• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
miladg4

استفاده از صفحات پیشفرض ادمین وردپرس

7 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

در حال حاضر مشغول ایجاد افزونه ای هستم که در صفحه ادمین وردپرس نیاز به برگه آپلود و تمامی امکانات آپلود اعم از چرخاندن تصویر و کراپ تصویر را داشته باشم

آیا امکان دارد در افزونه شخصی همچین امکانی را از صفحات پیش ساخته وردپرس استفاده نمود؟ و حتی مسیر آپلود را خود تعیین کرد؟ در صورت لزوم از پاپ آپ تصویر شاخص برای آپلود استفاده نمود؟

 

download (1).png

download (2).png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امکان ارسال فایل به دایرکتوری مورد نظر هم وجود داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد دقیقا همون دکمه media خود وردپرس رو به پلاگین شما اضافه میکنه هر قابلیتی که بخش آپلودر مدیا وردپرس دارا هست رو در اختیار شما قرار میده

وردپرس پیشفرض تو دایرکتوری upload فایلها رو ذخیره میکنه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطور میشه مسیر پیشفرض رو تغییر داد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از کد : 

wp_enqueue_media();
?>
<script type="text/javascript">
    jQuery(document).ready(function ($) {
        $('a.btn.btn-default.btn-sm.addPhotoGallery').click(function (e) {
            e.preventDefault();
            var image = wp.media({
                title: 'Upload Image',
                // mutiple: true if you want to upload multiple files at once
                multiple: false
            }).open()
                .on('select', function (e) {
                    // This will return the selected image from the Media Uploader, the result is an object
                    var uploaded_image = image.state().get('selection').first();
                    // We convert uploaded_image to a JSON object to make accessing it easier
                    // Output to the console uploaded_image
                    console.log(uploaded_image);
                    var image_url = uploaded_image.toJSON().url;
                    console.log(image_url, 'url');
                    // Let's assign the url value to the input field
                    $('#image_url').val(image_url);
                });
        });

    });
</script>

 

استفاده کردم آپلود انجام میشه ولی عکس های بند انگشتی هر فایل نمایش داده نمیشه به این صورت:

 

برای انتخاب و اعمال در صفحه باید چکار کرد؟ فایل مورد نظر رو در صفحه بیارم.

 

download.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب عکس ها اصلا ایجاد شدن؟ در چه مسیری ادرس گرفتن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Poorya.sh
      درود دوستان بنده در حال کار بر روی یک پروژه OpenSource هستم که به صورت یک cms کتابخانه هستش که ادمین لیستی از کتاب ها و تصویر کاور کتاب رو در اون وارد و کاربران میتونن نظرات خودشون درباره کتاب رو بدن و یا کتاب رو رزرو و بعد با مراجعه حضوری کتاب رو تحویل بگیرند در صورت موجود بودن که تمام این بخش ها رو بدون مشکل ایجاد کردم تنها مشکلی که در حال حاضر مقابل بنده هستش اینکه بعد از آپلود تصویر منتقل نمیشه به پوشته تصاویر و به همین دلیل تصویر نمایش داده نمیشه حدود یک هفته ای میشه که انواع روش ها رو امتحان کردم اما مشکلم حل نشد به عنوان آخرین راه چاره این تاپیک رو ایجاد کردم تا شاید اساتید بتونن کمکمی در حل این مشکل داشته باشند. شما میتونید کل پروژه بنده رو ازین لینک GitHub مشاهده و دریافت کنید و همچنین ورژن آنلاین روند کار قسمت ادمین رو از این لینک مشاهده کنید. (تصویری که میبینید نمایش داده میشه دستی کپی شده تا مشکل واضح تر به نمایش در بیاد.)
    • توسط علی زینلی
      سلام,
      زمانی که عکس رو آپلود میکنیم عکس به صورت خودکار به چند تا سایز تبدیل میشه که مثلاً یکی از اون ها 150×150 هست که برای تصویر بندانگشتی استفاده میشه یا مثلاً سایز هایی مثل 300×325 که برای تصویر شاخص به کار میره.
      و آدرسش این شکلیه میشه:
      www.example.com/example.jpg
      www.example.com/example150x150
      www.example.com/exampke300x325
      _____________________________________
      1:میخواستم ببینم که باید چه شکلی سایز های دیگه رو به این سایز ها اضافه کنم؟ (که یعنی مثلاً سایز 500×500 هم بهشون اضافه بشه)
      2:میخواستم ببینم چه شکلی باید لینکش رو فراخوان کنم؟ (که یعنی برای مثال عکس تصویر شاخص با این کد فراخوان میشه:

      <?php the_post_thumbnail('postimg'); ?>

      ممنون
    • توسط Ali SH
      سلام
      ببخشید گشتم ولی همچین تاپیکی رو پیدا نکردم و دیدم جاش خالیه
      اگر سایت پرشین گیگ رو دیده باشین حتما متوجه down شدن زیادش شدید(جدیداً)
      می خواستم بپرسم اگر آپلود سنتر مطمئن (چه ایرانی ، چه خارجی) سراغ دارین بگین:
      فقط چند مورد:
      خواهشا راپیدشیر و 4share و اینجور چیزها رو بیخیال شین
      خواهشا این امکانات رو داشته باشه(مثل پرشین گیگ) :
      لینک هاش مستقیم باشه (قابلیت ادامه دادن دانلود بعد از قطع شدن)
      لطفا از معرفی پارسا اسپیس هم بپرهیزید(trainbit.com)
      پایدار باشه
      مخصوص آپلود باشه(جدیدا هر سایتی واسه خودش یه آپلود سنتر up.example.com میزنه!)
      لینک ها همیشگی باشند و بهیچ وجه پاک نشن (هر موقع صاحب اکانت بخواد پاک بشن)(البته مسائل مربوط به رعایت نکردن قوانین و مقررات فرق داره)
      یک اکانت بهتون بده و اینجوری نباشه که برین یِلخی توش آپلود کنین
      ترجیها یک زیر دامنه you.example.com یا example.com/you بده
      پیکوفایل رو هم می شناسم لطفا اون رو هم نگین (picofile.com)
      اگر بشه قابلیت آپلود مستقیم هم داشته باشه چی میشه
      (مثل اف تی پی و...)
      دروپ باکس هم که ف.ی.ل.ت.ر.ه پس اون رو هم نگین (ترجیها از خطر ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ به دور باشه )
      ===========
      راستی اگر کسی از skydrive یا google drive استفاده کرده بگه ببینیم کدوم شرایط بالا رو دارن و کدوم رو ندارن؟(مثلا لینکشون مستقیمه؟ و...)
      =====================================
      راستی اگر سرویسی که معرفی می کنین محدودیتی مثل تعداد دانلود در روز یا ترافیک روزانه یا ماهیانه یا سالیانه داره لطفا ذکر کنین
      و اگر امکانات دیگه ای هم داره لطفا بگید
      =====================================
      با تشکر از تمامی عزیزانی که به گسترش وب پارسی و وردپرس پارسی کمک می کنند.
    • توسط rezaonline
      با سلام دوستان
      گاهي اوقات لازم شده يه اسکريپت رو از يه جا دانلود کنيد بعد روي هاستتون آپلود کنيد و استفاده کنيد .
      عامل تاخير سرعت در اينحالت ميشه سرعت اينترنت شما ، چون بايد اول فايل رو دانلود کنيد و بعد آپلود
      مديراي سرورها که با يه دستور لينوکس همه ي چيو اينور اونور ميکنن اما ما که مدير نيستيم
      خب راه حل اينکه با استفاده از تابع file_get_contents فايل رو بگيريم و با fwrite اونو بنويسيم !
      اينجوري نيازي به دانلود و آپلود فايل نيست و علناً داريم از سرور استفاده ميکنيم که معمولاً سرعتش در حد خداست
      * نکته لازم اينکه بايد فايل حتماً لينک مستقيم باشه !
      سرتون رو درد نيارم يک فايل به اسم مثلاً getfile.php بسازيد و دستورات زير رو توش بذاريد


      <meta http-equiv=Content-Type content='text/html; charset=utf-8' />
      <style>
      .red{color:red;font-weight:bold;}
      .green{color:green;font-weight:bold}
      span{display:block;padding:2px;}
      a{text-decoration:none;color:darkorange;font-family:tahoma;font-size:8pt;text-shadow:1px 1px 0 rgb(250,250,250)}
      </style>
      <form method=post action=<?php echo basename(__FILE__);?>>
      <div style='direction:rtl;font-family:tahoma;font-size:8pt;margin:0 auto; padding:25px; width:800px;color:gray'>
      آدرس کامل فايل : <input name=addr type=text dir=ltr size=100 value='http://' ><br>
      قرار دادن در شاخه : <input name=dir type=text dir=ltr size=100 value="<?php echo dirname(__FILE__)?>/" >
      <input type=hidden name=ok value=ok >
      <br><br>
      <input type=submit style='background:#FFF;border:1px solid gray;font-family:tahoma' value='انتقال بده' />
      </form>
      <?php
      if(isset($_POST['ok'])){
      $content = file_get_contents(trim($_POST['addr']));
      @mkdir($_POST['dir'].'/', 0755);
      $fp = fopen($_POST['dir'].basename($_POST['addr']), "wb");
      if (!$fp)
      echo '<span class=red>انتقال انجام نشد احتمالاً خطا از فايل يا دايرکتوري است .</span>';
      else
      echo '<span class=green>فايل ساخته شد . </span>';
      fwrite($fp, $content);
      fclose($fp);
      }
      ?>
      </div>
      <center><a href='http://rezaonline.net/blog' target=_blank>RezaOnline.Net</a></center>

      حالا به آدرس اون فايل بريد مثلاً http://mysite.ir/getfile.php
      دو تا فيلد هست بالاييش آدرس لينک مستقيم فايل مورد نظر
      پائينيش شاخه اي که بايد توش قرار بگيره که پيشفرض بغل دست همون فايل getfile.php قرار ميگيره
      اگه ميخوايد توي پوشه جديد باشه کافيه اسم پوشه رو به انتهاي قرار دادن در شاخه اضافه کنيد و يک / هم بذاريد بغل دستش
      * يه حرف در گوشي : بعضي از فايلها و عکسها هستن که عمو قـ ـيلتـ ـر چي ، چيزشون کرده ، با اين روش ميتونيد اونم دور بزنيد
      کنکوريهاش بزن لايکو