shayan

مشکل با افزونه FG Joomla to WordPress / عدم اتصال

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من برای انتقال محتوا طبق داکیومنت افزونه، بار ها و بار ها با دقت عمل کردم

اما اتصال با دیتابیس برقرار نمیشه متاسفانه

از این که اطلاعات رو درست وارد کردم اطمینان دارم

تصویر رو ملاحظه بفرمایید

Untitled.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مطمئن هستید که مشخصات دیتابیس همین هست؟

منظور اینکه بعضی سرورها مشخصاتشون متفاوت هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر دو دیتابیس روی یک سرور هستند؟

میتونید روی لوکال تست کنید اگر جواب داد دیتابیس جوملا رو روی لوکال منتقل کنید و و بعد کار تبدیل رو انجام بدید.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، Morteza گفته است :

سلام

مطمئن هستید که مشخصات دیتابیس همین هست؟

منظور اینکه بعضی سرورها مشخصاتشون متفاوت هست.

چیزی هست که سایت با این اطلاعات تو فایل configuration.php جوملا کانفیگ شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 1 ساعت قبل، عبدالماجد گفته است :

هر دو دیتابیس روی یک سرور هستند؟

میتونید روی لوکال تست کنید اگر جواب داد دیتابیس جوملا رو روی لوکال منتقل کنید و و بعد کار تبدیل رو انجام بدید.

موفق باشید.

خیر، سرور ها مجزا هستن
توی لوکال هم ارور Connection failed میده !

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه لوکال هم خطا میده، یک تیکت به نویسنده بزنید و مشکل رو مطرح کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 ساعت قبل، Morteza گفته است :

اگه لوکال هم خطا میده، یک تیکت به نویسنده بزنید و مشکل رو مطرح کنید.

به جز این پلاگین، پلاگین و یا روش دیگه ای هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط Aliyeh
      سلام، چطور می توانم افزونه نقشه گوگل sitemap رو در WordPress نصب کنم و تغییرات رو اعمال کنم؟
    • توسط hessam
      سلام
      خدمت همه دوستان عرض ادب و احترام دارم.
      دوستان من مدتیه که دچار یه مشکل عجیب شدم. چند وقتیه که نمی تونم افزونه ها رو غیر فعال کنم. روش های جایگزین برای غیر فعال کردن و حذف افزونه ها (مثل تغییر نام و پاک کردن از توی هاست و...) را بلدم. از دوستان متخصص خواهش می کنم که در این خصوص بنده رو یاری کنن تا بتونم افزونه ها رو از داخل وردپرس مثل فبل پاک کنم.
      قبلا از مشارکت شما در بحث و بذل محبتتان کمال تشکر را دارم
    • توسط m2sali
      چطور میتونم در وردپرس یوزر کاربری که لاگین کرده رو با متد پست به یه صفحه asp ارسال کنم.

      من میخوام یه لینک تو سایت وردپرسی یه لینک بذارم که کاربر که کلیک کرد ، اول چک کنه که لاگین کرده یا نه ، اگه لاگین نکرده اول مجبور باشه لاگین کنه و بعد از لاگین نام کاربریش از طریق متد پست به یه لینک خارجی ارسال بشه.
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      اخیرا برای تست وردپرس خودم رو همراه با قالب و تمامی محتویات از روی لوکال روی یکی از این هاست‌های رایگان آپلود کردم. بعد چند ساعت پیغام داد و سایت بسته شد. با پشتیبانی سایت که صحبت کردم گفتند که سیستمشان تشخیص داده وردپرس ویروسی است. من تمامی محتویات سایتم رو از سایت های معتبر گرفتم و تنها به افزونه هام برای ویروسی بودن شک دارم.
      در هر صورت میخواستم بدونم دوستان راهی رو میشناسند که بشه باهاش ویروسی بودن وردپرس و قالب و افزونه رو فهمید؟
      ممنون میشم راهنماییم کنید.