Poorya.sh

responsive
مشکل در واکنشگرای پوسته

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان بنده یک پوسته وردپرس ساده طراحی کردم و نسخه موبایل این پوسته رو نیز در رزولیشن 360 فیکس کردم و در ایملاتور به خوبی نتیجه میگیرم اما مشکل اینکه در گوشی موبایل پوسته به صورت اندازه اصلی لود میشه و در سایز 360 لود نمیشه که سایزش فیکس و به نوعی ریسپانسو باشه اگر کسی اطلاعی داره در مورد حل این مشکل خواهش میکنم کمک کنه تقریبا 4 روزه وقتم رو گذاشتم این مشکل رو حل کنم همش به در بسته میخورم متاسفانه.

لینک پوسته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو به فایل header.php و قبل بسته شدن تگ head اضافه کنید:

	<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1" />

 

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بی نهایت تشکر آقا مجید واقعا زحمت کشیدید مشکل کاملا حل شد، بازهم تشکر بابت کمکی که کردید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      برای تگ‌های نوشته‌های ورد پرس برای بحث سئو تفاوتی می‌کنه که از underline استفاده بشه با اسپیس زده بشه؟
      برای مثال کدوم یک از تگ‌های زیر برای سئو بهتر هستن؟
      بهینه_سازی_دیسک
      بهیه سازی دیسک
      سوال دومم هم اینکه نام‌های تک قسمتی بهتر هستند یا چند قسمتی (برای سئو)؟
    • توسط justeducation
      درود
      مشکلي در ارتباط با افزونه يوزر پرو به هنگام ثبت نام در سايت دارم. وقتي تمامي فيلدها رو کامل ميکنم و دکمه ثبت رو ميزنم بعد از چند ثانيه خطاي زير رو نمايش ميده:
      Error in jQuery.ajax while submitting a form: Internal Server Error ورژن افزونه 4.9.26 و نسخه اصلي هست.
      تمامي افزونه ها رو غيرفعال کردم و با پوسته twentyseventeen وردپرس بررسي کردم اما بازم تفاوتي نداره.
      ممنونم
    • توسط Mostafa
      سلام،
      ما برای توسعه تیممون نیاز به یک PHP Developer داریم که به فرانت و وردپرس هم تسلط داشته باشه. کار به صورت ریموت و تمام وقت است.
       
      لطفأ رزومه رو به m@soufi.me ارسال کنید.
       
      با تشکر
    • توسط ariux
      درود بر شما دوستان گرامی .
      من تکه کدی دارم که به وسلیه اون میتونم با کمک یک Api اطلاعات مربوط به فیلم و یا سریال رو در سایت خودم به نمایش بگذارم . اما درخواستی دارم که به سرانجام رسوندش با توجه به اطلاعات اندک برنامه نویسی من شدنی نیست .
      این تکه کد  . 
      if(!empty($id = get_post_meta(get_the_ID(), 'id', true))) : if(empty($imdb = get_post_meta(get_the_ID(), "_imdb_{$id}", true))) { $json = @file_get_contents('http://www.omdbapi.com/?i='.$id.'&apikey=0'); if($json !== false) { $imdb = json_decode($json, true); update_post_meta(get_the_ID(), "_imdb_{$id}", $imdb); echo $json; } } endif;  
      و درخواست / پرسش من  : میخواستم بدونم آیا راهی هست که به وسیله اون این کد تبدیل به یک هوک بشه تا با کمکش
      1- هر بار برای دریافت اطلاعات کل کد در فایل قالب ها به صورت مجزا گنجانده نشه .
      2- امکانی فراهم بشه برای نمایش اطلاعات دریافتی خارج و داخل حلقه وردپرس . 
      سپاس بابت زمانی که برای پاسخگویی صرف میکنید . 
       
       
    • توسط saramaniaa.13
      سلام 
      من یه قالب ورد پرس طراحی کردم و مشکلی که دارم اینه که بعد از انتقال روی هاست وقتی روی ادامه مطلب کیلک میکنم اررور 500 میده   . روی لوکال مشکلی نداره و صفحه بدون اررور لود میشه.
      ممنون میشم راهنمایی کنید