7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید دوستان .

من یه مشکلی دارم با افزونه visual composer  امیدوارم راه حلی براش باشه چون واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم .

این افزونه رو من چند وقت پیش نصب کرده بودم و خیلی عالی کار میکرد . حالا بعد یه مدت خود به خود دیگه کار نمیکنه . مثلا میاره تو برگه ها ، میزنم که یه المان اضافه کنه هیچ اتفاقی نمیوفته !!!

مشکلش از چی میتونه باشه ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، aminmohammadmazreali گفته است :

سلام خسته نباشید دوستان .

من یه مشکلی دارم با افزونه visual composer  امیدوارم راه حلی براش باشه چون واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم .

این افزونه رو من چند وقت پیش نصب کرده بودم و خیلی عالی کار میکرد . حالا بعد یه مدت خود به خود دیگه کار نمیکنه . مثلا میاره تو برگه ها ، میزنم که یه المان اضافه کنه هیچ اتفاقی نمیوفته !!!

مشکلش از چی میتونه باشه ؟؟؟

تداخل با افزونه های دیگر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در 1 دقیقه قبل، neda411 گفته است :

تداخل با افزونه های دیگر

ممنون . میشه بگین مثلا کدوم افزونه ها  که من اونارو حذف کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 دقیقه قبل، aminmohammadmazreali گفته است :

 

ممنون . میشه بگین مثلا کدوم افزونه ها  که من اونارو حذف کنم

همه افزونه هارو غیر فعال کنید و یکی به یک فعال کنید و تست کنید ببینید مشکل از کدوم یکیشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، AutumnSadness گفته است :

همه افزونه هارو غیر فعال کنید و یکی به یک فعال کنید و تست کنید ببینید مشکل از کدوم یکیشه

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، AutumnSadness گفته است :

همه افزونه هارو غیر فعال کنید و یکی به یک فعال کنید و تست کنید ببینید مشکل از کدوم یکیشه

 

من همه افزونه هارو غیرفعال کردم فقط visual composer  موند . ولی بازم کار نکرد . چند بار هم حذف کردم افزونه رو و از یجا دیگه دانلود کردم نصب کردم کلا این مشکل هست و اینکه تازه یه مدته اینطوری شده و قبلا به خوبی کار میکرد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 16 ساعت قبل، aminmohammadmazreali گفته است :

 

من همه افزونه هارو غیرفعال کردم فقط visual composer  موند . ولی بازم کار نکرد . چند بار هم حذف کردم افزونه رو و از یجا دیگه دانلود کردم نصب کردم کلا این مشکل هست و اینکه تازه یه مدته اینطوری شده و قبلا به خوبی کار میکرد .

احتمالا با نشخه جدید وردپرس ازگار نیست اگر شدیدا بهش نیاز دارید نسخه وردپرس قبلی را روی سرور بریزید (مراقب فایل های wp-config و wp-content )باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط sydvza
      سلام من دوتا لینک دارم میخوام در htaccess ساده کنم چطور باید این کار انجام بدم؟
      و چکار کنم که بعد تغییر ارور 404 ندهد.
      my-account/dashboard?pagename=upload&type=554
      products/woocommerce-theme/?tab=discussion
      به این شکل ساده بشه
      my-account/dashboard/upload/554
      products/woocommerce-theme/discussion
       
    • توسط shahrambd
      با سلام
      دوستان من افزونه Amelia Booking رو روی قالب وردپرسی خودم که با Betheme از نسخه 20 رو وردپرس 5.0.2 هست نصب کردم. نصب موفق انجام شد، بعد از نصب اسم افزونه به داشبورد اضافه شد ولی هرچی میزنم رو گزینه های افزونه در داشبورد، تمامی پنجره سمت راست متاسفانه سفید سفیده مثل کف دست 
      آخرین ورژنش یعنی 1.4 رو نصب کردم همین آش و همین کاسه
      ورژن 1.3 نصب کردم همین آش و همین کاسه
      رفتم PHP سی پنلم رو از 7 به 7.1 و 7.2 و 7.3 و حتی 5.6 تغییر دادم ولی همین آش و همین کاسه
      روی وردپرس ورژن پایین تست کردم کلا نصب نشد.
      تو گوگل سرچ کردم چیزی در این مورد نبود.
       
      بنظرتون چیکار کنم من؟  خیلی گشتم تا این افزونه رو که به دلم نشست و دقیقا کاری که میخوام رو انجام بده پیدا کردم. ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط rubiksco
      سلام دوستان، وقتتون بخیر.
      بنده به یک مشکل برخوردم توی آپلود عکس توی پنل وردپرسم.
      .
      http://s8.picofile.com/file/8347984068/Untitled.png
      .
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
      تشکر
    • توسط sydvza
      باسلام و عرض ادب.
      من یک قالب دارم که لینک وبلاگ صحیح نیست یعنی باید در قسمت دسته بندی نوشته وبلاگ ایجاد کنم و بعد از تولید هر محتوا تیک دسته بندی وبلاگ بزنم تا بتونم مشاهده کنم محتوا چطور میتونم این مشکل حل کنم؟
    • توسط sydvza
      باسلام خسته نباشید ما یک قالب اختصاصی داریم که از صفر کدنویسی شده
      مثلا پنل کاربریش لینکش به این صورت
      ?pagename=my-account&tab=dashboard
      و باید به این صورت تصحیح بشه my-account/dashboard راه حل چیست؟