rey

مشکل با دو ارور GTMetrix

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من سایتم رو با جی تی متریکس آنالیز میکنم .

همه ی مواردی که میگه رو ، تا حدودی میتونم حل کنم به جز دو مورد که عددشون هم خیلی پایینه .

Remove query strings from static resources

و

Defer parsing of JavaScript

 

ممنون میشم اگه بفرمایید چطور میتونم این موارد رو حل کنم . ( در صورت امکان ، بدون استفاده از افزونه )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوستان واسه حل کردن این دو مورد چیکار باید بکنم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب هر دو سوال توی انجمن هست .

سرچ کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرچ کردم ، پلاگین معرفی کردن .

بنده میخوام بدون استفاده از پلاگین ، این دو مشکل رو حل کنم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد هم دادن ... ;)

اگه میشه وقت بزارید سرچ کنید و کامل تاپیک ها رو بخونید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گذاشتن لینک انقد سخته ک دوتا پست ارسال کردید ولی لینک نذاشتید .

قطعا من سرچ کردم و ب نتیجه نرسیدم ک تاپیک ایجاد کردم ....

ب هر حال ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 1/13/2016 at 14:14، Farshad گفته است :

سلام دوست عزیز

برای حذف query strings های قالبتون میتونید این کد رو در فایل فانکشن قرار بدید ( لطفا قبل از هر تغییری از این فایل یک بکاپ بگیرید ) :
 


function _remove_script_version( $src ){
    $parts = explode( '?ver', $src );
        return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );


بعد از قرار دادن کد، یکبار کش سایتتون رو خالی کنید و سایت رو با Ctrl + F5 رفرش کنید و سورس رو چک کنید، علامت‌های سوال باید حذف شده باشن .

 

پ.ن: اگر قالب کد به هم ریختست (راست‌چین شده) از این آموزش استفاده کنید: http://alimir.ir/%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%AA/

نقل قول

به شخصه توصیه میکنم زیاد پی گیر این بخش نشید، چون آخرش مجبورتون میکنه همه کدهای جاوا اسکریپت رو از سایتتون پاک کنید تا 100 درصد بشه.

اگه مایلید میتونیداز یکی از روش های زیر موقع فراخوانی فایل های جاوا اسکریپت استفاده کنید. ( نام فایل java.js)

روش اول:

 

 

<script type="text/javascript">
function downloadJSAtonload() {
var element = document.createElement("script");
element.src = "java.js";
document.body.appendChild(element);
}
if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", downloadJSAtonload, false);
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", downloadJSAtonload);
else window.onload = downloadJSAtonload;
</script>[/font][/color]

 

روش دوم : این روش بیشتر مواقع باعث ایجاد چند خطا در ولید سایت میشه.

 

 

<script defer="defer" type="text/javascript" src="java.js"></script>

 

نکته : البته هر دو این روش ها بعضی مواقع باعث جلوگیری از لود فایل جاوا اسکریپت شما میشه.

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 17 دقیقه قبل، rey گفته است :

گذاشتن لینک انقد سخته ک دوتا پست ارسال کردید ولی لینک نذاشتید .

قطعا من سرچ کردم و ب نتیجه نرسیدم ک تاپیک ایجاد کردم ....

ب هر حال ممنون

مشکل اینجاس ک شما فک میکنید ماها وظیفمونه جواب بدیم

ولی خودت 10 دقیقه هم واسه رفع مشکلتون وقت نمیزارید ...

#قدرشناس_باشیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نخیر دوست عزیز بنده چنین فکر نمیکنم .

ضمن این ک عرض کردم واسه مشکلم فروم رو گشتم و پیدا نکردم .

بنده ب اندازه ی کافی ب رسالت فروم ها واقفم .

مثل سایر فرومهای داخلی و خارجی ، من یک سوالی پرسیدم و از دوستانی ک برای سوالم ، جواب داشتن ، تقاضا کردم ک راهنماییم کنن .

همین .

هرکی تمایل داشت ، جواب میده و اجازه میده سایرین هم از دانشش استفاده کنن .

نه این ک انتظار قدرشناس بودن یا تشکر کردن رو داشته باشه .

داخل فروم #تخصصی هم جای بحث درمورد این ک افراد قدرشناس هستن یا نه ، نیست .

جای پستهای تخصصیه .

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری