• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
mina94

مشكل با java script سايت

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستاي عزيز لطفا يه سر به اين سايت بزنيد و بگيد چرا جاوا اسكريپتي كه طراحي كردم براي سايت با زوم اين و آوت شدن نمايش دادنش فرق مي كنه و درست نمايشش نميده؟  http://www.sakhtbazar.com/

البته تو دستگاه هاي مختلف متفاوته و فرق مي كنه.نميشه يه جوريش كرد كه كلا ثابت بمونه و با زوم كردن عوض نشه مقدار نمايشش؟:huh:

قبلا فلش كار كرده بودم ولي حجمش زياد بود و تو تموم دستگاه ها هم كارنمي كرد به خاطر همين عوضش كردم :(

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سوالتون رو متوجه نشدم .. منضورتون از زوم این و زوم آوت ، برای ریسپانسیو میگین ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ریسپانسیو سازی به جای استفاده از زوم این و زوم آپ از ابزارک فایرفاکس toggle responsive استفاده کنین بهتره ..

مورد بعدی هم اینکه قسمت بعدی سوالتون رو متوجه نشدم D: مقدار نمایش چه چیزی میخواهید تغییر نکنه ؟!

برای ریسپانسیو سازی بهتره با media screen های Css استفاده کنین که هم بهتره و هم استاندارد .. و هم به صورت آنلاین میتونین ریسپانسیو سازی رو با inspect element و toggle responsive بدون مشکل انجام بدین .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط DariushGreat
      سلام
      چندي پيش در يك جايي خونده بودم كه اگر با www و بدون www سايت شما بالا مياد حتما هر دو رو ثبت كنيد (در حالي كه من پيش‌تر تنها بدون www ثبت كرده بودم). ديدم توي خود وبمستر هم همينو نوشته. من ثبت كردم. مشكل اينجاست كه امروز هنگام فچ زدن فهميدم همش ريدايركت مي‌ده (بعدا فهميدم ترفند وردپرسه كه نشاني‌هاي بدون www رو ري‌دايركت ميده روي با www). بيش از 9000 تا آيتم پذيرش شده دارم. نكته بدتر اينجاست كه نشاني نقشه سايت با www رو اشتباه ثبت كرده بودم و تا اين لحظه هيچ چيزي ثبت نشده بود كه امروز اصلاحش كردم.
      الآن اگر من بخوام اون سايت بدون www رو پاك كنم تا تنها اوني كه با www هست بمونه، مشكل مي‌خوره و رنك خراب مي‌شه؟
       
      ممنون براي راهنمايي
    • توسط DariushGreat
      سلام
      من با كمك واكر كاري كردم كه تكسونومي دلخواهم رو با wp_list_categories به گونه چك‌باكس نمايش بدم.
      كد واكر تبديل كننده فهرست دسته‌بندي به چك‌باكس دسته بندي:
      class Walker_Category_Checklist extends Walker { public $tree_type = 'category'; public $db_fields = array ('parent' => 'parent', 'id' => 'term_id'); //TODO: decouple this public function start_lvl( &$output, $depth = 0, $args = array() ) { $indent = str_repeat("\t", $depth); $output .= "$indent<ul class='children'>\n"; } public function end_lvl( &$output, $depth = 0, $args = array() ) { $indent = str_repeat("\t", $depth); $output .= "$indent</ul>\n"; } public function start_el( &$output, $category, $depth = 0, $args = array(), $id = 0 ) { if ( empty( $args['taxonomy'] ) ) { $taxonomy = 'category'; } else { $taxonomy = $args['taxonomy']; } if ( $taxonomy == 'category' ) { $name = 'post_category'; } else { $name = 'tax_input[' . $taxonomy . ']'; } $args['popular_cats'] = empty( $args['popular_cats'] ) ? array() : $args['popular_cats']; $class = in_array( $category->term_id, $args['popular_cats'] ) ? ' class="popular-category"' : ''; $args['selected_cats'] = empty( $args['selected_cats'] ) ? array() : $args['selected_cats']; if ( ! empty( $args['list_only'] ) ) { $aria_cheched = 'false'; $inner_class = 'category'; if ( in_array( $category->term_id, $args['selected_cats'] ) ) { $inner_class .= ' selected'; $aria_cheched = 'true'; } /** This filter is documented in wp-includes/category-template.php */ $output .= "\n" . '<li' . $class . '>' . '<div class="' . $inner_class . '" data-term-id=' . $category->term_id . ' tabindex="0" role="checkbox" aria-checked="' . $aria_cheched . '">' . esc_html( apply_filters( 'the_category', $category->name ) ) . '</div>'; } else { /** This filter is documented in wp-includes/category-template.php */ $output .= "\n<li id='{$taxonomy}-{$category->term_id}'$class>" . '<label class="selectit"><input value="' . $category->term_id . '" type="checkbox" name="'.$name.'[]" id="in-'.$taxonomy.'-' . $category->term_id . '"' . checked( in_array( $category->term_id, $args['selected_cats'] ), true, false ) . disabled( empty( $args['disabled'] ), false, false ) . ' /> ' . esc_html( apply_filters( 'the_category', $category->name ) ) . '</label>'; } } public function end_el( &$output, $category, $depth = 0, $args = array() ) { $output .= "</li>\n"; } } و كدي كه باهاش نمايش مي‌دم:
      $args = array( 'taxonomy' => 'brands', 'walker' => new Walker_Category_Checklist, ); wp_list_categories( $args ); و اما كد جاوايي كه كارش اينه كه با وارسي نشاني كنوني، مي‌تونه اون رو به نشاني دلخواه تغيير بده:
      URL = document.URL; if(URL.indexOf('نشاني 1') != -1) URL = URL.replace('نشاني 1','نشاني 2'); else URL = URL.replace('نشاني 2','نشاني 1'); window.location = URL; حالا من چگونه اينا رو با هم مچ كنم تا هنگامي كه روي يك چك‌باكس ترم كليك كردم، اسلاگ اون چك باكس رو به نشاني اضافه كنه؟
       
      سپاس براي راهنمايي و كمك
    • توسط marastu0
      با سلام
      ميدونم اين سوال تكراريه و كس ديگه اي پرسيده.ولي چون به جواب نرسيم دوباره ميپرسم
      من افزونه بي بي پرس رو نصب كرده بودم روي وردپرس
      بعد ورژن جديدش رو آپديت كردم و چون ديدم انگليسي هست،پاكش كردم و نسخه قبلي رو كه فارسي بود دوباره نصب كردم.
      بعد از اون ، همون مطالب انجمن قبليم موجود بود و تو پيشخوان وردپرس هم قابل نمايش بود،اما تو سايت نشون داده نميشه
      مثلا اين موضوع:
      http://mehne.ir/?p=847
      همون طور كه ميبينيد،هيچ چيزي نشون داده نميشه در صورتي كه در پيشخوان ،متن موجود هست.
      =-==-=-=-=-=-=-=
      ميخوام ببينم ميشه كه درست بشه يا نه؟
      يا كلا آيا جدولي تو ديتابيس داره كه حذفش كنم و تنظيماتش حذف بشه؟اگه داره ، اسمشون چيه؟
      ممنون
    • توسط mojdeh
      سلام
      بعد از آپديت وردپرس به نسخه 3.7.1؛ محتواي بخش "كتابخانه ي پرونده هاي چند رسانه اي" نمايش داده نمي شود.
      اين مشكل را با تمام وب سايت هايي كه عمل آپديت را برايشان انجام داده ام رخ داده است.
      لطفاً راهنمايي كنيد
      ممنون
      تصوير مرتبط:

    • توسط reazah
      من اين اسلايدر و نوشتم
      اما ي مشكل با هاش دارم
      اگر اين كدو بزارم
      <style>
      div img
      {
      display:none;
      }
      </style>
      كل عكس ها سايت پاك ميشه و اسلايدر به خوبي نمايش داده ميشه اگر نزارم عكس هاي اسلايدر به سايز واقعي نمايش داده ميشه تا برسه يه اسلايدر
      من مي خوام عكس ها به سايز واقعي نمايش داده نشه فقط اسلايدر باشه


      <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
      <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
      <head>
      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
      <title>Untitled Document</title>
      <script language="javascript" type="text/javascript">
      var c= 0;
      function showImage()
      {
      var arr= new Array();
      arr[0]="post/family-300x224.jpg";
      arr[1]="post/group.jpg";
      arr[2]="post/wheat.jpg";
      arr[3]="post/the-third-day.jpg";
      document.getElementById("slider").style.backgroundImage="url('"+arr[c]+"')";
      c++;
      if(c>3)
      {
      c=0;
      }
      }
      function timerImage()
      {
      setInterval("showImage();",1000);
      }
      </script>
      </head>
      <body onload="timerImage();">
      <div>
      <img src="post/family-300x224.jpg" />
      <img src="post/group.jpg"/>
      <img src="post/wheat.jpg"/>
      <img src="post/the-third-day.jpg"/>
      </div>
      <style>
      div img
      {
      display:none;
      }
      </style>
      <div id="slider" style="width:500px;height:300px;">
      </body>
      </html>