• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
graphicno

راهنمایی در مورد یک کد php

2 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من میخوام نام کاربری رو از طریق

$_get

به صفحه دیگه انتقال بدم

بعد یه متغیر تعریف کنم که مقادیر ثبت شده تو دیتابیس رو  بگیره و با مقدار ارسالی مقایسه کنه که اگه مقدار ارسالی تو دیتابیس بود کار انجام بشه اگه نبود خطا بگیره

اما مشکل اینجاست که هنگام مقایسه فقط یک ردیف رو مقایسه میکنه به عنوان مثال فقط نام کاربری Admin رو میگیره و برای بقیه نام های کاربری خطا نشون میده

این برای select کردن 

	public function select($sql){
		
		$stmt=$this->_Connect->prepare($sql);
		
		$stmt->execute();

        $result=$stmt->fetch(PDO::FETCH_ASSOC);
		
		return $result;
		
	}/*select*/

و اینم برای صفحه ای که اطلاعات رو میگیره

if(isset($_GET['username']) && !empty($_GET['username'])){
  $sql= "SELECT * FROM `at_user`";
  $stmt = $gen->select($sql);
  $user = $stmt['username'];
  if($_get['username'] == $user){
	echo "Ok!";
  }else{
	echo "Error!!!";
   }

}else{
	echo "user list";
}

ممنون میشم راهنمایی کنید.

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجا شما باید 2 مورد رو مد نظر داشته باشین

اول اگه میخواهید یک مقدار رو در دیتابیس جستجو کنید

که برای کار شما گزینه درستی هست میتونین کوئری خودتونو به صورت زیر بنویسین

$sql= "SELECT * FROM `at_user` where username='{$_GET['username']}'";

البته توجه داشته باشین استفاده متغییرهای ورودی مثل $_GET  در کوئری مستقیم استفاده نکنین بلکه به صورت پارامتر ارسال کنید یا مقدار رو sanitize و filter کنید که sql inject جلوگیری بشه

دوم وقتی شما میخواهید یک تعداد رکورد رو با استفاده از pdo دریافت کنید باید از دستور fetchall استفاده کنید که یک ارایه از تمام رکوردهای دیتابیس برمیگردونه که شما با یک حلقه میتونین اونو چک کنین

$result= $stmt->fetchAll(PDO::FETCH_ASSOC);

توضیحات بیشتر

 

http://php.net/manual/en/pdostatement.fetchall.php

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sultansulay
      سلام دوستان عزیز خسته نباشید
       
      ببخشید بنده یه مشکلی داشتم رنگ یکی از سایتبار های من سفید هستش و
      فکر کنم به قالب سایتم نمیاد
      چطوری باید تغیرش بدم
      sultan-music.com
    • توسط moradi777
      با سلام
      بنده در لود صفحه مدیریت سایت http://sharifcom.com/
      بصورت خودکار ریدایرکت میشود . البته طراحی قالب رو میخواستم مثل سایت http://seoyab.com/ کنم که این مشکل بوجود اومد .
      دوستان لطفا کمک کنید. ممنون؟؟؟/
    • توسط navidseyfi
      وقت بخیر دوستان یه مشکلی برای من پیش اومده
      من توی سایتم 
      تو بخش ادامه مطالب (single.php) یه قطعه کد اضافه کردم که سه تا مطلب رو از یه سته خاصی نشون میده...
      حالا وقتی کاربر میخواد به مطلب مورد نظرش نظر ارسال کنه، نظر میاد میوفته روی یکی از این سه پستی که عرض کردم
       
      چیکار باید بکنم حل بشه؟؟
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط sultansulay
      سلام دوستان عزیز
      من از افزونه مخفی کردن تصویر شاخص استفاده میکنم ولی بازم مخفی نمیشه
      باید چیکار کنم
      http://sultan-music.com
    • توسط sultansulay
      سلام  دوستان عزیز
      خسته نباشید
      بنده یه مشکلی دارم اونم اینه که بعد از نصب هر قالبی که فارسی باشه
      قالب سایت بهم میریزه
      مثل بلوک ها یا هدرش  یا ادامه مطلب به شات توجه کنید متوجه میشید
      از هاست سی پنل استفاده میکنم و رایگان نیستش