• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
saeed313

ویرایش فیلد وبسایت درکامنت ها

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

درفیلدهای کامنت پوسته، فیلدی بنام درج website هستش من میخوام اینوتغییرش بدم به اینکه دراین فیلدکاربر عدد بنویسه وبعد از ارسال وتاییدبرای عموم هم نمایش داده شود توفایل کامنت دستکاری کردم به مقصد نرسیدم بایدچکارکنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل رو بررسی کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
این فایل رو بررسی کنید

منکه چیزی ازش نفهمیدم!!؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور این بود که شما میتونی براساس کدهای بخش نظرات کد رو تغییر بدید.

شما چه کاری کردید که درست نشد؟ توضیح بدید تا ببینیم راه رو درست رفتید یا خیر.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

منظور این بود که شما میتونی براساس کدهای بخش نظرات کد رو تغییر بدید.

شما چه کاری کردید که درست نشد؟ توضیح بدید تا ببینیم راه رو درست رفتید یا خیر.

الان کدهای کامنت من مثل همین فایلی هست که ادرس دادین

یعنی من اومدم کدهای زیر


<input type="text" name="url" id="url" value="<?php echo $comment_author_url; ?>" size="22" tabindex="3" />
<label for="url"><small><?php _e('Website','ayumi') ?></small></label>

تغییر دادم به این


<input type="text" name="number" id="number" value="<?php echo $comment_author; ?>" size="22" tabindex="3" />
<label for="number"><small><?php _e('number','ayumi') ?></small></label>

کارم نشده فکر میکنم جایی دیگه ای هم باید تغییرات ایجاد بشه تا درست عمل کنه

اینهم فایل کامنت

comments.rar

ویرایش شده در توسط saeed313
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینک های خوبی دادین ولی زبان انگلیس ام ............ :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

کد زیر در فرم:

<input type="hidden" name="my_user_id" value="<?php echo $myid; ?>" />

کد زیر در فایل فانکشن:

add_action ('comment_post', 'add_meta_settings', 1);
function add_meta_settings($comment_id) {
add_comment_meta($comment_id, 'my_user_id', $_POST['my_user_id'], true);
}

کد زیر در بخش نمایش نظرات:

$GLOBALS['comment'] = $comment;
$my_user_id = get_comment_meta(get_comment_ID(),"my_user_id", true);
echo $my_user_id;

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کداولی که وقتی توفایل کامنت توی فرم میزارم یا جایگزین فیلد وبسایت میکنم قالب خطا میده

کددومی هم وقتی توفایل فانکشن بازهم قالب خطا میده

کدسومی هم که اصلا نمیدونم مکانش کجاست

اگر میشه یک توضیح جامعی بدین..ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه خطایی؟

کد سوم در حلقه کامنت کاربرد دارد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه خطایی؟

کد سوم در حلقه کامنت کاربرد دارد

کد اولی که میزارم وقتی کامنت ارسال میکنم کامنتی ارسال نمیشه وصفحه سایت سفید میشه

کددومی خطای فایل فانکشن میده همون لاینی که کد گذاشتم توصفحه سفیدسایت نمایش میده وبا برداشتن کد سایت به حالت اول برمیگرده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما هر سه کد رو باید توی پوسته بزارید. جاهایی که گفتم مکان کدهاست و همه باهم باید بتوی پوسته قرار بگیرن. از هم جدا نیستن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری