konjkav

مشکل در دسته های وردپرس

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت همه دوستان

من زمانی که موضوعات رو لینکشونو

cat=1?

میزارم اوکی هست و میاد اما زمانی که لینکشو

/موزیک/تک-آهنگ-ایرانی/

میزارم میزنه صفحه یافت نشدو این حرفا!

جیکارش کنم؟:دی

اولین بارمه میبینم همچین چیزی:دی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من متوجه سئوال نشدم یا شما خیلی عجیب پرسیدی

اگر منظورتون اینه که دسته ها با نامک احضار نمی شند ولی با id احضار می شند که باید از طریق منوی تنظیمات در پیشخوان گزینه پیوند یکتا را انتخاب کنید و به حالت نام دسته تغییر بدید و ذخیره کنید اگر هم قبلا تنظیم شده مجددا صفحه را ذخیره کنید تا کدهای لازم در فایل htaccess شما کپی بشند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام من متوجه سئوال نشدم یا شما خیلی عجیب پرسیدی اگر منظورتون اینه که دسته ها با نامک احضار نمی شند ولی با id احضار می شند که باید از طریق منوی تنظیمات در پیشخوان گزینه پیوند یکتا را انتخاب کنید و به حالت نام دسته تغییر بدید و ذخیره کنید اگر هم قبلا تنظیم شده مجددا صفحه را ذخیره کنید تا کدهای لازم در فایل htaccess شما کپی بشند

بله منظ.رم همینی هست که میفرمایید

ولی من اینجا رفتم

تنظیمات --> پیوند های یکتا

ولی حالت نام دسته نمیبینم:دی

من ساختار دلخواه گداشتم : /%post_id%-%postname%/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی جالبه! وقتی روی دسته ها کلیک می کنم باز میشه ولی وقتی صفحه رو RELOAD می کنم NOT FOUND می ده!

افزونه wordpress seo را غیر فعال کنید و امتحان کنید و اگر مشکل پا برجا بود یکبار نام پوشه plugins را تغییر دهید...#

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی جالبه! وقتی روی دسته ها کلیک می کنم باز میشه ولی وقتی صفحه رو RELOAD می کنم NOT FOUND می ده!

افزونه wordpress seo را غیر فعال کنید و امتحان کنید و اگر مشکل پا برجا بود یکبار نام پوشه plugins را تغییر دهید...#

واقعا ممنون از امید جان!

مشکلمو حل کردن!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