• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
WithoutBrain1994

مشکل در ساخت جدول

10 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

توی خط 107 این کد این ارور رو میده

Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource on line 107

<?php

class mysqldb {

/*

FILL IN YOUR DATABASE DETAILS BEFORE RUNNING THE EXAMPLE

*/

var $hostname = "localhost";

var $username = "user";

var $password = "pass";

var $database = "db";

function db_connect() {

$result = mysql_connect($this->hostname,$this->username,$this->password);

if (!$result) {

echo 'Connection to database server at: '.$this->hostname.' failed.';

return false;

}

return $result;

}

function select_db() {

$this->db_connect();

if (!mysql_select_db($this->database)) {

echo 'Selection of database: '.$this->database.' failed.';

return false;

}

}

function query($query) {

$result = mysql_query($query) or die("Query failed: $query<br><br>" . mysql_error());

return $result;

mysql_free_result($result);

}

function fetch_array($result) {

return mysql_fetch_array($result);

}

function num_rows($result) {

return mysql_num_rows($result);

}

function last_insert_id() {

return mysql_insert_id();

}

function kill() {

mysql_close();

}

}

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

<title>jQuery</title>

<script type="text/javascript" src="js/jquery.js"></script>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/css.css" />

<script type="text/javascript">

var count = 0;

$(function(){

$('p#add_field').click(function(){

count += 1;

$('#container').append(

'<strong>Link #' + count + '</strong><br />'

+ '<input id="field_' + count + '" name="fields[]' + '" type="text" /><br />' );

});

});

</script>

<body>

<?php

//If form was submitted

if (isset($_POST['btnSubmit'])) {

//create instance of database class

$db = new mysqldb();

$db->select_db();

//Insert static values into users table

$sql_user = sprintf("INSERT INTO users (Username, Password) VALUES ('%s','%s')",

mysql_real_escape_string($_POST['name']),

mysql_real_escape_string($_POST['password']) );

$result_user = $db->query($sql_user);

//Check if user has actually added additional fields to prevent a php error

if ($_POST['fields']) {

//get last inserted userid

$inserted_user_id = $db->last_insert_id();

//Loop through added fields

foreach ( $_POST['fields'] as $key=>$value ) {

$table = "CREATE TABLE mysql_real_escape_string($value)

(

id INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,

PRIMARY KEY(id),

name CHAR(255) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,

)";

mysql_query($table,$result);

//Insert into websites table

$sql_website = sprintf("INSERT INTO websites (Website_URL) VALUES ('%s')",

mysql_real_escape_string($value) );

$result_website = $db->query($sql_website);

$inserted_website_id = $db->last_insert_id();

//Insert into users_websites_link table

$sql_users_website = sprintf("INSERT INTO users_websites_link (UserID, WebsiteID) VALUES ('%s','%s')",

mysql_real_escape_string($inserted_user_id),

mysql_real_escape_string($inserted_website_id) );

$result_users_website = $db->query($sql_users_website);

}

} else {

//No additional fields added by user

}

echo "<h1>User Added, <strong>" . count($_POST['fields']) . "</strong> website(s) added for this user!</h1>";

//disconnect mysql connection

$db->kill();

}

?>

<?php if (!isset($_POST['btnSubmit'])) { ?>

<h1>New User Signup</h1>

<form name="test" method="post" action="">

<label for="name">Username:</label>

<input type="text" name="name" id="name" />

<div class="spacer"></div>

<label for="name">Password:</label>

<input type="text" name="password" id="password" />

<div class="spacer"></div>

<div id="container">

<p id="add_field"><a href="#"><span>» Add your favourite links.....</span></a></p>

</div>

<div class="spacer"></div>

<input id="go" name="btnSubmit" type="submit" value="Signup" class="btn" />

</form>

<?php } ?>

</body>

</html>

لطفا کمک کنید

خط 107 این کد نوشته شده


mysql_query($table,$result);

ویرایش شده در توسط Morteza
کدهای بلند در longbox
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کلاس وضعش داغونه

اما واسه اینکه کارت راه بی افته به جای mysql_query باید بزنی


$db->query($qr);

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی

این کدی که گذاشتین دقیقا جایگزین کردم نشد

این کد رو هم جایگزین کردم بازم نشد


$db->query($table,$result);

اگه میشه این رو خودتون امتحان کنید و درستش رو برام بفرستین، خیلی لازمش دارم

خیلی ممنون میشم

اگه این کد رو نمیتونین درست کنید یه چیزی شبیه این بهم معرفی کنید

من میخوام با jquery به فرمم تکتست باکس اضافه کنم و با php به درون پایگاه داده از اطلاعات تکست باکسها جدول بسازم

اون کدی که من بالا گذاشتم کارش همینه ولی به جای اینکه جدول بسازه اطلاعات رو توی جدول های از پیش تعیین شده وارد میکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

syntaxات مشکل داره عمو .


$table = "CREATE TABLE mysql_real_escape_string($value)
(
id INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
PRIMARY KEY(id),
name CHAR(255) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
)";

صحیح


$table = "CREATE TABLE " . mysql_real_escape_string($value) ."
(
id INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
PRIMARY KEY(id),
name CHAR(255) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
)";

میشه توضیح بدین دقیقا میخواین چیکار کنین؟

این کاری که شما انجام میدید خیلی خطرناکه .

دستی دستی داری باگ sql injaction ایجاد میکنی توی سایتت .

فقط خودت ازش استفاده کن .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من یه فرم دارم که ممکنه یکی از اطلاعاتش از یکی بیشتر باشه و به خاطر همین باید یه کاری کنم که امکان اضافه کردن تکست باکس هنگام اجرای فرم رو داشته باشه

و میخوام اطلاعات اون تکست باکس ها هرکدومش به یک جدول تبدیل بشه

در ضمن از این قابلیت فقط خودم میخوام استفاده کنم و به کاربر مربوط نمیشه

حالا اگه شما راه حل دیگه رو میدونین بهم بگین

اون کد بالا رو هم جایگذین کردم بازم نشد

ویرایش شده در توسط reza_t
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کد رو ویرایش کردم

لطفا بگین مشکل این یکی چیه. اطلاعاتی که توی تکست باکس ها مینویسیم رو نمایش میده ولی جدول رو نمیسازه


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>jQuery</title>
<script type="text/javascript" src="adding form/js/jquery.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="adding form/css/css.css" />
<script type="text/javascript">
var count = 0;
$(function(){
$('p#add_field').click(function(){
count += 1;
$('#container').append(
'<strong>جدول #' + count + '</strong><br />'
+ '<input id="field_' + count + '" name="fields[]' + '" type="text" /><br />' );
});
});
</script>
<body>
<?php
if (isset($_POST['btnSubmit'])) {
$result = mysql_connect("localhost","user","pass") or die(mysql_error());
mysql_select_db("db") or die(mysql_error());
if ($_POST['fields']) {
foreach ( $_POST['fields'] as $value ) {
echo $value . "<br>";
$tb = "CREATE TABLE $value
(
id INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
PRIMARY KEY(id),
name CHAR(255) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
)";
mysql_query($tb,$result);
}
}
echo "<h1>جدول ساخته شد</h1>";
mysql_close();
}
?>
<?php if (!isset($_POST['btnSubmit'])) { ?>
<h1>ساخت جدول جدید</h1>
<form name="test" method="post" action="">
<div id="container">
<p id="add_field"><a href="#"><span>» اضافه کردن جدول جدید....</span></a></p>
</div>
<div class="spacer"></div>
<input id="go" name="btnSubmit" type="submit" value="ساختن" class="btn" />
</form>
<?php } ?>
</body>
</html>

لطفا کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد قبلیتون که خیلی بهم ریخته و قاطی شده بود و حقیقتش من اصلا رغبت نکردم کد رو بررسی کنم!

شما باید کلاس ها رو در فایل جدا، اینکلودها در فایل جدا و بخش نمایش رو جدا می کردید.

اینجوری پیدا کردن مشکل هم راحتتر میشد.

در مورد کد دوم. شما $tb رو هم بزارید چاپ بشه بعد اون کوئری خروجی رو توی mysql اجرا کنید ببینید جدولی میسازه یا خیر.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

$tb رو چاپ کردم و به خوبی چاپش کرد

کار دومی که گفتین رو متوجه نشدم

کدوم کوئری خروجی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست شد مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما دقیقا بگید چی میخواید تا بشه یه راه حل منطقی گفت .

بهترین سناریو اینه

دو تا جدول بسازید

یکیش برای نگه داری فیلدهاتون

یکیش برای مشخصات هر فرم .

با کلید بهم مرتبط کنید .

دیگه مشکلی مثل اینکه یکی 100 تا فیلد بخواد ، یکی 10 تا فیلد پیدا نمیکنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.