lifer

سوال در مورد مگا منو در وردپرس

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ، من یه مگا منو دارم که با css و html نوشتم ، اونو چجوری به وردپرس تبدیل کنم ؟ با افزونه نمیخوام ! ( نمیشه که :D ) 

میخوام تبدیل کنم مگامنومو به وردپرس ، چجوری این کارو انجام بدم ؟ 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود ، 

div هایی را که در فایل html استفاده کرده اید در فایل php که حاوی کد فهرست (منو) است (header.php) قرار دهید.

و CSS ها را هم به فایل استایل (style.css) اضافه نمایید.

ویرایش شده در توسط mojtabashahi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، mojtabashahi گفته است :

درود ، 

div هایی را که در فایل html استفاده کرده اید در فایل php که حاوی کد فهرست (منو) است (header.php) قرار دهید.

و CSS ها را هم به فایل استایل (style.css) اضافه نمایید.

اون رو که می دونم ! همون کارو هم کردم حتی فایل function.php رو هم ساختم 

مشکلم اینجاست که میخوام مگامنوم داینامیک بشه ، تو آموزش گفته باید والکر بسازید من ساختم ، نشد ! ارور داد ! 

میخوام یه مگا منوی داینامیک بسازم . اونو چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاسخ شما در سوال اول خودتان است ، باید به افزونه وردپرس تبدیل شود. (البته به نظر شخصی من)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، mojtabashahi گفته است :

پاسخ شما در سوال اول خودتان است ، باید به افزونه وردپرس تبدیل شود. (البته به نظر شخصی من)

اون رو چجوری انجام بدم ؟ در وافع شما میگید که با استفاده از توابع وردپرس ، و اعمال اون ها در قالبم و کدهام ، یه گزینه به نام منو در بخش پوسته ی مدیریت وردپرس ایجاد کنم ؟ چجوری انجامش بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک راه ساده : یک افزونه مگامنو ی ساده را دانلود و کدشکافی نمایید. می توانید با بررسی کدهای افزونه آماده به روش مهندسی معکوس ، کدهای خود را به افزونه وردپرس تبدیل نمایید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، mojtabashahi گفته است :

یک راه ساده : یک افزونه مگامنو ی ساده را دانلود و کدشکافی نمایید. می توانید با بررسی کدهای افزونه آماده به روش مهندسی معکوس ، کدهای خود را به افزونه وردپرس تبدیل نمایید.

یه کاری کنیم ، چون می دونم این روش مهندسی معکوس زمان بر خواهد بود ، من لینک کدهای سایتم رو به شما پ.خ کنم ؟ تا شما یه نگاهی بهش بیندازید ، البته اگه زحمتی نیست .

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا منتظر پاسخ دیگر اساتید نیز باشید. اگر پاسخ کاملی دریافت نکردید ، سوال خود را در بخش "خرید و فروش" انجمن ارسال نمایید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط hamidfarahani1988
      سلام دوستان من یه مشکل دارم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه من یه سایت ورد پرسی دارم که عضو گیری با یوزر پرو ست و از افزون یوزر پرو تگ هم استفاد میکنم و مشکلم این که از هر طریقی میخوام این تگ ها رو تو سایتم جستج کنم و یا تگ ها رو توی سایتم قرار بدم نمایش داده نمیشه ممنون میشم اگه از دوستان کسی بتونه کمک کنه و این که تگ ها به منو هام اضافه میشه ولی با کلیک روی هر کروم از تگ ها ادرسی تو ادرس بار نمایش داده میشه که اون تگ پیدا نمیشه 
      این ادرس سایت هست
      Moshaveronline.net
    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      جدیدا با یه مشکل روبرو شدیم و اونم عدم نمایش زیر منو ها هست.اگر در عکس دقت کنید متوجه میشید که بعد از منو خدمات مالی و حسابداری که منوی خدمات مجالس و تشریفات ،خدمات چاپ و تبلیغات،خدمات ثبت ، تاسیس و تغییر انواع شرکت و... وجود داره نمایش داده نمیشه حتی با اسکرول به پائین هم نمیتونیم اونهارو مشاهده کنیم
      حالا ممنون میشم اگر که ممکنه مشکل رو بررسی کنید و راه حلی ارائه بدید
      آدرس سایت
      سپاس

    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      دوستان سایت بنده از برگه های زیادی استفاده میکنه که میخوام بعضی از این برگه ها بعد از لاگین یا ثبت نام نمایش داده بشه راهی برای اینکار هست؟
      البته توی وردپرس دیدم میشه صفحه رو رمزدار یا خصوصی کرد ولی نمیخوام صفحه رمز دار باشه و اینکه وقتی روی خصوصی هم میذارم میزنه صفحه پیدا نشد
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط amirrezaweb
      سلام
      صفحه ی اصلی سایتم توی گوگل ایندکس نشده و وقتی اسم سایتم رو سرچ میکنم صفحات دیگه سایتم رو تو نتایج میاره اما صفحه اصلی رو نه لطفا راهنمایی کنید این باری من خیلی مشکل بزرگیه ممنون
      اینم آدرس سایتم
      javaaneh.ir
      علاوه بر صفحه اصلی صفحه های مهم دیگه ام مثل فروشگاه ایندکس نمیشه