masoood

قرار دادن لینک کانال تلگرام به صورت ثابت

10 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام خدمت دوستان

من میخام روی سایتم لینک کانال تلگراممو رو قرار بدم ولی نمیخام به صورت ایکون باشه میخام به این شکل باشه که ایکون لینک ثابت باشه  و اسکرول بشه

مثل این سایت باشه http://mihanwebhost.com/ 

یا این سایت http://potansiel.com/  

ولی قالبم  hueman است و این قابلیتو نداره فک میکنم

ایا راهی هست که بتونم مشکلمو حل کنم ؟(بجز عوض کردن قالب)

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ، 

با یک کد ساده و کمی آشنایی با کدنویسی و css کار ساده ای است. اگر آشنایی ندارید می توانید از افزونه هایی مثل محتوای شناور استفاده نمایید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، masoood گفته است :

با عرض سلام خدمت دوستان

من میخام روی سایتم لینک کانال تلگراممو رو قرار بدم ولی نمیخام به صورت ایکون باشه میخام به این شکل باشه که ایکون لینک ثابت باشه  و اسکرول بشه

مثل این سایت باشه http://mihanwebhost.com/ 

یا این سایت http://potansiel.com/  

ولی قالبم  hueman است و این قابلیتو نداره فک میکنم

ایا راهی هست که بتونم مشکلمو حل کنم ؟(بجز عوض کردن قالب)

ممنون

فقط با کدنویسی می تونید این کارو انجام بدید یعنی یه تغییرات کوچیک در فایل index.php و style.css 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، lifer گفته است :

فقط با کدنویسی می تونید این کارو انجام بدید یعنی یه تغییرات کوچیک در فایل index.php و style.css 

مرسی از جوابتون میشه یکم راهنمایی کنید راجع به کدش ؟؟؟ من php بلدم ولی با وردپرس کار نکردم تا حالا

 

در 36 دقیقه قبل، mojtabashahi گفته است :

درود ، 

با یک کد ساده و کمی آشنایی با کدنویسی و css کار ساده ای است. اگر آشنایی ندارید می توانید از افزونه هایی مثل محتوای شناور استفاده نمایید.

مرسی از جوابتون میشه یکم راهنمایی کنید راجع به کدش ؟؟؟ من php بلدم ولی با وردپرس کار نکردم تا حالا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، masoood گفته است :

مرسی از جوابتون میشه یکم راهنمایی کنید راجع به کدش ؟؟؟ من php بلدم ولی با وردپرس کار نکردم تا حالا

 

مرسی از جوابتون میشه یکم راهنمایی کنید راجع به کدش ؟؟؟ من php بلدم ولی با وردپرس کار نکردم تا حالا

والا php فکر نکنم زیاد لازم باشه ، شما باید css و html یاد بگیرید 

کار ساده ای هست .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، lifer گفته است :

والا php فکر نکنم زیاد لازم باشه ، شما باید css و html یاد بگیرید 

کار ساده ای هست .

حل شد

div#scrollable {
    overflow-y: scroll;
    height: 100%;
}

محتوای شناور کمک کرد مرسی

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد را به صورت php در صفحه اصلی (index.php) یا در سایدبار (sidebar.php) قرار دهید و توسط css ویژگی fixed را به المان اختصاص دهید.

مثال : 

<div class="telegram-channel"> <a href="telegram.me/yourchannel"> کانال تلگرام ما </a> </div>

 

.telegram-channel{
    position: fixed;
    bottom: 0;
    right: 0;
    width: 300px;
    border: 3px solid #73AD21;
}

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان بنده مثل شما استاد نیستم.....یکی اینجا هست که بهم بگه چطوری لینک کانال تلگرامو تو قالب وبلا میهن بلاگ بزارم..به صورت ثابت....سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و درود

 

در 3 دقیقه قبل، mashiran گفته است :

سلام دوستان بنده مثل شما استاد نیستم.....یکی اینجا هست که بهم بگه چطوری لینک کانال تلگرامو تو قالب وبلا میهن بلاگ بزارم..به صورت ثابت....سپاس

مظنورتون اون حالتیه که تا شخص وارد بلاگ شد اون مورد ورود به تلگرام براش باز بشه؟

ویرایش شده در توسط naghmesara
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم درباره شخصی سازی قالب سایتم است.
      در حال طراحی قالب سایتم هستم و از قالب publisher استفاده میکنم. در بعضی قسمت ها مثلا لوگوی سایت، اطراف آن Padding: 25px وجود داره. به فایل CSS قالب رجوع کردم و این عدد رو به 0px تغییر دادم و بعد از سیو مشکلم حل شد و padding اطراف لوگوی سایتم نبود. مشکل اینجاست که مثلا در تنظیمات قالب با استفاده از خوده ورد پرس و خوده ابزارهای قالب کافیه گزینه "ذخیره تنظیمات" رو بزنم تا همه چی دوباره برگرده و Padding مجدد بوجود میاد. این رو هم میدونم که اینها یک سری کد هستند که با زدن "ذخیره تنظیمات" اجرا میشن و اعدادی که دستی تغییر دادم رو مجدد با تنظیمات از پیش تعریف شده قالب رونوشت میکنن. حالا میخوستم بدونم راه حل چیه؟ این یکی از موارد بود. مثلا شاید بخوام هدر سایتم ارتفاع خاصی داشته باشه یا رنگ متنی رو جدا تغییر بدم. چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
      سعی کردم توضیح واضح باشه اگه گویا نیست دوستان بفرمایند تا بیشتر توضیح بدم.
      ممنون و متشکر
    • توسط esmaeil.am
      سلام وقت بخیر من هر قالبی که نصب میکنم این ارور رو میده از فایل فانکشن و فقط خد 8 رو ارور میده مشکل از چیه دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
      Fatal error: Can't use function return value in write context in /home/********/public_html/wp-content/themes/*********/functions.php on line 8
    • توسط pouria7777
      سلام دوستان
      سایدبار قالب تو موبایل و تبلت نشون داده نمیشه . حتی با کوچیک کردن پنجره مرورگر تو دسکتاپ هم سایدبار حذف میشه. چطوری میتونم جلوگیری کنم از این کار؟
    • توسط Ratinum
      سلام. سایت www.filterkala.com رو لطفاً بررسی کنید، در صفحه اصلی و زمان لود شدن صفحه، سایت بدون مشکله ولی وقتی کامل لود میشه بخشی از محتوا شامل متن و عکس که در وسط صفحه قرار داره ناپدید میشه. من هیچ تغییری در قالب سایت ندادم. خود به خود اینجوری شده! تو صفحات داخلی هم این مشکل هست. لطفاً راهنمایی کنید. سپاس.