• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
vahed

نوع بخش نظرات به این شکل

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ،

در برخی از سایت ها بخش نظرات رو به این شکل دیدم :

d3632_121221001.jpg

این سایت روی وردپرس نیست

اما میخوام بدونم راهی هست بخش نظرات رو همچین کرد؟

مثبت و منفی رو نمیگما!! چون واسه اون افزونه هست

کلا طرحش رو میگم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ..

چرا كه نشه .. به وردپرس بودن يا نبودنش مربوط نميشه .. بخش نظرات وردپرس رو به هر صورتي كه بخوايد ميتونيد استايل و شكل بديد .. حتي مثل همين ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب راه حلش چیه دوست عزیز

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایلش؟

شما برای هر باکس دیدگاه یک border یک پیکسلی میزاری. بعد هم بهش border-radius میدی.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایلش؟

شما برای هر باکس دیدگاه یک border یک پیکسلی میزاری. بعد هم بهش border-radius میدی.

کد آماده وجود نداره؟

قبلا برخی کدها دیده بودم با کدهای پیشفرضش جابه جا می کردیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز كد مخصوص قالب طرح ميشه.اون كد هايي كه قبلا ميديدين مال سرويس هاي وبلاگدهي مثل ميهن بلاگ بود كه قسمت نظراتش جداست از قالب!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این عکسی که شما دادی مربوط به جوملا و ماژول jcomment هست.

یک استایل خیلی ساده داره که نوشتنش هم سادست.

آدرس سایتتون رو بدید اگه وقت بکنم براتون استایش رو مینویسم.

ولی اگه خودتون سعی کنید بنویسید خیلی بهتر میشه و خودتون هم یاد میگیرید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این عکسی که شما دادی مربوط به جوملا و ماژول jcomment هست.

یک استایل خیلی ساده داره که نوشتنش هم سادست.

آدرس سایتتون رو بدید اگه وقت بکنم براتون استایش رو مینویسم.

ولی اگه خودتون سعی کنید بنویسید خیلی بهتر میشه و خودتون هم یاد میگیرید.

آدرس توی امضا هست عزیز ..

خودم فعلا چیزی از طراحی و استایل دهی سر در نمیارم :wub:

دوست عزيز كد مخصوص قالب طرح ميشه.اون كد هايي كه قبلا ميديدين مال سرويس هاي وبلاگدهي مثل ميهن بلاگ بود كه قسمت نظراتش جداست از قالب!

دوست عزیز، من که نگفتم میهن بلاگ!!! گفتم؟

اتفاقا برای وردپرس بود ، یه سری بهم ریختگی ها ایجاد میشد اما خب با کمی تغییر میشه درستش کرد، من واسه سایت قبلی خود ازش استفاده می کردم اما الان دیگه پیداش نکردم

ویرایش شده در توسط vahed
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی از پست هاتون که نظر گرفته رو آدرس بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.commentlist li {
padding:7px;
border:1px #aaa solid;
-moz-border-radius: 8px;
-webkit-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
-khtml-border-radius:8px;
margin:5px
}

به فایل style.css اضافه کنید

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.commentlist li {
padding:7px;
border:1px #aaa solid;
-moz-border-radius: 8px;
-webkit-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
-khtml-border-radius:8px;
margin:5px
}

به فایل style.css اضافه کنید

منون داداش، اضافه کردم کد رو اما هیچ تغییری رخ نداد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.commentlist li.comment,.commentlist li.odd,.commentlist li.event {
padding:7px;
border:1px #aaa solid;
-moz-border-radius: 8px;
-webkit-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
-khtml-border-radius:8px;
margin:5px
}

این را تست کنید

حتما در خطوط پایانی فایل style.css بگذارید کش ها را پاک کنید و کوکی های سیستم را بعد رفرش کنید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.commentlist li.comment,.commentlist li.odd,.commentlist li.event {
padding:7px;
border:1px #aaa solid;
-moz-border-radius: 8px;
-webkit-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
-khtml-border-radius:8px;
margin:5px
}

این را تست کنید

حتما در خطوط پایانی فایل style.css بگذارید کش ها را پاک کنید و کوکی های سیستم را بعد رفرش کنید

بازم ممنون ، کش رو پاک کردم تغییرات اعمال شد

نظرات کادر بندی خوبی شدن و نسبت به قبل بهتر شد

اما منظور من این بود که کلا بخش نظرات به یک شیوه دیگه بشه در آورد که طرح کلا متفاوت شه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیزی که من دیدم این بود بفرمایید دقیقا منظورتون از یک شکل دیگه چی هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیزی که من دیدم این بود بفرمایید دقیقا منظورتون از یک شکل دیگه چی هست

تصویری که در پست 1 گذاشتم رو ملاحظه کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل زیر رو ویرایش کنید :

default.css

و کدهای مجمود در ol.commentlist li رو به شک زیر تغییر بدید :


border: 1px solid #aaa;
-moz-border-radius: 8px 8px 8px 8px;
-webkit-border-radius: 8px 8px 8px 8px;
-o-border-radius: 8px 8px 8px 8px;
border-radius: 8px 8px 8px 8px;
height: 1%;
list-style-type: none;
margin: 5px;
padding: 7px;
position: relative;

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فایل زیر رو ویرایش کنید :

...

و کدهای مجمود در ol.commentlist li رو به شک زیر تغییر بدید :


border: 1px solid #aaa;
-moz-border-radius: 8px 8px 8px 8px;
-webkit-border-radius: 8px 8px 8px 8px;
-o-border-radius: 8px 8px 8px 8px;
border-radius: 8px 8px 8px 8px;
height: 1%;
list-style-type: none;
margin: 5px;
padding: 7px;
position: relative;

این کدها رو قبل از ol.commentlist li بذارم یا بعد از اون؟

چیز رو هم نیاز هست که پاک کنم؟

ویرایش شده در توسط vahed
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای داخل {} رو که بعد از ol.commentlist li اومدند رو پاک کنید (قبلش یه کپی ازشون داشته باشید.) و بعد داخل {} کدهایی که دادم رو بزارید که میشه :


ol.commentlist li {
border: 1px solid #aaa;
-moz-border-radius: 8px 8px 8px 8px;
-webkit-border-radius: 8px 8px 8px 8px;
-o-border-radius: 8px 8px 8px 8px;
border-radius: 8px 8px 8px 8px;
height: 1%;
list-style-type: none;
margin: 5px;
padding: 7px;
position: relative;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای داخل {} رو که بعد از ol.commentlist li اومدند رو پاک کنید (قبلش یه کپی ازشون داشته باشید.) و بعد داخل {} کدهایی که دادم رو بزارید که میشه :


ol.commentlist li {
border: 1px solid #aaa;
-moz-border-radius: 8px 8px 8px 8px;
-webkit-border-radius: 8px 8px 8px 8px;
-o-border-radius: 8px 8px 8px 8px;
border-radius: 8px 8px 8px 8px;
height: 1%;
list-style-type: none;
margin: 5px;
padding: 7px;
position: relative;
}

کدها رو جایگزین کردم،

اما متاسفانه بخش کامنت ها بهم ریخت،

از کدهای قبلی یه کپی داشتم، دوباره برگشت زدم و کش ها رو پاک کردم، اما دیگه درست نشد

این لینک رو ببینید متوجه میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

height: 1%; را از کدتون حذف کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس