masoood

قرار دادن لینک کانال تلگرام به صورت ثابت

10 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام خدمت دوستان

من میخام روی سایتم لینک کانال تلگراممو رو قرار بدم ولی نمیخام به صورت ایکون باشه میخام به این شکل باشه که ایکون لینک ثابت باشه  و اسکرول بشه

مثل این سایت باشه http://mihanwebhost.com/ 

یا این سایت http://potansiel.com/  

ولی قالبم  hueman است و این قابلیتو نداره فک میکنم

ایا راهی هست که بتونم مشکلمو حل کنم ؟(بجز عوض کردن قالب)

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ، 

با یک کد ساده و کمی آشنایی با کدنویسی و css کار ساده ای است. اگر آشنایی ندارید می توانید از افزونه هایی مثل محتوای شناور استفاده نمایید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، masoood گفته است :

با عرض سلام خدمت دوستان

من میخام روی سایتم لینک کانال تلگراممو رو قرار بدم ولی نمیخام به صورت ایکون باشه میخام به این شکل باشه که ایکون لینک ثابت باشه  و اسکرول بشه

مثل این سایت باشه http://mihanwebhost.com/ 

یا این سایت http://potansiel.com/  

ولی قالبم  hueman است و این قابلیتو نداره فک میکنم

ایا راهی هست که بتونم مشکلمو حل کنم ؟(بجز عوض کردن قالب)

ممنون

فقط با کدنویسی می تونید این کارو انجام بدید یعنی یه تغییرات کوچیک در فایل index.php و style.css 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، lifer گفته است :

فقط با کدنویسی می تونید این کارو انجام بدید یعنی یه تغییرات کوچیک در فایل index.php و style.css 

مرسی از جوابتون میشه یکم راهنمایی کنید راجع به کدش ؟؟؟ من php بلدم ولی با وردپرس کار نکردم تا حالا

 

در 36 دقیقه قبل، mojtabashahi گفته است :

درود ، 

با یک کد ساده و کمی آشنایی با کدنویسی و css کار ساده ای است. اگر آشنایی ندارید می توانید از افزونه هایی مثل محتوای شناور استفاده نمایید.

مرسی از جوابتون میشه یکم راهنمایی کنید راجع به کدش ؟؟؟ من php بلدم ولی با وردپرس کار نکردم تا حالا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، masoood گفته است :

مرسی از جوابتون میشه یکم راهنمایی کنید راجع به کدش ؟؟؟ من php بلدم ولی با وردپرس کار نکردم تا حالا

 

مرسی از جوابتون میشه یکم راهنمایی کنید راجع به کدش ؟؟؟ من php بلدم ولی با وردپرس کار نکردم تا حالا

والا php فکر نکنم زیاد لازم باشه ، شما باید css و html یاد بگیرید 

کار ساده ای هست .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، lifer گفته است :

والا php فکر نکنم زیاد لازم باشه ، شما باید css و html یاد بگیرید 

کار ساده ای هست .

حل شد

div#scrollable {
    overflow-y: scroll;
    height: 100%;
}

محتوای شناور کمک کرد مرسی

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد را به صورت php در صفحه اصلی (index.php) یا در سایدبار (sidebar.php) قرار دهید و توسط css ویژگی fixed را به المان اختصاص دهید.

مثال : 

<div class="telegram-channel"> <a href="telegram.me/yourchannel"> کانال تلگرام ما </a> </div>

 

.telegram-channel{
    position: fixed;
    bottom: 0;
    right: 0;
    width: 300px;
    border: 3px solid #73AD21;
}

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان بنده مثل شما استاد نیستم.....یکی اینجا هست که بهم بگه چطوری لینک کانال تلگرامو تو قالب وبلا میهن بلاگ بزارم..به صورت ثابت....سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و درود

 

در 3 دقیقه قبل، mashiran گفته است :

سلام دوستان بنده مثل شما استاد نیستم.....یکی اینجا هست که بهم بگه چطوری لینک کانال تلگرامو تو قالب وبلا میهن بلاگ بزارم..به صورت ثابت....سپاس

مظنورتون اون حالتیه که تا شخص وارد بلاگ شد اون مورد ورود به تلگرام براش باز بشه؟

ویرایش شده در توسط naghmesara
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      دوستان عزیز مشاهده وب سایت میهن وردپرس کنید در قسمت فوتر وب سایت میهن وردپرس یک قسمت هست با نام اجتماعی باشیم می خواهم با توجه به تصویر زیر و اون سایت دقیق دقیق و مثل تصویر زیر انجام بدید من کد نویسی بلد نیستم یکی از دوستان لطفا بهم کدش بده و بگه کجا قرار بدم درست کند و بهم بده
      لطفا انجام بدید
      مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی
      مشابه تصویر زیر:

    • توسط webdeveloper98
      سلام
      خسته نباشید
      من در حال طراحی قالب برای خودم هستم 
      یک مشکلی دارم !
      می خواستم نوشته های هر دسته بندی که می خوام رو در صفحه اصلی به صورت Grid نمایش بدم !
      هر جور انجام دادم نشد!
      به این شکل هستش
      زیر هم میاره 
      من تو حالت انتخابی براتون screen گرفتم تا متوجه بشین
       
      دوستان اگر راه حلی می دونین بهم بگید !
      کد من اینه :
      <?php get_header(); if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div class="post-grid container"> <article> <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2> <?php the_content() ?> </article> </div> <?php endwhile; else : echo ' هیچ نوشته ای وجود ندارد'; endif; get_footer(); ?> برای Css هم :
      transform: translate(-50%, -50%) scale(1.2); } .post-grid article .title { color: #6362fb; font-size: 18px; margin: .75rem 0 .25rem 0; } .post-grid article .date { color: #8c9199; font-size: 16px; margin: 0 0 .25rem 0; } .post-grid article p { color: #59596b; } .post-grid article a:hover .image div { -webkit-filter: grayscale(0.3); filter: grayscale(0.3); opacity: .3; } .post-grid article a:hover .image span { -webkit-transform: translate(-50%, -50%); transform: translate(-50%, -50%); opacity: 1; } css مشکلی نداره و دقیق هم هست اما مشکل داخل php هست 
      لطفا راهنماییم کنید

    • توسط !Mojtaba
      سلام و عرض ادب

      قالبی را از یکی از سایت های فروش خارجی پیدا کرده ایم و روی سایت مشتری مان نصب کردیم. اما مشکلی که هست اینه که تمام فونت سایت به صورت بزرگ (Capital) هست! میخواستم ببینم چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟ آدرس سایت هم اینجاست

      پیشاپیش سپاس از دوستان 
    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      مشاهده سایت من کنید:
      https://srcabad.ir/
      حالا مشاهده تصویر زیر کنید

      می خواهم برای این 3 محصول اول سایت ابعاد عرضی بیشتر که برای بنر مناسب باشد
      و عدد 1 و 2 و 3 می خواهم که توضیح محصول هست حذف شود
      باید چی کار کنم من به کد نویسی مسلط نیستم و با صفحه ساز نمیشه کاریش کرد باید چی کار کنم؟
       
    • توسط reza_yki
      سلام به همه اساتید و دوستان گرامی
      من پوسته ای رو طراحی کرده ام و از همه دوستان می خوام تا اون رو بررسی کرده و هرگونه نظری اگه دارن اعلام کنن تا باشد که فروش خوبی داشته باشم چون فروشش به صورت عمومی خواهد بود
      دموی اول:
      http://demo.yooztheme.ir/plasma
      دموی دوم:
      http://yoozdemos.epizy.com/plasma