Amir.

تصویر شاخص در کنار تیتر

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من دنبال مثل این تصویر میگردم که :

1 - تصویر به اون شکل قرار بگیره و بشه داخل کد عرض و طول تصویر رو تغییر داد

2 - 5 تیتر اخرین دسته ای رو که از طریق نامک یا ID بهش معرفی میکنم نشون بده ( همراه تصویر شاخص )

3 - تصویر هم به صورت خودکار از اولین عکس برداشته باشه ( رو قالبم چنین چیزی فعال هستش )

(برای قسمت ابزارک میخوام )

نمونه : f6sujin8kenodtft2mba.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

قبلا هم شبیه همین موضوع رو توضیح داده بودم

فقط موضوع اول یعنی خودکار بشه تغییر داد؟

کل کار اینجوری میشه

شما کوئری میزنید و 5 پست اخر رو میگیرید. بعد هم کد نمایش عکس رو میزارید داخلش. بعد هم کمی استایل هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

قبلا هم شبیه همین موضوع رو توضیح داده بودم

فقط موضوع اول یعنی خودکار بشه تغییر داد؟

کل کار اینجوری میشه

شما کوئری میزنید و 5 پست اخر رو میگیرید. بعد هم کد نمایش عکس رو میزارید داخلش. بعد هم کمی استایل هست.

اقا لینک تاپیک رو لطف کن . من گشتم چیزی ندیدم .

راستی این هم ادرس سایت مورد نظر که به راحتی میتونید کدش رو بهم بدید ( شخصا زیاد وارد نیستم )

http://www.bavi-news.ir/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خودم اون تاپیک رو پیدا کردم .

<?php $recent = new WP_Query("cat=1&showposts=5");
while($recent->have_posts())
: $recent->the_post();?>
<?php the_post_thumbnail(); ?><br />
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a><br />
<?php endwhile; ?>

متاسفانه میذارم لینک رو نشون میده اما تصویر هیچی نمیاره !

در قسمت ابزارک هم میذارم

در کدنویسی ها طوری نوشته شده که اولین تصویر رو به عنوان تصویر شاخص برمیداره .

افزونه auto post thumbail هم نصبه !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سادترین روش برای اضافه کردن تصاویر بند انگشتی :

اضافه کردن خط زیر به فایل فانکشنز :

<?php add_theme_support('post-thumbnails'); if ( function_exists('add_theme_support') ) { add_theme_support('post-thumbnails'); } ?>

در کوئری که باز کردین میتونید از همون تگ استفاده کنید :

<?php the_post_thumbnail(); ?>

و یا برای اختصاص دادن کلاس و یا آیدی مورد نظر از تگ زیر استفاده کنید :

<?php the_post_thumbnail( 'full',array('class' => 'your class name')); ?>

که می تونید بجای عبارت your class name اسم کلاس مورد نظر رو بدین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر