hosein*76

آموزش قرار دادن تصاویر کنار هم

10 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید

میخواستم 5 تا تصویرو با اندازه حدود 70*70 کنار هم بزارم

با دستور float کنار هم میان ولی مشکلم اینجاست که میخوام همه تصاویر کنار هم و وسط بیان یعنی تو هر نمایشگری فاصله اولین تصویر از سمت راست با آخرین تصویر از سمت چپ برابر باشه.

با text-align: center هم مشکلم حل نمیشه که البته این دو تا دستور ضد هم هستن تقریبا

کسی میتونه کمکم کنه؟

 

al.PNG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام وقت بخیر

به دایو یا المنت اصلیتون که اینا توش هستن margin:auto; padding:0; بدین ببینید درست میشه.

درضمن بهتره کدهاتون و هم اینجا بذارید تا بررسی شه.

موفق و پیروز باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<div class="box-content bfc-o" style="overflow: hidden; margin: auto; padding: 0px; text-align: center; border: 1px solid #dddddd; color: #777777; background: #fefefe;">
<p style="float: right;">[popover title="اطلاعات" title_bg_color="" content="اطلاعات بیشتر" content_bg_color="" bordercolor="" textcolor="" trigger="hover" placement="center" class="" id=""]<img src="http://redsaco.ir/wp-content/uploads/2016/10/photo-icon.jpg" />[/popover]</p>
<p style="float: right;">[popover title="اطلاعات" title_bg_color="" content="اطلاعات بیشتر" content_bg_color="" bordercolor="" textcolor="" trigger="hover" placement="center" class="" id=""]<img src="http://redsaco.ir/wp-content/uploads/2016/10/photo-icon.jpg" />[/popover]</p>
<p style="float: right;">[popover title="اطلاعات" title_bg_color="" content="اطلاعات بیشتر" content_bg_color="" bordercolor="" textcolor="" trigger="hover" placement="center" class="" id=""]<img src="http://redsaco.ir/wp-content/uploads/2016/10/photo-icon.jpg" />[/popover]</p>
<p style="float: right;">[popover title="اطلاعات" title_bg_color="" content="اطلاعات بیشتر" content_bg_color="" bordercolor="" textcolor="" trigger="hover" placement="center" class="" id=""]<img src="http://redsaco.ir/wp-content/uploads/2016/10/photo-icon.jpg" />[/popover]</p>
<p style="float: right;">[popover title="اطلاعات" title_bg_color="" content="اطلاعات بیشتر" content_bg_color="" bordercolor="" textcolor="" trigger="hover" placement="center" class="" id=""]<img src="http://redsaco.ir/wp-content/uploads/2016/10/photo-icon.jpg" />[/popover]</p>
</div>

وقتتون بخیر

از این کد استفاده میکنم 

متاسفانه مشکل حل نشد.

222.PNG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

لطفا لینک سایت و هم قرار بدین .

موفق و پیروز باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://redsaco.ir/?page_id=13929

مرسی

بفرمایید این آدرس صفحست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

همه Float های Right و حذف کنید و کد زیر رو جایگزین خط 1266 استایلتون کنید :

.post-content p {
    display: inline-block;
    margin-bottom: 20px;
    margin-top: 0;
}

موفق و پیروز باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنونم مشکلم حل شد. لطف کردین

دوتا مشکل دیگه هم دارم، میتونم بپرسم؟ البته قبلا مشکلاتمو توی این سایت مطرح کردم ولی پاسخی نگرفتم

 

  1. من از قالب آوادا استفاده میکنم و از portfolio برای نمایش تصاویر همراه با جزئیات مربوطه استفاده میکنم(اخبار و تصاویر سایت). میخواستم ببینم راهی هست که تاریخ رو بهشون اضافه کنم؟ یعنی اینکه روی هر پست، تگ تاریخ اضافه بشه.
  2. یه مشکل دیگه هم توی دوزبانه کردن سایت دارم. از افزونه wpml استفاده میکنم و قالبم راستچین شدست. مشکلم اینجاست که میخوام وقتی زبان انگلیسی انتخاب میشه، مطالب چپ چین بشه.

بازم ممنونم

 

بازم ممنون 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

1- portfolio افزونه هست؟

2- باید حالت ltr نمایش مطالب و در قالب قرار بدید بعد با ی شرط تشخیص بدین زبان انگلیسیه یا فارسی تا بتونید بین حالت rtl و ltr مطالب سوئیچ کنید.

موفق و پیروز باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و وقت بخیر خدمت شما

portfolio روی خود قالب بود.

ممکنه راجع به مشکل 2 بیشتر توضیح بدین؟ متاسفانه متوجه نشدم

 

یه مشکلی که به وجود اومد بعد از اضافه کردن کدی که فرمودین اینه که مطالب حاوی عکس و متن توی موبایل، مکمل نیستن. توی فایل های پیوست منظورمو سعی کردم بهتر برسونم.

آدرس صفحه:

http://redsaco.ir/?page_id=13017

با تشکر

 

f1.PNG

f2.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مورد اول قابل انجام هست . دسترسی بدین حل میکنم.

خب کدی که بنده دادم و حذف و تست کنید ببینید درست میشه . فکر نمیکنم از کدی که من دادم باشه.

مورد دوم به این صورت هست که شما ی فایل مثلا : content-post-ltr ایجاد میکنید ی فایل هم دارید با عنوان content-post که به صورت پیش فرض به صورت rtl هست . حالا شما با ی شرط تشخیص میدین زبان فارسیه یا انگلیسی بعد بین این دو سوئیچ میکنید. اگه انگلیسی بود فایل content-post-ltr فراخوانی شه اگه هم که فارسی بود content-post فراخوانی شه.

البته باید ساختار قالب رو هم مدنظر قرار داد.

موفق و پیروز باشید.

ویرایش شده در توسط mahforum
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری