neda barg

مشکل در بالا آوردن back up سایت در لوکال

2 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من ابتدا به صورت دستی بک آپ سایت را در لوکال بالا آوردم ، صفحه اصلی درست نمایش می داد ولی تمام لینک ها و منوها اررور 404 می داد، و در برگه ها هم پیش نمایش اررور می داد.

بعد با افزونه wpclone backup بک آپ سایت را بالا آوردم.باز هم همین مشکل را دارم.پیوند های یکتا هم چک شده ، همه درسته.

ممنون می شم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای دوستانی که ممکن است این مشکل را مثل من داشته باشن مینویسم.

من mod-rewrite  را فعال کردم و پیوندها اررور 404 نداد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط Aliyeh
      سلام، چطور می توانم افزونه نقشه گوگل sitemap رو در WordPress نصب کنم و تغییرات رو اعمال کنم؟
    • توسط MortezaAriyan
      سلام
      من وقتی میخوام وارد سایتم بشم و ادرس رو میزنم
      http://kitmarket.ir
       سایت تو صفحه 
      http://kitmarket.ir/?v=15d62c035158
       لود میشه؟مشکل از چیه و چطوری میتونم حل کنم؟
    • توسط pejvak3
      سلام
      سایتم یه دفعه صفحه اولش تبدیل شده به یه هدر و عناوین نمیدونم علتش چیه لطفا کمک کنید
       
      http://shargh.us
    • توسط farhaadh
      با سلام،
      یه مشکلی در پیوند یکتا دارم، ممنون میشم راهنمایی کنید.
      در پیوند های یکتای فارسی ترتیب نمایش دسته و زیر دسته درست نیست. فرض کنید ما یک دسته داریم به نام اخبار و یک زیر دسته به نام اقتصادی. حالا در آدرس دهی سایت من ابتدا نام زیردسته نوشته شده و بعد دسته، در حالی که باید برعکس باشه. البته که این مشکل با آدرس های فارسی هستش. این هم قید کنم که پترن پیوند یکتای من %postname% هستش.
      اخبار/اقتصادی/sample.com
      اقتصادی/اخبار/sample.com