mehrdad_k

استفاده از توابع یا کوئری های وردپرس در خارج از وردپرس (انجمن)

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام خارج از وردپرس مثل انجمن کوئری مرتبط با پست های وردپرسی بنویسیم. راهکارش چیه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید در اون صفحه که میخواهید از توابع وردپرس استفاده کنید فایل wp-blog-header.php که در روت وردپرس قرار داره رو انکلاد کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mehdi...
      سلام
      تو پی اچ پی مای ادمین کوئری هارا مانیتور میکنم و میخوام لاین اون کوئری را پیدا کنم تو قالب چطوری میتونم
      از ابزار هایی مثل کوئری مانیتور استفاده کردم ولی یک سری کوئری هارا نمیدونم تو چه صفحه ای صدا زده میشه اون کوئری هارا چیکار کنم ؟
    • توسط unid_user
      سلام دوستان
      برای نمایش پست ها در برگه خانه با WP_Query به مشکل خوردم و نمیدونم مشکلش کجاست.
      من یه برگه ساختم با اسم page-home.php و داخلش کد زیر را وارد کردم:
      <?php get_header(); ?> <?php $lastBlog = new WP_Query('type=post&posts_per_page=1'); if( $lastBlog->have_posts() ): while( $lastBlog->have_posts() ): $lastBlog->the_post(); ?> <?php get_template_part('content',get_post_format()); ?> <?php endwhile; endif; wp_reset_postdata(); ?> <?php if (have_posts()): while (have_posts()): the_post(); echo "فرمت این پست هست: " . get_post_format(); ?> <?php get_template_part('content',get_post_format()); ?> <?php endwhile; endif; ?> <?php get_sidebar(); ?> <?php get_footer(); ?> لطفا راهنمایی کنید. ممنون
    • توسط mehdi...
      با سلام
      یک کوئری دیفالت تو صفحه انجام میشه میخواستم بدونم چطوری میشه غیر فعالش کرد
      که ۲۰ مطلب اخر را دریافت میکنه
      تو کد های قالب نیست این کوئری و هسته وردپرس این کوئری را ران میکنه فکر میکنم بخاطر بعضی سایت های بلاگ که در صفحه اصلی اخرین مطالب را نمایش میدند و صفحه بندی دارند این کوئری اتو ران میشه میخواستم بدونم کجاست و چطوری میشه غیرفعالش کرد
      با تشکر

    • توسط hosein71
      سلام.
      برای نمایش مطالب نیاز به یک کوئری خاص داریم.
      فرض کنید به هر پست امتیاز داده میشه، ما میخوایم نرخ رشد امتیاز پست ها رو محاسبه کنیم. مثلا اگه یه پست در طول 1 هفته 100 امتیاز داشت، از پستی که در طول 2 ماه 150 امتیاز داشت بالاتر قرار بگیره.
      حالا با زیاد شدن تعداد امتیازها، ما نیاز داریم که این اطلاعات بر اساس ساعت یا حتی دقیقه (و نه هفته) محاسبه بشه.
      سوالم اینجاست که چجوری پست ها رو بر اساس مقادیر محاسبه شده sort کنم؟
      ذخیره کردن لحظه ای این نرخ رشد ها توی دیتابیس و خوندن اون در هر بار که صفحه بارگذاری میشه کار درستیه؟
    • توسط عمارگراف
      سلام
      وقتتون بخیر
      به یه مسئله ای برخوردم.
      میخوام ببینم امکانش هست که کوئری مطالب رو با استفاده از جی کوئری تغییر بدم؟
      ببینید به طور مثال کوئری فعلی به این شکله :

      <?php query_posts('post_type=post'); ?>
      میخوام به این شکل تبدیلش کنم :

      <?php query_posts('post_type=page'); ?>
      اما میخوام این اتفاق بدون رفرش شدن صفحه بیوفته. در واقع میخوام وقتی کاربر یه checkbox رو تیک میزنه این کد اجرا بشه.
      بخش جی کوئری رو به این صورت نوشتم که محتوای اون بخشی که کوئری داخلش هست رو تغییر بده اما کار نمیکنه.

      $( "#quer").html("<?php query_posts('post_type=post'); ?>");
      وقتی محتوا رو با یه کلمه یا رشته معمولی جایگزین میکنم کار میکنه. اما وقتی کد php میذارم کار نمیکنه.یه جورایی انگار برای نمایش خروجی php حتما نیاز به رفرش هست و جایگزینی کافی نیست.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
      این آدرس سایت :
      http://scdco.co/gallery/