elitemods

مشکل افزودن کاربر جدید در وردپس

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان. من میخوام کاربر جدید اضافه کنم ولی قسمت پسورد رو لود نمیکنه و نمیشه پسورد انتخاب کرد هیچی نمیاره. مشکل از کجاست ؟

11.jpg

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 55 دقیقه قبل، elitemods گفته است :

سلام دوستان. من میخوام کاربر جدید اضافه کنم ولی قسمت پسورد رو لود نمیکنه و نمیشه پسورد انتخاب کرد هیچی نمیاره. مشکل از کجاست ؟

11.jpg

 

این سوال خیلی سطحی بود بزرگوار

اگر روی نمایش رمز بزنید، رمز رو می بینید

و می تونید در اون کادر رمز دلخواه خودتون رو وارد کنید یا از رمز از پیش تعیین شده ی وردپرس استفاده کنین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 دقیقه قبل، yaali گفته است :

این سوال خیلی سطحی بود بزرگوار

اگر روی نمایش رمز بزنید، رمز رو می بینید

و می تونید در اون کادر رمز دلخواه خودتون رو وارد کنید یا از رمز از پیش تعیین شده ی وردپرس استفاده کنین.

عزیز دل مشکل همینه که وقتی روی کادر رمز میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته ! مشکل همینه دقیقا !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی راه حلی نداره ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط webdeveloper98
      سلام
      خسته نباشید
      من در حال طراحی قالب برای خودم هستم 
      یک مشکلی دارم !
      می خواستم نوشته های هر دسته بندی که می خوام رو در صفحه اصلی به صورت Grid نمایش بدم !
      هر جور انجام دادم نشد!
      به این شکل هستش
      زیر هم میاره 
      من تو حالت انتخابی براتون screen گرفتم تا متوجه بشین
       
      دوستان اگر راه حلی می دونین بهم بگید !
      کد من اینه :
      <?php get_header(); if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div class="post-grid container"> <article> <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2> <?php the_content() ?> </article> </div> <?php endwhile; else : echo ' هیچ نوشته ای وجود ندارد'; endif; get_footer(); ?> برای Css هم :
      transform: translate(-50%, -50%) scale(1.2); } .post-grid article .title { color: #6362fb; font-size: 18px; margin: .75rem 0 .25rem 0; } .post-grid article .date { color: #8c9199; font-size: 16px; margin: 0 0 .25rem 0; } .post-grid article p { color: #59596b; } .post-grid article a:hover .image div { -webkit-filter: grayscale(0.3); filter: grayscale(0.3); opacity: .3; } .post-grid article a:hover .image span { -webkit-transform: translate(-50%, -50%); transform: translate(-50%, -50%); opacity: 1; } css مشکلی نداره و دقیق هم هست اما مشکل داخل php هست 
      لطفا راهنماییم کنید

    • توسط armanq
      Free Downloads 
      WooCommerce
      سلام من می خوام محصولات رایگان سایت رو با افزونه بالا قابل دانلود کنم   ولی وقتی لینک مستقیم دانلود محصول رو می زارم (از گوگل درایو) همچین صفحه ای دانلود میشه  عکسش ضمیمه کردم
      وقتی هم لینک رو در یک فایل txt  میزارم و همین فایل txt  رو بارگذاری میکنم مستقیم  ارور شما دسترسی به فایل در این سرور را ندارید نشون داده میشه         در اصل باید با همون لینک اول دانلود کنه ولی این مشکل الان وجود داره  طبق عکس    من افزونه راکت رو برای اون صفحه غیر فعال کردم تا کد هارو مینی فای نکنه  ولی فرقی نکرد   الان لینک دانلود رو تویه یک فایل txt کردم و همون رو زیپ کردم و از رسانه وردپرس آپلود میکنم و لینکش رو میزارم برای دانلود     لطفا راه هایی که میشه مشکل عکس رو برطرف کرد یا کاری کرد که ارور شما مجور دسترسی به این سرور رو ندارید برای دانلود فایل txt رفع بشه         ممنون

    • توسط nazanin7730
      سلام مراحل نصب وردوپرس و لمپ روی سیستم ابونتو من انجام شده و بعد از ساخت دیتابیس و مراحل اولیه و واردشدن به صفحه سایتم در لوکال هاست و استفاده از ان بعداز خاموش کردن سیستم و تلاش مجدد در روز بعد موفق به دسترسی به صفحه سایتم نشدم
      با ادرس localhost/phpmyadmin به اررور mysql said connection field 
      و با ادرس localhost/mydatabasename با اررور establishing database مواجه شدم
      کدهای مربوطه در اینترنت هم در اخر جواب نمیدهد
    • توسط roshanak97
      سلام من یک سری ویدیو در سایت از طریق آپارات آپلود کردم ولی وقتی تو تصویر کوچک ویدیو کلیک می کنم همانجا پخش می شود و پنجره بزرگ آن باز نمی شود.لطفا راهنمایی کنید
    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      مشاهده سایت من کنید:
      https://srcabad.ir/
      حالا مشاهده تصویر زیر کنید

      می خواهم برای این 3 محصول اول سایت ابعاد عرضی بیشتر که برای بنر مناسب باشد
      و عدد 1 و 2 و 3 می خواهم که توضیح محصول هست حذف شود
      باید چی کار کنم من به کد نویسی مسلط نیستم و با صفحه ساز نمیشه کاریش کرد باید چی کار کنم؟