• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
lifer

سوال در مورد ایجاد تصویر شاخص

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ، من میخوام برای پست هام تصویر شاخص بسازم

من خیلی آموزش ها رو زیر و رو کردم ، ولی هیچ کدوم جواب نمیدن 

من این کد رو داخل function.php تعریف کردم :

<?php
    if (function_exists('add_theme_support')) {
        add_theme_support( 'post-thumbnails' );
    }
?>

و این کد رو به index.php اد کردم :

<div id="content">
                                
                                    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
                                    
                                    <div class="img-post">

                                        <a href="#" class="post-a">
                                            
                                                <?php

                                                    if ( has_post_thumbnail() ) {
                                                        the_post_thumbnail( 'thumbnail', array( 'class' => 'post-img' ) );
                                                    }
                                                    else {
                                                        echo '<img src="' . get_bloginfo( 'stylesheet_directory' ) . '/images/no-thumbnail.png" />';
                                                    }

                                                ?>

                                        </a>

                                    </div>

ولی اصلا کار نمی کنه ! چیکار کنم درست شه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود به انجمن وردپرس فارسی خوش امدید

شما از چه قالبی استفاده میکنید،میشه ادرس انلاس بدید؟.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، mk-73 گفته است :

سلام و درود به انجمن وردپرس فارسی خوش امدید

شما از چه قالبی استفاده میکنید،میشه ادرس انلاس بدید؟.

ممنون ، لطف دارید

من قالب اختصاصی نوشتم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ، کمک کنید خواهشا ! گیر کردم واقعا 

همه چجوری تصویر شاخص دارن با کدهای the_post_thumbnail ، من نمیتونم داشته باشم

چرا ؟ مشکل از چیه !!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، جایگزین کنید ( کد زیر تست شده مشکلی نداره )

<div id="content">
                                
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
                                    
                                    <div class="img-post">

                                        <a href="#" class="post-a">
                                            
                                                <?php

                                                    if ( has_post_thumbnail() ) {
                                                        the_post_thumbnail( 'thumbnail', array( 'class' => 'post-img' ) );
                                                    }
                                                    else {
                                                        echo '<img src="' . get_bloginfo( 'stylesheet_directory' ) . '/images/no-thumbnail.png" />';
                                                    }

                                                ?>

                                        </a>

<?php endwhile; else : ?>
<?php endif; ?>
									

                                    </div>

 

ویرایش شده در توسط وردپرس فارسی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان مشکلم حل شد !

در واقع مشکلم این بود که فایل توابع رو با نام function.php ذخیره کرده بودم که بادی در اصل با نام functions.php ذخیره میکردم !

از همه دوستان معذرت میخوام و تشکر میکنم . ممنون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط kamran.azarniya@yahoo.com
      سلام و درود
      بنده در این سایتم کمی مشکل منو داشتم نمیدونم چه تنظیماتی کردم که منو از جایگاه اصلی خودش اومده پایینتر ، حالا به نظرتون باید چیکار کنم یا چه کدیو اصلاح کنم
      تشکر
      avahesab.ir
    • توسط Ahmad64
      سلام وقت بخیر
      ما یه وب سایت جدید وردپرس را انداختیم فقط نحوه ساخت منو و کتگوری رو متوجه نشدیم ممنون میشم راهنمایی کنید.
      منوی اصلی (کنار لوگو ) = صفحه اصلی - بررسی تخصصی موبایل - بررسی تخصصی تبلت - بررسی تخصصی گجت های پوشیدنی (به ترتیب اولویت - بدون زیرشاخه)
      راحتتون کنم میخوام طوری بشه که وقتی میخوایم ویدیو آپلود کنیم بتونیم ویدیورو ببریم توی یکی از اون شاخه ها.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
       
    • توسط hamedskort
      با سلام خدمت اساتید محترم
      بنده فروشگاه اینترنتی مرکز فرش ایرانیان را ایجاد کردم و محصولاتم را به دلیل تغییر قیمت در سایز های مختلف برایش ویژگی تعریف کرده و به صورت محصول متغییر ثبت کردم
      زمانی که وارد شاخه خرید فرش 1000 شانه یا خرید فرش 1200 شانه میشویم و میخاهیم محصولات را بر اساس فیلتر قیمت و سایز محصولات مورد نظر را فیلتر کنیم باز هم همه محصولات نمایش داده میشود
      (*مثلا فرش 12 متری فیلتر میکنم و در  این سایز دو قیمت 1.780.000 و 1.890.000 در متغیر ها برای فرش 12 متری موجود است و زمانیکه بازه قیمت را بین 500.000 تا 1.800.000 تومان قرار میدم ,باز هم هنگام نمایش تمام متغیر ها نمایش داده میشود و فیلتر به درستی انجام نمیشود.)
      وارد سایت بشین و فیلتر بر اساس سایز و قیمت انجام بدین خودتون متوجه منظورم میشین 
      https://markazefarsh.com/shop این ادرس فروشگاه اینترنتی مرکز فرش ایرانیان هست که محصولات رو نمایش میده و فیلتر سمت راست سایت انجام میشود
      ممنون میشم کمکم کنید.
       
       
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز
      چند روزی است که استایل وردپرس به شکل زیر تغییر کرده ف فاویکن پیشخوان تغییر کرده اما در نمایش سایت درست است. لطفا راهنمائی بفرمائید ببینیم چه اتفاقی افتاده است. امکان داره به دلیل قالب باشه ؟
      باتشکر

    • توسط Vahid.T
      با سلام و وقت بخیر
      قالبی که از ووکامرس پشتیبانی نمیکنه امکان داره ووکامرس رو روش نصب کنیم ؟
      مثلا الان از قالب news portal میخوام استفاده کنم اما متاسفانه ننوشته که از ووکامرس پشتیبانی میکنه  ... اگر بعد از نصب قالب به صورت دستی ووکامرس رو نصب کنم جواب میده ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟ یا باید کار خاصی انجام بدم ؟ اصلا امکانش هست یا نه ؟
      قالب وردپرسی که از ووکامرس هم پشتیبانی کنه مشابه سایت زیر چی پیشنهاد می کنید ؟
      http://fajo.ir/index.php
      باتشکر