aiinaz

ایجاد صفحه login با استفاده از ajax ، php وبوت استرپ

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ممکن است راهنماییم کنید که چطور میتوانم یک صفحه ورود و خروج با استفاده از بوت استرپ ، پی اچ پی و اجاکس بسازم؟؟ 

وهمچنین می خواهم مانند همین سایت وقتی لاگین صورت میگیرد اسم و عکس کاربر به جای دکمه ورود قرار گیرد

لطفااااااا کمکم کنید خیلیی احتیاج دارم به آموزش این بخش 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داستانش طولانیه / اما توی سایت های مختلف این مورد اموزش داده شده / یکم جستجو کنید توی گوگل پیدا میکنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دورد ، 

به انجمن خوش آمدید ، 

یه نظر من نزدیک ترین راه : جستجو کنید "افزونه ورود ایجکس وردپرس" - نمونه ایرانی در مخزن وردپرس (کدنویس علی میرزایی)

در مورد منو هم : لینک شرطی می باشد. کاربر وارد نشده است { ورود }  اگر کاربر وارد شده است {نام کاربر + آواتار + خروج }

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کد شرطی برای منو : 

<?php if( is_user_logged_in() ) { echo '<li><a href="'. wp_logout_url() .'">خروج</a></li>'; }
		else { echo '<li><a href="'. wp_login_url() .'">ورود</a></li>'; } ?>

و از کد زیر در یکی از پوسته های خودم استفاده کرده ام : 

<?php if( is_user_logged_in() ) { echo '<li><a href="'. site_url('my-account') .'">حساب کاربری</a></li>' . '<li><a href="'. wp_logout_url() .'">خروج</a></li>'; }
		else { echo '<li><a href="'. site_url('register-login') .'">ورود</a></li>' . '<li><a href="'. site_url('register-login') .'">نام نویسی</a></li>'; } ?>

 

ویرایش شده در توسط mojtabashahi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من لاگینی که میخواستم ایجاد کرده ام البته بدون استفاده از اجاکس اما ..

 سوالم این است که وقتی لاگین میشوم فقط در همان صفحه ای که لاگین شده ام نام کاربری  نمایش داده میشود  و برای باقی صفحات این تغییر اعمال نمیشود به عبارتی (هر صفحه باید جداگانه لاگین شود). 

ممنون میشوم که راهنماییم کنید که اشکالم در چیست؟ 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر کد را به صورت صحیح در سربرگ (header.php) قرار دهید ، در تمامی صفحه ها (برگه ها) نمایش داده خواهد شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کد را در قسمت navbar قرار داده ام اما هنوز این مشکل را دارد

index.php

<div class="container">
		<div class="row">
			<div class="col-lg-12 col-md-12 col-sm-12 col-xs-12">
				<nav class="navbar navbar-inverse">
					<div class="container-fluid">
						<div class="navbar-header">
							<button class="navbar-toggle collapsed" data-toggle="collapse" data-target="#navbar" aria-expanded="false">
								<span class="icon-bar"></span>
								<span class="icon-bar"></span>
								<span class="icon-bar"></span>
							</button>
						</div>
						<div class="collapse navbar-collapse " id="navbar">
							<ul class="nav navbar-nav">
								<li><a href="index.php"><span class="glyphicon  glyphicon-home" aria-hidden="true"></span>صفحه اصلی</a></li>
								<li><a href="art.php">هنری</a></li>
								<li><a href="edu.php">اموزشی</a></li>
								<li><a href="news.php">خبر</a></li>
								<li><a href="about.html">در باره ما</a></li>						
							</ul>
							<?php
						      if (isset($_SESSION['username'])) { ?>
						      	<form role="form"  method="post" action="logout.php" class="navbar-form navbar-left">
						      	<?php echo '<span id="log" align="center">'.$_SESSION["username"].'</span>'; ?>
						      	<button type="submit" class="btn">خروج</button>
						      	</form>
						      <?php } else {?>
							<form role="form"  method="post" action="auth.php" class="navbar-form navbar-left">
                        	<div class="input-group username">
                            <span class="input-group-addon"><i class="glyphicon glyphicon-user"></i></span>
                            <input id="username" type="username" class="form-control" name="username">                       
                        </div>
                       <div class="input-group password">
                            <span class="input-group-addon"><i class="glyphicon glyphicon-lock"></i></span>
                            <input id="password" type="password" class="form-control" name="password">                                        
                        </div>
                        <button type="submit" class="btn">ورود</button>
                   </form>
                   <?php } ?>
						</div>					
					</div>
				</nav>
			</div>
		</div>
	</div>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقت کنید ، کد را در فایل سربرگ (header.php) قرارد دهید ، زیرا در فایل ایندکس ، تنها در صفحه اصلی سایت مشاهده خواهد شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط m2sali
      چطور میتونم در وردپرس یوزر کاربری که لاگین کرده رو با متد پست به یه صفحه asp ارسال کنم.

      من میخوام یه لینک تو سایت وردپرسی یه لینک بذارم که کاربر که کلیک کرد ، اول چک کنه که لاگین کرده یا نه ، اگه لاگین نکرده اول مجبور باشه لاگین کنه و بعد از لاگین نام کاربریش از طریق متد پست به یه لینک خارجی ارسال بشه.
    • توسط cloudgamer
      سلام خدمت همه ی دوستان.
      دنبال چند تابع هستم که بتونه تو موارد زیر کمکم کنه.
      1-نمایش تعداد تمام پست های منتشر شده (فقط تعدادشون)
      2-نمایش تمام کاربران (فقط تعدادشون)
      3-نمایش تعداد تمام نظرات (فقط تعدادشون)
    • توسط behnazi1995
      با سلام 
      من تا جای ممکن سعی میکنم سوالم رو واضح بنویسم ولی اگر نیازی به توضیح بیشتر بود در خدمتم:
      من با php یک فرم چندمرحله ای نوشتم و ابن کد رو به قالبم وصل کردم و از طریق یکی از گزینه های منو میتونم اجراش کنم.
      حالا میخوام برای بخش ورود به سایتم از یک پلاگین استفاده کنم (که هر کاربر پنل کاربری داشته باشه) 
      سوالم اینه که چطور کدهای php خودم رو به پلاگین وصل کنم؟
      یعنی کاربر از طریق فرم های من ثبت نام کنه بعد از آخرین مرحله اش وارد حساب کاربریش بشه که همین پلاگین آماده اس.
    • توسط behnazi1995
      سلام دوستان با php یک کد برای قسمت ورود کاربرانم نوشتم که چون با فرم های لاگین عادی فرق میکنه نمی خوام از پلاگین استفاده کنم.
      سوال من اینه که این فایل های مربوط به  php رو کدوم قسمت هاستم یا فایل های وردپرسم باید قرار بدم که بتونم اجراشون کنم.(سایت با وردپرس راه اندازی شده از قبل فقط این قسمتی که من با php نوشتم رو میخوام بهش اضافه کنم.)
      یکم مبتدی هستم ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین.
      و اینکه کل پروژه شامل 10 تا 20 فایل با پسوند php است و چند تا فولدر برای قسمت های مختلف مثل فونت و استایل و غیره.