lang(en), p.grve-dropcap:lang(en):first-letter { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } h1:lang(fa), .grve-h1:lang(fa), #grve-theme-wrapper:lang(fa) .grve-modal:lang(fa) .grve-search:lang(fa) input[type='text']:lang(fa), .grve-dropcap:lang(fa) span:lang(fa), p.grve-dropcap:lang(fa):first-letter { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; } .showcase-single :lang(en) .zoom-line:lang(en) .zoom-line-caption-inner:lang(en) .zoom-line-title-inner:lang(en) { letter-spacing: 0px !important; } .showcase-single :lang(fa) .zoom-line:lang(fa) .zoom-line-caption-inner:lang(fa) .zoom-line-title-inner:lang(fa) { letter-spacing: 0px !important; } body:lang(en) { letter-spacing: 0px !important; } body:lang(fa) { letter-spacing: 0px !important; } span:lang(en) { font-family: Open Sans !important; letter-spacing: 0px !important; } span:lang(fa) { font-family: Vazir !important; letter-spacing: 0px !important; font-weight: bold ; }  
    • توسط miraziz
      سلام. دوستان در ویرایشگر جدید وردپرس، گوتنبرگ، اگر حالت code editor را انتخاب کنید می بینید که برای متن های فارسی فونت را به صورت پیش فرض در نظر گرفته‌اند که نامناسب است. کسی می‌داند چگونه می‌توان آن فونت را تغییر داد؟
      یکی هم در همین محیط ویرایشگر گوتنبرگی بسیاری از گزینه‌ها در وردپرس 5.3 ترجمه نشده‌اند! آیا اطلاع دارید که در آپدیت بعدی ترجمه خواهند شد؟
    • توسط saeed313
      سلام
      من دوتا دامنه روی سایتم هست وقتی با دامنه اول سایت را باز میکنم فونت دلخواه خودم هست ولی وقتی با دامنه دوم وارد میشم فونت تغییر میکنه
      علتش چیه؟باید چکار کنم تا با دامنه دوم،همون فونت دامنه اول نمایش بده؟
    • توسط MoReNu
      با سلام
      بنده قالب IMNews رو در این جا نصب کردم skypia.ir
      ممنون می شم راهنماییم کنید که فونت تاهومای متون داخل پست رو چطوری به فونت عنوان که فکر کنم یکان هست و به اندازه همان فونت تغییر بدم و سایز عنوان رو هم مقداری بیشتر کنم.
      تشکر
    • توسط rahmani.id.ir
      سلام
      با افزونه فونت ماندگار فونت بخش‌های مختلف رو تغییر دادم اما هر کاری کردم فونت منو تغییر نکرد.
       
      لطفا راهنمایی بفرمایید