WithoutBrain1994

مشکل در ساخت جدول

10 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

توی خط 107 این کد این ارور رو میده

Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource on line 107

<?php

class mysqldb {

/*

FILL IN YOUR DATABASE DETAILS BEFORE RUNNING THE EXAMPLE

*/

var $hostname = "localhost";

var $username = "user";

var $password = "pass";

var $database = "db";

function db_connect() {

$result = mysql_connect($this->hostname,$this->username,$this->password);

if (!$result) {

echo 'Connection to database server at: '.$this->hostname.' failed.';

return false;

}

return $result;

}

function select_db() {

$this->db_connect();

if (!mysql_select_db($this->database)) {

echo 'Selection of database: '.$this->database.' failed.';

return false;

}

}

function query($query) {

$result = mysql_query($query) or die("Query failed: $query<br><br>" . mysql_error());

return $result;

mysql_free_result($result);

}

function fetch_array($result) {

return mysql_fetch_array($result);

}

function num_rows($result) {

return mysql_num_rows($result);

}

function last_insert_id() {

return mysql_insert_id();

}

function kill() {

mysql_close();

}

}

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

<title>jQuery</title>

<script type="text/javascript" src="js/jquery.js"></script>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/css.css" />

<script type="text/javascript">

var count = 0;

$(function(){

$('p#add_field').click(function(){

count += 1;

$('#container').append(

'<strong>Link #' + count + '</strong><br />'

+ '<input id="field_' + count + '" name="fields[]' + '" type="text" /><br />' );

});

});

</script>

<body>

<?php

//If form was submitted

if (isset($_POST['btnSubmit'])) {

//create instance of database class

$db = new mysqldb();

$db->select_db();

//Insert static values into users table

$sql_user = sprintf("INSERT INTO users (Username, Password) VALUES ('%s','%s')",

mysql_real_escape_string($_POST['name']),

mysql_real_escape_string($_POST['password']) );

$result_user = $db->query($sql_user);

//Check if user has actually added additional fields to prevent a php error

if ($_POST['fields']) {

//get last inserted userid

$inserted_user_id = $db->last_insert_id();

//Loop through added fields

foreach ( $_POST['fields'] as $key=>$value ) {

$table = "CREATE TABLE mysql_real_escape_string($value)

(

id INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,

PRIMARY KEY(id),

name CHAR(255) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,

)";

mysql_query($table,$result);

//Insert into websites table

$sql_website = sprintf("INSERT INTO websites (Website_URL) VALUES ('%s')",

mysql_real_escape_string($value) );

$result_website = $db->query($sql_website);

$inserted_website_id = $db->last_insert_id();

//Insert into users_websites_link table

$sql_users_website = sprintf("INSERT INTO users_websites_link (UserID, WebsiteID) VALUES ('%s','%s')",

mysql_real_escape_string($inserted_user_id),

mysql_real_escape_string($inserted_website_id) );

$result_users_website = $db->query($sql_users_website);

}

} else {

//No additional fields added by user

}

echo "<h1>User Added, <strong>" . count($_POST['fields']) . "</strong> website(s) added for this user!</h1>";

//disconnect mysql connection

$db->kill();

}

?>

<?php if (!isset($_POST['btnSubmit'])) { ?>

<h1>New User Signup</h1>

<form name="test" method="post" action="">

<label for="name">Username:</label>

<input type="text" name="name" id="name" />

<div class="spacer"></div>

<label for="name">Password:</label>

<input type="text" name="password" id="password" />

<div class="spacer"></div>

<div id="container">

<p id="add_field"><a href="#"><span>» Add your favourite links.....</span></a></p>

</div>

<div class="spacer"></div>

<input id="go" name="btnSubmit" type="submit" value="Signup" class="btn" />

</form>

<?php } ?>

</body>

</html>

لطفا کمک کنید

خط 107 این کد نوشته شده


mysql_query($table,$result);

ویرایش شده در توسط Morteza
کدهای بلند در longbox
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کلاس وضعش داغونه

اما واسه اینکه کارت راه بی افته به جای mysql_query باید بزنی


$db->query($qr);

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی

این کدی که گذاشتین دقیقا جایگزین کردم نشد

این کد رو هم جایگزین کردم بازم نشد


$db->query($table,$result);

اگه میشه این رو خودتون امتحان کنید و درستش رو برام بفرستین، خیلی لازمش دارم

خیلی ممنون میشم

اگه این کد رو نمیتونین درست کنید یه چیزی شبیه این بهم معرفی کنید

من میخوام با jquery به فرمم تکتست باکس اضافه کنم و با php به درون پایگاه داده از اطلاعات تکست باکسها جدول بسازم

اون کدی که من بالا گذاشتم کارش همینه ولی به جای اینکه جدول بسازه اطلاعات رو توی جدول های از پیش تعیین شده وارد میکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

syntaxات مشکل داره عمو .


