• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mosafere_0911

کسی یه کمک کوچیک واسه کد نویسی میکنه

19 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان من میخواستم یه خبرنامه واسه سایتم بسازم که مثل این باسه .کسی میتونه کمک کنه کدش رو برام بسازه ممنون میشم

rrs.png

اینم کد فیدم

feed.txt

اینم اون سایتی که مثل این داره

http://www.barggraph.com/%D8%A8%DA%A9-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%B2-%D8%AA%D8%A7%D8%B1.html

ویرایش شده در توسط mosafere_0911
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين كد در محلي كه ميخوايد قرار بگيره ..


<div class="rss_posts">
<div class="rss">
<!-- your feed code -->
</div>
</div>

اين هم استايل مورد نظر


.rss_posts {
background-color: #F9B401;
background-image: url("images/rrs.png");
background-position: center center;
background-repeat: no-repeat;
border: 2px solid #4E4E4E;
border-radius: 5px 5px 5px 5px;
height: 85px;
margin: 10px 5px;
padding-left: 5px;
padding-right: 5px;
text-align: right;
width: 485px;
}
.rss {
border-radius: 5px 5px 5px 5px;
height: auto;
padding-right: 140px;
padding-top: 37px;
width: auto;
}

اين عكس رو هم بگيريد و در پوشه‌ي image در فايل قالبتون آپلود كنيد

http://www.barggraph.../images/rrs.png

كد فيدتون رو هم در جايي كه مشخص كردم قرار بديد ..

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز توصیه اکید میکنم همین الان html-css رو شروع کنید.

90% سوالات و مشکلات شما با یادگیری html-css در حد متوسط هم حل میشه.

من براتون نمونه اولیه میزنم تکمیل با خودتون :

http://jsfiddle.net/GuTc5/

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
دوست عزیز توصیه اکید میکنم همین الان html-css رو شروع کنید. 90% سوالات و مشکلات شما با یادگیری html-css در حد متوسط هم حل میشه. من براتون نمونه اولیه میزنم تکمیل با خودتون :
http://jsfiddle.net/GuTc5/

دوست عزیز شرمنده اینی که برام ساختی یکی همونجایی که میزارم درست میشه و یکی هم کنار نوار جستجو اون بالا هر کاری هم که کردم اوکی نشد . ممنون میشم یه نگا بندازس و اگه میشه با این عکس که اندازشو تغییر دادم درست کن ممنون

rrs.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و تو ادامه مطلب ها هم میاد داداش تو جای بدی هم قرار گرفتته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز فقط كافيه در اين قسمت :


form{
background: url(http://www.barggraph.com/wp-content/themes/barggraph-green/images/rrs.png);
width: 495px;
height: 87px;
}

آدرس عكس و طول عرضش رو تغيير بديد .. با آزمون و خطا به نتيجه‌ي دلخواهتون ميرسيد ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه داداش با این نمیشه . عکس کنارش بریده میشه و کم میشه من میخوام کل عکس همونجوری که هست کوچیک شه و اینکه این تو بالای سایتم هم میاد و تو ادامه مطلب وسطای سایتم فک کننم استایل مشکل داره .میشه چک کنید ممنون میشم من سعیمو کردم نشد

www.soosoolfa.ir

میتونید ببینید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یا کاری که گفتند رو انجام بده یا اگر راه بهتری بلدی به ما هم بگو

جواب شما همان است که گفته شد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب منم همونکاری که گفتند و انجام دادم نشد مگه سایتم رو نمیبینید همه جاش اون تصویر اومده ؟

مگه من اینو میخواستم

دلیل اینطوری حرف زدنتون رو نمیفهمم من اگه بلد بودم چرا اینجا کمک بخوام .

اگه نمیخواهید کمک کنید لااقل با ادم اینجوری حرف نزنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکم بگم من اون تصویر و خبرنامه رو فقط تو صفحه اول میخوام بزارم تئو ستون کناری سمت چپ پایین جدیدترین ممطالب

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر صفحه اولتون قالب خاصی و جدایی دارد ، کدها را در فایل ایندکس قرار دهید

در صورتی که دارای سایدبار هست از تابع is_home کمک بگیرید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی اون استایل ها رو هم تو ایندکس بزارم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایلها در فایل style.css پوسته

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش منم همینکارو میکنم دیگه ولی این تصویر هم تو صفحه اصلی تو دو تا جاش هم تو ادامه مطالی هم تو تماس با ما یعنتی همه جا میاد به صورت ناجور

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کد رو بزار و مشکل هم بزارید باشه بعد آدرس بدید تا ما هم مشکل رو ببینیم.

باور کنید یاد گرفتن کمی html-css براتون زمان زیادی نمیبره و اینقدر هم برای مسائل ساده درگیر نمیشید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گذاشتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید شما اصلا اون کادر رو در جای مناسبی قرار ندادید. اصلا توی هدر شما جا برای اون کادر کم هست. برای همین هم بهم خورده هم بیرون زده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش من که اونو تو هدر نزاشتم من بالای جدیدترین مطالب میزارم کنار سمت چپ ستون هست اونجا خودش اونجا هم میاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکه بهم میریزه بخاطر پوسته شماست. چون ستون چینی پوسته شما به این شکل هست. باید اون بخش رو ویرایش کنید و برای div مربوطه یک فضا اضافه کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری