DotPy

تگ مطالب تصادفی و پربازدیدترین مطالب

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چند روزی هست که دنبال تگ مطالب تصادفی و پربازدیدترین مطالب هستم.

میشه تگ مربوط رو بهم بگید.

ممنون میشم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به انجمن وردپرس پارسی خوش آمدید.قبلا در رابطه با این موارد بحث شده...#

نمایش تیترها به صورت تصادفی

نمایش پر بازدیدترین مطالب با محدوده زمانی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

+

تصادفی:


http://forum.wp-parsi.com/topic/2173-ایجاد-پست-تصادفی/#entry18732

پربازدید:


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/138-پربازدید-ترین-مطالب/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از همه دوستان

من از کد های زیر استفاده کردم و جواب هم داد فقط یه سوال دیگه.

این کد function


function popularPosts($num) {
global $wpdb;
$posts = $wpdb->get_results("SELECT comment_count, ID, post_title FROM $wpdb->posts ORDER BY comment_count DESC LIMIT 0 , $num");
foreach ($posts as $post) {
setup_postdata($post);
$id = $post->ID;
$title = $post->post_title;
$count = $post->comment_count;
if ($count != 0) {
$popular .= '<li>';
$popular .= '<a href="' . get_permalink($id) . '" title="' . $title . '">' . $title . '</a> ';
$popular .= '</li>';
}
}
return $popular;
}

اینم تگ فراخوانی


<?php echo popularPosts(10); ?>

در عکس زیر میتونید نتیجه کار رو ببینید اما من میخوام در کنار هر عنوان یک » مثل "آخرین مطالب" قرار بگیره حال برای اینکار چیکار کنم.

من برای قرار گرفتن » در آخرین مطالب از کد زیر استفاده کردم.

http://up.ashiyane.org/images/stall75re11e74qbueti.jpg


<font color=#ff0000"><b>» </b></font>

حال من چطور میتونم این کد رو در تگ پربازدیدترین مطالب قرار بدم.

ویرایش شده در توسط DotPy

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امتحان کنید:


function popularPosts($num) {
global $wpdb;
$posts = $wpdb->get_results("SELECT comment_count, ID, post_title FROM $wpdb->posts ORDER BY comment_count DESC LIMIT 0 , $num");
foreach ($posts as $post) {
setup_postdata($post);
$id = $post->ID;
$title = $post->post_title;
$count = $post->comment_count;
if ($count != 0) {
$popular .= '<li>';
$popular .= '<a href="' . get_permalink($id) . '" title="' . $title . '"><font color=#ff0000"><b>» </b></font>' . $title . '</a> ';
$popular .= '</li>';
}
}
return $popular;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایول سعید جان.

ممنون.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید