• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید من در قالب سایتم پست های بعدی و قبلی زیر هر پست مشخص شده اما فقط لینک و تیتر پست نمایش داده میه . اگه بخوام تصویر شاخص اون پست هم نمایش داده بشه چطور باید کد و تغییرش بدم ؟؟؟؟ ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، meyox گفته است :

سلام خسته نباشید من در قالب سایتم پست های بعدی و قبلی زیر هر پست مشخص شده اما فقط لینک و تیتر پست نمایش داده میه . اگه بخوام تصویر شاخص اون پست هم نمایش داده بشه چطور باید کد و تغییرش بدم ؟؟؟؟ ممنون

سلام 

آدرس سایتتون رو بذارین تا بهتر جواب بدیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لوکاله داداش. پیدا کردم ممنون اینم کدش 

این برای پست قبلیه

<?php $prevPost = get_previous_post(true); $prevThumbnail = get_the_post_thumbnail($prevPost->ID, array(150,150) ); echo $nextthumbnail; ?><?php previous_post_link( '%link', $prevThumbnail ); ?>

 

برای پست بعدی جای کلمه های previous و prev را با next  عوض کنید. یاعلی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، meyox گفته است :

لوکاله داداش. پیدا کردم ممنون اینم کدش 

این برای پست قبلیه

<?php $prevPost = get_previous_post(true); $prevThumbnail = get_the_post_thumbnail($prevPost->ID, array(150,150) ); echo $nextthumbnail; ?><?php previous_post_link( '%link', $prevThumbnail ); ?>

 

برای پست بعدی جای کلمه های previous و prev را با next  عوض کنید. یاعلی

الان فقط یه مشگلی هست گاهی اوقات تصاویر شاخصو اشتباه نشون میده تصویرشاخص همون پست و میذاره تو پست بعد بعدی و اینکه تصاویری که میاره همون عکس های تو پست که سایزشون بزرگه نمیره از تصویر شاخصشون استفاده کنه . چیکارش کنم ؟؟؟ 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، meyox گفته است :

الان فقط یه مشگلی هست گاهی اوقات تصاویر شاخصو اشتباه نشون میده تصویرشاخص همون پست و میذاره تو پست بعد بعدی و اینکه تصاویری که میاره همون عکس های تو پست که سایزشون بزرگه نمیره از تصویر شاخصشون استفاده کنه . چیکارش کنم ؟؟؟ 

<?php $prevPost = get_previous_post(true); $prevthumbnail = get_the_post_thumbnail($prevPost->ID, array(100,100) ); ?>
<?php $nextPost = get_next_post(true); $nextthumbnail = get_the_post_thumbnail($nextPost->ID, array(100,100) ); ?>
<div id="nav-below" class="navigation">
		<div class="nav-previous">
				<span class="navprevpic"><?php previous_post_link('%link',"$prevthumbnail", true); ?></span>
				<span class="navprevlink"><?php previous_post_link('%link', '<span class="meta-nav">«</span> %title') ?></span>
		</div>
		<div class="nav-next">
				<span class="navnextlink"><?php next_post_link('%link', '%title <span class="meta-nav">»</span>') ?></span>
				<span class="navnextpic"><?php next_post_link('%link',"$nextthumbnail", true); ?></span>
		</div>
</div>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی خیلی ممنون داداش چند تا سوال دیگه داشتم اگر زحمتی نیست راهنماییم کن 

 

1- من میخوام توی پستام وقتی رو عکس های درون پست کلیک میشه  جوری که دلم میخواد نمایش بده( مثلا پاپ آپ) باید تو قالب دست ببرم را کدای خود ورد پرس ؟؟؟ کجا باید ادیت بشه ؟؟؟‌

 

2- اگه بخوام تو صفحه اول تمام مطالب با اسکرول مطالب بیشتر نمایش داده بشه از چی باید استفاده کنم ؟؟؟ مثلا کاربر ک وارد میشه ده تا پست ببینه بعد که اسکرول میشه ما بقی پست ها لود بشه 

ببخشید ک سوالام زیاد شد.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، meyox گفته است :

خیلی خیلی ممنون داداش چند تا سوال دیگه داشتم اگر زحمتی نیست راهنماییم کن 

 

1- من میخوام توی پستام وقتی رو عکس های درون پست کلیک میشه  جوری که دلم میخواد نمایش بده( مثلا پاپ آپ) باید تو قالب دست ببرم را کدای خود ورد پرس ؟؟؟ کجا باید ادیت بشه ؟؟؟‌

 

2- اگه بخوام تو صفحه اول تمام مطالب با اسکرول مطالب بیشتر نمایش داده بشه از چی باید استفاده کنم ؟؟؟ مثلا کاربر ک وارد میشه ده تا پست ببینه بعد که اسکرول میشه ما بقی پست ها لود بشه 

ببخشید ک سوالام زیاد شد.

 

اینا رو با افزونه میتونین حل کنین.

نیازی به دستکاری نیست.

