• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
Monica

سوال فارسی سازی اعداد با parsidate

8 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

من از افزونه parsidate استفاده میکنم و تمام گزینه های تبدیل فعال هستن...

من کد خبر رو با استفاده از چاپ سال و ماه تولید میکنم . جالبه که سال فارسیه و آی دی انگلیسی

از طریق تابع parsidate() هم نشد ، متغیر تعریف کردم ، از گزینه lang در تابع مذکور استفاده کردم ..

گشتم و به نتیجه نرسیدم و این تایپیک رو زدم.

اینم کدی که استفاده میکنم

 

کد خبر : <? the_date(Y);the_ID();?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

per_number() رو امتحان کردید ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 28 دقیقه قبل، start گفته است :

با سلام.

per_number() رو امتحان کردید ؟

باسلام

بله ، این تابع هم فقط the_date رو فارسی میکنه و the_id  فارسی نمیشه!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 32 دقیقه قبل، nazanin123 گفته است :

باسلام

بله ، این تابع هم فقط the_date رو فارسی میکنه و the_id  فارسی نمیشه!!!

از راه دیگه ای تست کنید. بیاید per_number() رو روی get_the_id() امتحان کنید و خروجی رو echo کنید، ببینید جواب میده یا نه.

ویرایش شده در توسط start
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، start گفته است :

از راه دیگه ای تست کنید. بیاید per_number() رو روی get_the_id() امتحان کنید و خروجی رو echo کنید، ببینید جواب میده یا نه.

خیر نشد . متغییر هم تعریف کردم ، باز id انگلیسی میاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

تست کنید 

function persian_the_ID () {
    $id = get_the_ID();
    $en = array ( '0', '1', '2', '3', '4', '5', '6', '7', '8', '9' );
    $fa = array ( '۰', '۱', '۲', '۳', '۴', '۵', '۶', '۷', '۸', '۹' );
    echo str_replace( $en, $fa, $id );
}

خروجی

<?php
    the_date( 'Y' ); 
    persian_the_ID();
?>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 ساعت قبل، مهدی گفته است :

سلام

تست کنید 


function persian_the_ID () {
    $id = get_the_ID();
    $en = array ( '0', '1', '2', '3', '4', '5', '6', '7', '8', '9' );
    $fa = array ( '۰', '۱', '۲', '۳', '۴', '۵', '۶', '۷', '۸', '۹' );
    echo str_replace( $en, $fa, $id );
}

خروجی


<?php
    the_date( 'Y' ); 
    persian_the_ID();
?>

 

باسلام

بله با جی کوئری هم میشه .

ولی افزونه parsidate چی؟

با parsidate چجوری میتونم خروجی id رو فارسی کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این یه دستور ساده php هست که به صورت function قرار گرقته

کد اول رو در فایل functions.php قرار بدید

حل میشه

در مورد افزونه نمی‌دونم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری