13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام، چند وقتیه که میبینم گاهی سایت به شکل بدی لود شده و مشکل از خواندن کد یا سورسی از منبعی با دامنه ی : e.dtscout.com  می باشد. افزونه ها غیر فعال کردم ، قالب رو عوض کردم متاسفانه بازهم با مشکل پابرجاست.

عزیزان اگه راهی برای پیدا کردن قسمتی که داره کد رو لود میکنه یا حذف این مشکل سراغ داره راهنمایی کنند ممنون میشم.

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هاستتون سرعتش مشکلی نداره؟

افزونه چقدر دارید افزونه ها رو باید چک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت رو بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 ساعت قبل، vatanpic گفته است :

هاستتون سرعتش مشکلی نداره؟

افزونه چقدر دارید افزونه ها رو باید چک کنید

ممنون از شما، افزونه ها را تماما از پنل هاست غیر فعال کردم، قالب رو هم عوض کردم اما هنگام لود سایت همانند وبگذر که اسکریپتش بیشتر مواقع سرعت سایت رو کم میکنه همان وضعیت برای من پیش میاد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 ساعت قبل، majid1889 گفته است :

آدرس سایت رو بدید

آدرس برای شما ارسال شد .

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این متن رو داخل فایل functions.php تون قرار بدید و نتیجه رو اعلام کنید:

remove_filter('template_redirect', 'redirect_canonical'); 

 

ویرایش شده در توسط majid1889
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، majid1889 گفته است :

این متن رو داخل فایل functions.php تون قرار بدید و نتیجه رو اعلام کنید:


remove_filter('template_redirect', 'redirect_canonical'); 

remove_filter('template_redirect', 'redirect_canonical'); 

 

مرسی دوست عزیزم؛

کد را قرار دادم ، کش سایت غیر فعال و پاک کردم اما یکی در میون بازهم میاد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار بنظرم histats رو غیرفعال کنید بنظرم یکی از ریدایرکت ها حداقل حذف میشه

بعنوان جایگزین هم از wp statistic استفاده کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، majid1889 گفته است :

یکبار بنظرم histats رو غیرفعال کنید بنظرم یکی از ریدایرکت ها حداقل حذف میشه

بعنوان جایگزین هم از wp statistic استفاده کنید

درود ...

حذف شد ، هر دوش حذف شدن در حال حاضر که موردی دیگه نیست. کد درون فانکشن هم باقی بمونه به نظرتون ؟:wub:

در مورد استفاده از wp statistic  ، با تجربه ای که داشتم منابع زیادی میبره .... مورد دیگه ای پیشنهاد ندارید ؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم چند روزیه این مشکل رو دارم!!

امان از دست این آمارگیرها، دوباره کوچ به آمارگیر دیگه تا به حالت طبیعی برگرده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، Brouz.iR گفته است :

منم چند روزیه این مشکل رو دارم!!

امان از دست این آمارگیرها، دوباره کوچ به آمارگیر دیگه تا به حالت طبیعی برگرده

دقیقا ، البته من بعد از راهنمایی دوستمون فعلا از افزونه ی Slim Stat Analytics  استفاده میکنم و راضیم ، چون با افزونه ی کش هم سازگاری داره و اذیتی نکرده تا این لحظه.

اما شخصا به دنبال آمارگیری بر اساس php هستم که مانند آمارگیر رزبلاگ اطلاعات ورودی بده ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۵/۵/۲۹ ه‍.ش. at 23:24، arya252 گفته است :

سلام، چند وقتیه که میبینم گاهی سایت به شکل بدی لود شده و مشکل از خواندن کد یا سورسی از منبعی با دامنه ی : e.dtscout.com  می باشد. افزونه ها غیر فعال کردم ، قالب رو عوض کردم متاسفانه بازهم با مشکل پابرجاست.

عزیزان اگه راهی برای پیدا کردن قسمتی که داره کد رو لود میکنه یا حذف این مشکل سراغ داره راهنمایی کنند ممنون میشم.

