Amir.

ایجاد تصاویر اضافی با سایزهای متفاوت

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

.

عزیزان بنده برای انتقال خودکار تصاویر مطالبم از سرورهای دیگه به سرور خودم در ابتدا از افزونه Cache-images استفاده میکردم اما دیدم این افزونه به طور خودکار از هر تصویر 3 یا 4 تا دیگه با سایزهای مختلف تولید میکنه !

بعد از مدتی این افزونه رو حذف کردم و افزونه add link images to gallery رو نصب کردم و به خیال خودم فکر میکردم مشکلم حل شده اما جدیدا متوجه شدم متاسفانه این افزونه ( یا شاید یه چیز دیگه ) هم خودکار داره سایت های دیگه ای رو تولید میکنه ؟!

دوستان یه راه حل ارائه بدن که فقط همون تصویر مورد نظر به سرور بنده انتقال داده بشه نه اینه باز در سایزهای مختلف عکس تولید بشه

یکی از دوستان گفت از خود وردپرس هستش ظاهرا . اگر اینطور باشه که خب حتما یه راه حلی برای این امکان ( نمیدونم فایده اش چیه ) ارائه بدید !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر افزونه dynamic-image-resizer رو با افزونه Cache-images نصب کنید مشکل چندبار کپی کردن حل میشه.

تست کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر افزونه dynamic-image-resizer رو با افزونه Cache-images نصب کنید مشکل چندبار کپی کردن حل میشه.

تست کنید.

یکی از دوستان گفت خوده وردپرس تصاویر رو تولید میکنه !

افزونه ای هست که فایل های اپلود شده رو جستجو کنه و بشه مثلا بهش گفت هرچی فایل که توش این اسم " 300 " هستش برام بیار بعد تیک بزنیم و حذف کنیم ؟!

یه افزونه ای که advanced search داشته باشه دیگه !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر نمیکنم افزونه ایی برای جستجوی عکس توی پوشه آپلود باشه(توی جستجو هم چیزی پیدا نکردم)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید