miraziz

حذف قسمت توضیحات مطلب در قالب

2 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام. در قالب من برای نمایش توضیحات مطلب از کد زیر استفاده شده است. می خواستم قسمت مربوط به «برچسب» ها را حذف کنم. کدوم قسمت کدها را باید حذف کنم؟

if ( ! function_exists( 'accelerate_entry_meta' ) ) :
function accelerate_entry_meta() {
	echo '<div class="entry-meta">';
	?>
	<span class="byline"><span class="author vcard"><i class="fa fa-user"></i><a class="url fn n" href="<?php echo esc_url( get_author_posts_url( get_the_author_meta( 'ID' ) ) ); ?>" title="<?php echo get_the_author(); ?>"><?php echo esc_html( get_the_author() ); ?></a></span></span>
	<?php

		$categories_list = get_the_category_list( __( ', ', 'accelerate' ) );
		if ( $categories_list )	printf( __( '<span class="cat-links"><i class="fa fa-folder-open"></i>%1$s</span>', 'accelerate' ), $categories_list );
		$post_format_icon = '';
		if( 'gallery' == get_post_format() ) {
			$post_format_icon = 'fa-picture-o';
		} else if ( 'video' == get_post_format() ) {
			$post_format_icon = 'fa-youtube-play';
		} else if ( 'quote' == get_post_format() ) {
			$post_format_icon = 'fa-quote-left';
		} else if ( 'link' == get_post_format() ) {
			$post_format_icon = 'fa-link';
		} else if ( 'image' == get_post_format() ) {
			$post_format_icon = 'fa-picture-o';
		} else if ( 'audio' == get_post_format() ) {
			$post_format_icon = 'fa-headphones';
		} else if ( 'aside' == get_post_format() ) {
			$post_format_icon = 'fa-dot-circle-o';
		} else if ( 'chat' == get_post_format() ) {
			$post_format_icon = 'fa-comments-o';
		} else if ( 'status' == get_post_format() ) {
			$post_format_icon = 'fa-pencil';
		}

		if( is_sticky() ) { $post_format_icon = 'fa-paperclip'; }
		?>

		<span class="sep"><span class="post-format"><i class="fa <?php echo $post_format_icon; ?>"></i></span></span>

		<?php

   	$time_string = '<time class="entry-date published" datetime="%1$s">%2$s</time>';
      if ( get_the_time( 'U' ) !== get_the_modified_time( 'U' ) ) {
         $time_string .= '<time class="updated" datetime="%3$s">%4$s</time>';
      }
      $time_string = sprintf( $time_string,
         esc_attr( get_the_date( 'c' ) ),
         esc_html( get_the_date() ),
         esc_attr( get_the_modified_date( 'c' ) ),
         esc_html( get_the_modified_date() )
      );
   	printf( '<span class="posted-on"><a href="%1$s" title="%2$s" rel="bookmark"><i class="fa fa-calendar-o"></i> %3$s</a></span>',
   		esc_url( get_permalink() ),
   		esc_attr( get_the_time() ),
   		$time_string
   	);

   	$tags_list = get_the_tag_list( '<span class="tag-links"><i class="fa fa-tags"></i>', __( ', ', 'accelerate' ), '</span>' );
   	if ( $tags_list ) echo $tags_list;

   	if ( ! post_password_required() && comments_open() ) { ?>
   		<span class="comments-link"><?php comments_popup_link( __( '<i class="fa fa-comment"></i> 0 Comment', 'accelerate' ), __( '<i class="fa fa-comment"></i> 1 Comment', 'accelerate' ), __( '<i class="fa fa-comments"></i> % Comments', 'accelerate' ) ); ?></span>
   	<?php }

   	edit_post_link( __( 'Edit', 'accelerate' ), '<span class="edit-link"><i class="fa fa-edit"></i>', '</span>' );

   	echo '</div>';
}
endif;

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کدها رو پاک کنید:

 

$tags_list = get_the_tag_list( '<span class="tag-links"><i class="fa fa-tags"></i>', __( ', ', 'accelerate' ), '</span>' );
   	if ( $tags_list ) echo $tags_list;
ویرایش شده در توسط yaali
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط cloudgamer
      دنبال یه تابع هستم که تعداد تمام بازدید های سایت رو نشون بده 
      (بدون افزونه)
    • توسط cloudgamer
      دنبال یه تابع هستم که تعداد تمام بازدید های سایت رو نشون بده 
      (بدون افزونه)
    • توسط pouria1980
      با سلام
      مدت چند هفته است که برای هر مطلب وقتی تگ قرار می دم در اخر که می خوام ذخیره کنم . تگ ها ذخیره نمی شن !! ممنون می شم راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟
      با تشکر 
    • توسط alone121212
      سلام به همه
      من این پوسته رو نصب کردم . مشکلم اینه که قسمت تگ یا برچسب در ارسال فیلم فصل و ... نداره وفقط فقط در قسمت ارسال پست داره می خواستم ایا راهی هست که بشه تگ رو برای همشون فعال کنم
       

      dooplay (2).zip
    • توسط omid3d
      سلام. من تعداد بسیار زیادی دسته و زیر دسته دارم...بعضی هاش سه سطحی هستن...الان میخوام به عنوان منو هم بالا سایت نمایش داده بشن، ولی متاسفانه وقتی میخوام انتقال بدم به قسمت منو ها، همه در یک سطح قرار میگرن، دیگه مادر و زیر مجموعه و ... نشون داده نمیشن... متاسفانه مشکل اینه که مثلا اگه دسته شما یک ادبیات زیر مجوعشه دسته شماره دو هم ادبیات رو داره، همین باعث شده که نتونم تشخیص بدم ادبیات مال کدومه...تعدادشون هم خیلی بالاست...ممنون میشم ره حلی چیزی در اختیارم بزارید