neda barg

مشکل در بالا آوردن back up سایت در لوکال

2 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من ابتدا به صورت دستی بک آپ سایت را در لوکال بالا آوردم ، صفحه اصلی درست نمایش می داد ولی تمام لینک ها و منوها اررور 404 می داد، و در برگه ها هم پیش نمایش اررور می داد.

بعد با افزونه wpclone backup بک آپ سایت را بالا آوردم.باز هم همین مشکل را دارم.پیوند های یکتا هم چک شده ، همه درسته.

ممنون می شم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای دوستانی که ممکن است این مشکل را مثل من داشته باشن مینویسم.

من mod-rewrite  را فعال کردم و پیوندها اررور 404 نداد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان عزیز. امیدوارم که حالتون خوب باشه. من میخوام جایگاه توضیحات دسته بندی محصولات که تو پوسته بالای محصولات نشون میده رو ببرم پایین محصولات. مثل دیجی کالا. متن توضیحاتم کامل نشون نده و با زدن بیشتر کامل نشون بده. کی میتونه کمکم کنه؟ فایل ووکامرس باید تغییر کنه یا قالبم؟
    • توسط foojiteam
      سلام دوستان خسته نباشید
      سایت من یکدفعه دچار افت سرعت شد  پیشخوان وردپرس خیلی سخت باز میشه قالب ها رو عوض کردم بازم سرعت کنده افزونه ها رو غیر فعال کردم باز سرعت کمه
      به پشتیبانی هاست میگم میگه هاست مشکلی نداره مشکل از افزونه ها و وردپرسه (من وردپرس رو از اول نصب کردم همه افزونه ها رو پاک کردم و فقط چندتا افزونه که لازمه مثله فرم تماس 7 ، کپچا، ووکامرس و ویرتیشگر کلاسیک رو فعال کردم)
      کمک کنید ممنون
      آدرس سایت https://fooji.ir
    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط Aliyeh
      سلام، چطور می توانم افزونه نقشه گوگل sitemap رو در WordPress نصب کنم و تغییرات رو اعمال کنم؟
    • توسط MortezaAriyan
      سلام
      من وقتی میخوام وارد سایتم بشم و ادرس رو میزنم
      http://kitmarket.ir
       سایت تو صفحه 
      http://kitmarket.ir/?v=15d62c035158
       لود میشه؟مشکل از چیه و چطوری میتونم حل کنم؟