• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Amir.

تصویر شاخص در کنار تیتر

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من دنبال مثل این تصویر میگردم که :

1 - تصویر به اون شکل قرار بگیره و بشه داخل کد عرض و طول تصویر رو تغییر داد

2 - 5 تیتر اخرین دسته ای رو که از طریق نامک یا ID بهش معرفی میکنم نشون بده ( همراه تصویر شاخص )

3 - تصویر هم به صورت خودکار از اولین عکس برداشته باشه ( رو قالبم چنین چیزی فعال هستش )

(برای قسمت ابزارک میخوام )

نمونه : f6sujin8kenodtft2mba.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

قبلا هم شبیه همین موضوع رو توضیح داده بودم

فقط موضوع اول یعنی خودکار بشه تغییر داد؟

کل کار اینجوری میشه

شما کوئری میزنید و 5 پست اخر رو میگیرید. بعد هم کد نمایش عکس رو میزارید داخلش. بعد هم کمی استایل هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

قبلا هم شبیه همین موضوع رو توضیح داده بودم

فقط موضوع اول یعنی خودکار بشه تغییر داد؟

کل کار اینجوری میشه

شما کوئری میزنید و 5 پست اخر رو میگیرید. بعد هم کد نمایش عکس رو میزارید داخلش. بعد هم کمی استایل هست.

اقا لینک تاپیک رو لطف کن . من گشتم چیزی ندیدم .

راستی این هم ادرس سایت مورد نظر که به راحتی میتونید کدش رو بهم بدید ( شخصا زیاد وارد نیستم )

http://www.bavi-news.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خودم اون تاپیک رو پیدا کردم .

<?php $recent = new WP_Query("cat=1&showposts=5");
while($recent->have_posts())
: $recent->the_post();?>
<?php the_post_thumbnail(); ?><br />
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a><br />
<?php endwhile; ?>

متاسفانه میذارم لینک رو نشون میده اما تصویر هیچی نمیاره !

در قسمت ابزارک هم میذارم

در کدنویسی ها طوری نوشته شده که اولین تصویر رو به عنوان تصویر شاخص برمیداره .

افزونه auto post thumbail هم نصبه !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سادترین روش برای اضافه کردن تصاویر بند انگشتی :

اضافه کردن خط زیر به فایل فانکشنز :

<?php add_theme_support('post-thumbnails'); if ( function_exists('add_theme_support') ) { add_theme_support('post-thumbnails'); } ?>

در کوئری که باز کردین میتونید از همون تگ استفاده کنید :

<?php the_post_thumbnail(); ?>

و یا برای اختصاص دادن کلاس و یا آیدی مورد نظر از تگ زیر استفاده کنید :

<?php the_post_thumbnail( 'full',array('class' => 'your class name')); ?>

که می تونید بجای عبارت your class name اسم کلاس مورد نظر رو بدین

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط wp_web
      سلام
      مشکل عجیبی یک سایت وردپرسی داره!! تغییر سایز تصاویر شاخص
      تقریبا تمام تصاویر شاخص پستها سایزشون عوض شده ، بالای 90درصد تصاویر شاخص (356 * 200) شدن (سایز جدید ساخته نشده روی همون فایل اصلی جایگزین شده). تعدادی هم 350 * 200
      موضوع جالبتر برخی تصاویر حتی اسمشون هم عوض شده و اسم فایل از عنوان پست گرفته شده.
      چون نمایش تصاویر شاخص در سایز کوچیک بوده کسی متوجه این موضوع نشده. با تغییر صفحه اصلی و نوع نمایش پستها متوجه این موضوع شدم.
      یکی از پلاگینهایی که غیرفعال کردم wp super cashe بود. تمام قالب رو سرچ زدم سایز جدیدی برای قالب تعریف نشده بود (add_image_size)
      پلاگینهای دیگه هنوز بر روی سایت فعاله مثل Shortcodes Ultimate , TinyMCE Advanced و برخی پلاگینهای معمول که بعید میدونم از اونها باشه
      طی این دو هفته که سایت دست بنده است تغییری در سایز تصاویر رخ نداده.
      دوستان مجرب آیا تابحال با اینچین موضوعی برخورده بودید؟ 
       
    • توسط unid_user
      درود
      دوستان گرامی من میخوام که آخرین پستم رو در قسمتس از صفحه سایت نمایش بدم. اما نمیدونم چرا تصویر شاخص این پست نمایش داده نمیشه؟!
      کدی که من استفاده میکنم:
      <?php $args = array( 'numberposts' => '1' ); $recent_posts = wp_get_recent_posts( $args ); foreach( $recent_posts as $recent ){ echo '<h2>' . $recent["post_title"].'</h2>'; echo '<p>' . $recent["post_excerpt"].'</p>'; echo $recent["the_post_thumbnail()"]; //مشکل من عدم نمایش تصویر شاخصه echo '<a class="btn" href="' . get_permalink($recent["ID"]) . '">' . "مطالعه بیشتر" . '</a>'; } wp_reset_query(); ?> این مشکل زمانی پیش اومد که در تنظیمات خواندن از صفحه های یکتا استفاده کردم. در حالی که اگه روی آخرین نوشته باشه کد به صورت زیر کاملا درست کار میکنه.
      <?php the_post_thumbnail(); ?>//اینجا تصویر شاخص رو نشون میده و مشکلی هم نداره <div> <?php $args = array( 'numberposts' => '1' ); $recent_posts = wp_get_recent_posts( $args ); foreach( $recent_posts as $recent ){ echo '<h2>' . $recent["post_title"].'</h2>'; echo '<p>' . $recent["post_excerpt"].'</p>'; echo '<a class="btn" href="' . get_permalink($recent["ID"]) . '">' . "مطالعه بیشتر" . '</a>'; } wp_reset_query(); ?> </div> سپاس از همه.
    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون