loveali

محدود کردن متن با css

6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

می خواستم قالب زیر رو که psd هست 

قسمتی که در عکس مشخصه به html تبدیل کنم ولی یم مشکلی هست

از من خواسته شده تا در خط اول مثل عکس کاربر فقط بتونه یه تعداد خاصی کلمه وارد کنه و در خط دوم هم یه تعداد خاص دیگه 

و کل این دوخط داخل یه div قرار داره 

ممنون میشم اگر کسی بتونه کمک کنه

عکس پیوست شده

2.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

باید با یک فانکشن کوتاه کننده متن استفاده کنین تا متن های ورودی رو به تعداد کاراکتر مشخص شده محدود کنه .

اینم فانکشن مورد نظر

function sub_text($char,$text) {
	$title = $text;
	$title = mb_substr($title,0,$char);
	if(mb_strlen($title)<$char){
		$dotstree = "";
	}else{
		$dotstree = "...";
	}
	echo $title,$dotstree;
}

که برای اجرا هم به این صورت که ورودی اول به صورت متن یا متغییر و ورودی دوم تعداد کاراکتر

<?php sub_text('matn morede nazar',30); ?>
or
<?php sub_text($title,30); ?>

همینطور برای گرفتن مقدار داخل تابع هم میتونین به جای echo متغیر رو return کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر

ولی این قالب برای وردپرس نیست و من اصن به عنوان طراح قالب نمی دونم باید این کار رو انجام بدم یا نه ؟
راهی هستش که با css انجام بشه؟؟؟؟

ممنون از راهنمایی اتون

ویرایش شده در توسط loveali
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، alitna گفته است :

سلام

باید با یک فانکشن کوتاه کننده متن استفاده کنین تا متن های ورودی رو به تعداد کاراکتر مشخص شده محدود کنه .

اینم فانکشن مورد نظر


function sub_text($char,$text) {
	$title = $text;
	$title = mb_substr($title,0,$char);
	if(mb_strlen($title)<$char){
		$dotstree = "";
	}else{
		$dotstree = "...";
	}
	echo $title,$dotstree;
}

که برای اجرا هم به این صورت که ورودی اول به صورت متن یا متغییر و ورودی دوم تعداد کاراکتر


<?php sub_text('matn morede nazar',30); ?>
or
<?php sub_text($title,30); ?>

همینطور برای گرفتن مقدار داخل تابع هم میتونین به جای echo متغیر رو return کنید

من می خواستم تو یک div مثلا خط اول 7 تا کلمه 

خط دوم 20 کلمه باشه 

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید متوجه موضوع نشدم گفتین با css

با css میشه اینکار رو تا حدی انجام داد ولی بعضی وقتا ممکنه وسط متن یکدفه متن نصفش معلوم بشه و نصفیش نشه ..

کلا با css میتونین محدوده قرارگیری متن رو محدود کنین و خاصیت overflow hidden رو بهش بدین .

ولی در کل با css تا اونجایی که میدونم نمیشه ..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

با css نمیشه اینکار رو انجام داد

کد js بصورت زیر میشه : 

      var totalCharacter = 200; 
      var charactersUsed = $("نام کلاس یا آیدی").text().length; 
      if(charactersUsed > totalCharacter){
          charactersUsed = totalCharacter;
          $("نام کلاس یا آیدی").text($("نام کلاس یا آیدی").text().substr(0, totalCharacter));
      }

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط 3ngineer
      سلام دوستان
      من برای یکی از صفحات سایت نیاز دارم که دو تا فایل جاوا اسکریپت و یک css   رو داشته باشم، در کد html هم به این فایل ها آدرس دادم ولی نمیدونم این فایلا رو کجا اپ کنم. در پوشه های مربوط به خودشون در فولدرهای قالب فعال گذاشتم ولی نشد.
      میتونم کدشون رو داخل همون html وارد کنم؟ یا باید جایی این فایل ها اپلود شه؟
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، من میخوام وقتی زیر منوها باز میشن از هم فاصله داشته باشن. اگه به منوها padding یا margin بدم درست میشه ولی فاصله ها خیلی زیاد میشن.
      با تشکر و سپاس

    • توسط jistili1
      سلام دوستان.من اومدم به قول خودم سایتم رو با استفاده از دستور های media query در css ریسپانسیو کردم.سایتم اینه:namavaz.ir.اومدم برای سایز های مختلف device سایت رو تعریف کردم.ولی الان وقتی سایت رو باز میکنید اصلا کاری به مدیاکوئری ها نداره.همون صفحه ای که روی لپتاپم میاره رو روی موبایل میاد زوم بک میکنه.اگه سایز مرورگر رو توی لپتاپ تغییر بدم مدیاکوئری ها کار میکنن ولی روی موبایل مشکل داره.ممنون میشم راهنمائیم کنید.
    • توسط Ali Brm
      سلام خدمت دوستان
      توی قسمت‌های مختلف وردپرس و توی قالب بخشی وجود داره که میشه کلاس CSS یا ID اون رو اضافه کرد. من با کلاس‌ها و ID آشنایی دارم ولی نمی‌دونم چه جوری باید از اون استفاده کرد. اگه امکانش هست یه توضیح با یک مثال بفرمایید.
      ممنون

    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      بعضی افزونه‌ها میتونن به صورت گرافیکی یا دستی بیان و ظاهر سایت رو تغییر بدن. مثلا با افزونه مداد زرد میشه کلی توی کد ظاهری سایت دست برد.
      من خودم به CSS و HTML آشنایی دارم ولی سوالی که برام پیش میاد اینه که افزونه ای مانند مداد زرد کدهای CSSاش رو کجا مینویسه
      یه مثال کوچیک بزنم. مثلا اگه دستی برم توی کدهای قالبم و دستی روی فایلش یه تغییری ایجاد کنم خب تغییر اعمال میشه ولی وقتی میرم تنظیمات قالب توی وردپرس و ذخیره تنظیمات رو میزنم همه کدهایی که دستی وارد کردم همه میپره. دلیلش رو میدونم اینه که خب کدهای برنامه نویسی این کدها را میسازند برای همین وقتی "ذخیره تنظیمات" زده میشه همه کدها از اول نوشته میشن (تا حدودی)
      ولی سوالم اینه که چرا مداد زرد یا Visual Composer این اتفاق براش نمیوفته. ینی کدهاش رو کجا می‌نویسه که باقی می‌مونه؟