 

سلام به نتیجه ای رسیدید که این ادرس dtscout.com  مربوط به چی هست؟  این مشکل رو من هم دارم!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۵/۶/۲۱ ه‍.ش. at 16:22، yas_hfb گفته است :

سلام به نتیجه ای رسیدید که این ادرس dtscout.com  مربوط به چی هست؟  این مشکل رو من هم دارم!

شرمنده دیر پاسخ دادم . مربوط به سایت آمارگیر های استت بود.

مشکل رفع شد با بر داشتن کد آمارگیر

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط benyamin20
      با سلام.بنده سایتم با کندی شدید سرعت لود مواجه هست در صورتی که از یکی از بهترین میزبانی های وب و هاست ایران استفاده میکنم اما سایتم خیلی طول میکشه تا لود بشه و این شده یک مشکل بزرگ برام جالب اینجاست مشکل رو پیدا کردم اونم اینه مشکل با افزونه سئو سایت هستش از افزونه Seo Pack استفاده میکنم برای پست به دلیل اینکه مدت طولانی هستش استفاده کردم امکان تغییر ندارم وقتی این افزونه رو غیر فعال میکنم سرعت لود سایت عالی میشه خیلی سریع سایت لود میشه.نمیدونم مشکل کجاس لطفا راهنمایی کنید ممنون
      آدرس سایت :http://vikimedia.ir/
    • توسط kingr2r
      با سلام خدمت عزیزان 
      دوستان راهی هست برای سایت زمان لود تعیین کنیم ؟ یعنی از سی پنل دستور بدیم مثلا  کاربر که داخل شد ۵ ثانیه لود کنه و بعد متوقف بشه ، حالا چی لود شده ، چی نشده مهم نباشه ، ممنون میشم راهنمایی کنید
    • توسط pcnano
      سلام و خسته نباشید 
      دوستان سایت araztejarat.com بعد از یک سال بالا نمی آید و ارور 

      Warning: require() [function.require]: Unable to access /home3/arazteja/public_html/wp-includes/functions.wp-scripts.php in /home3/arazteja/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 31

      Warning: require(/home3/arazteja/public_html/wp-includes/functions.wp-scripts.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/arazteja/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 31

      Warning: require() [function.require]: Unable to access /home3/arazteja/public_html/wp-includes/functions.wp-scripts.php in /home3/arazteja/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 31

      Warning: require(/home3/arazteja/public_html/wp-includes/functions.wp-scripts.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/arazteja/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 31

      Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home3/arazteja/public_html/wp-includes/functions.wp-scripts.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in/home3/arazteja/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 31
      رو میدهد که قبلا با تغییر پوشه plugin به plugin1 مشکل بر طرف میشد ولی بار دیگر همین مشکل رخ داد و با این راه حل بر طرف نشد 
      لطفا راهنماییم کنید باتشکر
    • توسط mohammad1212
      سلام دوستان
      سایت من چند دقیقه پیش که اومدم بازش کنم دیدم کامل باز نمیشه
      این لینک سایت:
      tarfandi.ir
      چیکار کنم؟(کش مرورگر رو پاک کردم بازم همینجور شد از یک مرورگر دیگه استفاده کردم بازم همینطور)
       

    • توسط Bright Moon
      سلام عزیزان
      یکی از قالب هایی که ترجمه کردم، خیلی پر و پیمون هست و از هر فولدر و فایلی که ممکن بود وجود داشته باشه، تو خودش جا داده.
      وقتی آدرس سایتی رو که این قالب روش سوار هست رو اینتر میکنم، زمان زیادی طول میکشه تا اینکه لود سایت شروع بشه.
      جدا از بحث سرور و هاست، برای این حل مشکل چه کاری باید کرد؟ آیا باید فایل ها رو کمتر کنم؟
      تعداد درخواست های فراخوانی HTTP در ابتدا، 140 هست. این مقدار توی چه رنجی مناسبه؟
      ممنون