بگردین پیدا میکنین داداشم :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، meyox گفته است :

خیلی خیلی ممنون داداش چند تا سوال دیگه داشتم اگر زحمتی نیست راهنماییم کن 

 

1- من میخوام توی پستام وقتی رو عکس های درون پست کلیک میشه  جوری که دلم میخواد نمایش بده( مثلا پاپ آپ) باید تو قالب دست ببرم را کدای خود ورد پرس ؟؟؟ کجا باید ادیت بشه ؟؟؟‌

 

2- اگه بخوام تو صفحه اول تمام مطالب با اسکرول مطالب بیشتر نمایش داده بشه از چی باید استفاده کنم ؟؟؟ مثلا کاربر ک وارد میشه ده تا پست ببینه بعد که اسکرول میشه ما بقی پست ها لود بشه 

ببخشید ک سوالام زیاد شد.

 

 

https://wordpress.org/plugins/wp-load-more-posts/

 

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 24 دقیقه قبل، yaali گفته است :

اینا رو با افزونه میتونین حل کنین.

نیازی به دستکاری نیست.

بگردین پیدا میکنین داداشم :)

آره میدونم داداش ولی نمیخوام از افزونه استفاده کنم . 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اساتید کمک میکنن ؟؟؟‌

1- من میخوام توی پستام وقتی رو عکس های درون پست کلیک میشه  جوری که دلم میخواد نمایش بده( مثلا پاپ آپ) باید تو قالب دست ببرم را کدای خود ورد پرس ؟؟؟ کجا باید ادیت بشه ؟؟؟‌

 

2- اگه بخوام تو صفحه اول تمام مطالب با اسکرول مطالب بیشتر نمایش داده بشه از چی باید استفاده کنم ؟؟؟ مثلا کاربر ک وارد میشه ده تا پست ببینه بعد که اسکرول میشه ما بقی پست ها لود بشه 

البته بدون افزونه 

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Rangarang
      سلام
      من می خواستم تصویر شاخص فقط تو یک دسته خاص نمایش داده نشه، وقتی کد زیر رو می نویسم همه تصاویر شاخص همه دسته ها نمایش داده نمی شه:
      .single-content-images {display: none!important;}  
      حالا می خوام بهش بگم فقط تصاویر شاخص دسته با نامک Test رو حذف کن:
      .category-test .single-content-images {display: none!important;} یا فقط تصاویر شاخص دسته با id برابر 200 رو حذف کن:
      .category-200 .single-content-images {display: none!important;} اما هیچ کدوم از دو قطعه کد بالا کار نمی کنند، شاید من دارم اشتباه می نویسم.
       
      ممنونم
    • توسط Rangarang
      سلام
      مثلا فرض کنید تو سایت های خبری، اون تصویر کوچیکی که کنار عنوان قرار داره عکس نویسنده ست و وقتی وارد می شیم به صورت عادی عکس نویسنده بزرگ هست، خب این برای بقیه مطالب درسته و خوبه که تصویر کوچیک بزرگ بشه ولی وقتی بخوایم برای یک دسته خاص همون بحث نمایش تصویر کوچیک نویسنده رو داشته باشیم، دیگه درست نیست وقتی وارد ادامه مطلب می شیم، تصویر نویسنده به صورت بزرگ نمایش داده بشه.
      من می خواستم بدونم آیا امکانش هست که کارکرد فعلی تصویر شاخص رو برای یک دسته مشخص تغییر بدیم به کمک افزونه ای؟ و مثلا برای این دسته خاص دو تصویر معرفی کنیم، یکی تصویر کوچیک که نمایش دهنده عکس نویسنده و یکی هم بزرگ که شامل یک تصویر دل خواه هست. ممنون می شم این رو بگید، یا حتی اینکه کلا چیکار کنیم برای یک دسته خاص اصلا تصویر شاخص داخل پست رو نمایش نده.
      ممنونم
    • توسط logomaster
      سلام
      دوستان ، روی یک سایت کار میکنم ، قالبش این امکان رو داره که میشه تصاویر شاخص پست ها رو برای هر پست که میخوایم مخفی کنیم ! ما میخوایم بعضی از تصاویر رو مخفی کنیم که در پست نمایش داده نشه ( ینی تصویر شاخص رو برای پست قرار میدیم اما از نمایشش در پست جلوگیری میکنیم) ! آیا این کار باعث میشه که تصاویر ایندکس نشن ؟ 
    • توسط محمد حمزه
      سلام دوستان
      من می خوام برای هر دسته ای که دارم یه تصویر خاص اگه تصویر نداشته باشه تصویر شاخصش بشه می خوام بهم یه افزونه بدید تا کارم رو راه بندازه.
    • توسط miladvox
      سلام
      کسی میدونه با چه افزونه ای یا راه حلی میشه عکسی که روی هاست دیگران آپلود شده را به عنوان تصویر شاخص داخل سایت خودم استفاده کنم ؟
      الان مشکلی که دارم تعداد مطالب سایت خیلی بالاست هاستم گنجایش آپلود تعداد زیاد عکس نداره .... میخوام تصاویر شاخص بدون اینکه روی هاستم آپلود بشه از اون عکس استفاده کنم .
      مثل سایت زیر
      http://javuni.ir/
      تصاویر شاخص سایت روی هاست خودش نیست فقط ریسایز کرده عکسها رو و به عنوان تصویر شاخص استفاده کرده ... ولی هسته سایت وردپرس نیست .
       
      کسی میتونه راهنمایی کنه...ممنون میشم