$table = "CREATE TABLE mysql_real_escape_string($value)
(
id INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
PRIMARY KEY(id),
name CHAR(255) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
)";

صحیح


$table = "CREATE TABLE " . mysql_real_escape_string($value) ."
(
id INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
PRIMARY KEY(id),
name CHAR(255) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
)";

میشه توضیح بدین دقیقا میخواین چیکار کنین؟

این کاری که شما انجام میدید خیلی خطرناکه .

دستی دستی داری باگ sql injaction ایجاد میکنی توی سایتت .

فقط خودت ازش استفاده کن .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من یه فرم دارم که ممکنه یکی از اطلاعاتش از یکی بیشتر باشه و به خاطر همین باید یه کاری کنم که امکان اضافه کردن تکست باکس هنگام اجرای فرم رو داشته باشه

و میخوام اطلاعات اون تکست باکس ها هرکدومش به یک جدول تبدیل بشه

در ضمن از این قابلیت فقط خودم میخوام استفاده کنم و به کاربر مربوط نمیشه

حالا اگه شما راه حل دیگه رو میدونین بهم بگین

اون کد بالا رو هم جایگذین کردم بازم نشد

ویرایش شده در توسط reza_t
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کد رو ویرایش کردم

لطفا بگین مشکل این یکی چیه. اطلاعاتی که توی تکست باکس ها مینویسیم رو نمایش میده ولی جدول رو نمیسازه


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>jQuery</title>
<script type="text/javascript" src="adding form/js/jquery.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="adding form/css/css.css" />
<script type="text/javascript">
var count = 0;
$(function(){
$('p#add_field').click(function(){
count += 1;
$('#container').append(
'<strong>جدول #' + count + '</strong><br />'
+ '<input id="field_' + count + '" name="fields[]' + '" type="text" /><br />' );
});
});
</script>
<body>
<?php
if (isset($_POST['btnSubmit'])) {
$result = mysql_connect("localhost","user","pass") or die(mysql_error());
mysql_select_db("db") or die(mysql_error());
if ($_POST['fields']) {
foreach ( $_POST['fields'] as $value ) {
echo $value . "<br>";
$tb = "CREATE TABLE $value
(
id INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
PRIMARY KEY(id),
name CHAR(255) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
)";
mysql_query($tb,$result);
}
}
echo "<h1>جدول ساخته شد</h1>";
mysql_close();
}
?>
<?php if (!isset($_POST['btnSubmit'])) { ?>
<h1>ساخت جدول جدید</h1>
<form name="test" method="post" action="">
<div id="container">
<p id="add_field"><a href="#"><span>» اضافه کردن جدول جدید....</span></a></p>
</div>
<div class="spacer"></div>
<input id="go" name="btnSubmit" type="submit" value="ساختن" class="btn" />
</form>
<?php } ?>
</body>
</html>

لطفا کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد قبلیتون که خیلی بهم ریخته و قاطی شده بود و حقیقتش من اصلا رغبت نکردم کد رو بررسی کنم!

شما باید کلاس ها رو در فایل جدا، اینکلودها در فایل جدا و بخش نمایش رو جدا می کردید.

اینجوری پیدا کردن مشکل هم راحتتر میشد.

در مورد کد دوم. شما $tb رو هم بزارید چاپ بشه بعد اون کوئری خروجی رو توی mysql اجرا کنید ببینید جدولی میسازه یا خیر.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

$tb رو چاپ کردم و به خوبی چاپش کرد

کار دومی که گفتین رو متوجه نشدم

کدوم کوئری خروجی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست شد مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما دقیقا بگید چی میخواید تا بشه یه راه حل منطقی گفت .

بهترین سناریو اینه

دو تا جدول بسازید

یکیش برای نگه داری فیلدهاتون

یکیش برای مشخصات هر فرم .

با کلید بهم مرتبط کنید .

دیگه مشکلی مثل اینکه یکی 100 تا فیلد بخواد ، یکی 10 تا فیلد پیدا نمیکنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