omidghs

صفحه دسته بندی متفاوت

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من میخوام برای هر صفحه دسته بندی یه رنگ خاصی در نظر بگیرم مثلا 3 رنگ فقط واسه قسمت تایتل دسته 1 رنگ سبز - دسته 2 رنگ قرمز- دسته 3 آبی

به فرض مثال هم این کد هام هست که بهش استایل دادم 

<h2 class="green"> سبز </h2>
<h2 class="red"> قرمز </h2>
<h2 class="blue"> آبی </h2>

حالا چجوری میشه شرطی گذاشت که وقتی وارد دسته 1 شد  کد مربوط به رنگ سبز - وارد دسته 2 شد رنگ قزمز و دسته 3 رنگ آبی چاپ بشه 

با ساخت 3 صفحه مجزا برای هر دسته و استفاده از slug آشنا هستم ولی چون همین یه تغییر کوچیک لازم دارم میخوام شرطی باشه که فقط h ها با کلاس مربوط به هر دسته چاپ بشه ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام اصلا متوجه منظورتون نشدم میشه محبت کنید آدرس وب سایتتون رو جهت بررسی بزارید ؟ یا درخواستتون رو با نرم افزار paint به صورت تصویری دربیارید و قرار بدید ؟ تا بتونیم راهنمایی کنیم؟ تشکر

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، maryamb گفته است :

با سلام اصلا متوجه منظورتون نشدم میشه محبت کنید آدرس وب سایتتون رو جهت بررسی بزارید ؟ یا درخواستتون رو با نرم افزار paint به صورت تصویری دربیارید و قرار بدید ؟ تا بتونیم راهنمایی کنیم؟ تشکر

 

واضح تر از این نمیتونستم توضیح بدم / یه شرطی میخوام که در صفحه دسته بندی 1 <h2 class="green"> سبز </h2> رو چاپ بکنه و در دسته 2 <h2 class="red"> سبز </h2> رو چاپ بکنه همین / راه های زیادی هست مثلا ساخت چند صفحه با استایل مختلف و کدهایی که میخوام و اضافه کردن slug هر دسته به تهش ولی نمیخوام واسه هر دسته این کارو بکنم و با یه شرط ساده میخوام اون چیزی که میخوام چاپ بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وردپرس برای هر صفحه یه کلاس اختصاصی به body اضافه می‌کنه

مثلا اگه در دسته فیلم هستید و نامک این دسته film باشه کلاس category-film به بادی اضافه میشه

لذا نیاز به هیچ شرطی ندارید راحت بر اساس کلاس دسته‌تون می‌تونید استایل مد نظرتون رو پیاده‌سازی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 52 دقیقه قبل، مهدی گفته است :

سلام

وردپرس برای هر صفحه یه کلاس اختصاصی به body اضافه می‌کنه

مثلا اگه در دسته فیلم هستید و نامک این دسته film باشه کلاس category-film به بادی اضافه میشه

لذا نیاز به هیچ شرطی ندارید راحت بر اساس کلاس دسته‌تون می‌تونید استایل مد نظرتون رو پیاده‌سازی کنید

اولا ممنون بابت جوابت - دوما همچین چیزی فکر نکنم درست باشه مگر با افزونه - وسوما چندیدن سایت چک کردم همچین چیزی درست نیست - چهارما درست باه اینی که شما میگی من دنبال یه شرطم با توضیح بالا اصلا کاری به چیزی که گفتم نداره واسه کار دیگه می خوام چیزی که بالا گفتم فقط واسه مثال ساده بود همینم بهم بدین کارم راه میوفته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر قالبتون استاندارد باشه

حتما این شرط باید وجود داشته باشه

شما فایل header,php قالبتون رو ببینید، این کد زیر توش هست یا نه

<body <?php body_class(); ?> >

اطلاعات بیشتر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، مهدی گفته است :

اگر قالبتون استاندارد باشه

حتما این شرط باید وجود داشته باشه

شما فایل header,php قالبتون رو ببینید، این کد زیر توش هست یا نه


<body <?php body_class(); ?> >

اطلاعات بیشتر

داداش گلم دمت گرم دستت درد نکنه خیلیم آقایی / گفتم اون چیزی که گفتم واسه یه کار دیگه میخوام شما اگه چیزی در این موردی که من میخوام میدونی جواب بده / من شرطی میخوام که طبق چند دسته چندتا چیز نشون داده بشه همونجوری که بالا توضیح دادم حالا شما کلاس بادی معرفی کن slug معفی کن ساخت 10 مدل صفحه معرفی کن ولی من اون چند خط کد رو لازم دارم مثل این

<?php
$category = get_the_category();
if ($category) {

	if ( $category[0]->term_id == 4 ) {
		echo '<span class="greent"><i class="fa fa-caret-left"></i><i class="fa fa-android"></i></span><p>انــدروید</p>';
	}
	
	if ( $category[0]->term_id == 10 ) {
		echo '<span class="bluet"><i class="fa fa-caret-left"></i><i class="fa fa-laptop"></i></span><p>کامپیوتر</p>';
	}
	
	if ( $category[0]->term_id == 5 ) {
		echo '<span><i class="fa fa-caret-left"></i><i class="fa fa-iphone"></i></span><p>آیفون</p>';
	}
	
	if ( $category[0]->term_id == 8 ) {
		echo '<span><i class="fa fa-caret-left"></i><i class="fa fa-gamepad"></i></span><p> بازی</p>';
	}
}?>

این کدی که دادم در صفحه اصلی و ادامه مطلب کار میکنه من کدی میخوام که در صفحه category.php کار کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید الان متوجه شدم

می‌تونید از is_category استفاده کنید

if ( is_category( 'slug-1' ) ) {
    
} elseif ( is_category( 'slug-2' ) ) {
    
}

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دمت گرم 

در هم اکنون، مهدی گفته است :

ببخشید الان متوجه شدم

می‌تونید از is_category استفاده کنید


if ( is_category( 'slug-1' ) ) {
    
} elseif ( is_category( 'slug-2' ) ) {
    
}

 

دمت گرم همینو میخواستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری