Monica

تولید نام متفاوت (عدد یا رشته) در php | سوال

11 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

من ی اسکریپت دارم که میاد عکس رو واترمارک میکنه . که بخش تولید نام به این شکل ثابت هست ( "overlay=10:10" output.jpg) اینجا همه عکس ها با نام output.jpg  ذخیره میشن و طبیعیه که بدلیل هم نام بودن همدیگه رو حذف میکنن.

میخوام  اون قسمت نام خروجی فایل با هربار اجرای اسکریپت فرق داشته باشه ... یعنی ی متغیر تعریف کنیم .. فرقی نمیکنه عدد باشه یا ترکیبی از a-z   0-9 ... درضمن پسوند jpg ثابت هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر برای وردپرس هست می‌تونید به نام خروجی آی‌دی فایل اتچ شده رو هم اضافه کنید

دقت داشته باشید فایل‌ها در رسانه همزمان آپلود نمی‌شن بلکه در صف قرار می‌گیرن، لذا هر تصویر یه آی‌دی منحصر به فرد داره

https://pippinsplugins.com/retrieve-attachment-id-from-image-url/

البته اگر وردپرس باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 53 دقیقه قبل، مهدی گفته است :

سلام

اگر برای وردپرس هست می‌تونید به نام خروجی آی‌دی فایل اتچ شده رو هم اضافه کنید

دقت داشته باشید فایل‌ها در رسانه همزمان آپلود نمی‌شن بلکه در صف قرار می‌گیرن، لذا هر تصویر یه آی‌دی منحصر به فرد داره


https://pippinsplugins.com/retrieve-attachment-id-from-image-url/

البته اگر وردپرس باشه

نه

وردپرس نیست ، اگر وردپرس بود که راحت بودم . روی هاست دانلودم . سی ام اس نیست ی اسکریپت هست

تو کد من خروجی output تعریف شده که چون نام ثابت هست همو پاک میکنن

میخوام خروجی هر دفعه ی چیز متفاوت باشه (عدد یا رشته) فرقی نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راحترین راه استفاده از تابع ()time در اسم فایل هست

این هم تابعی هست که من خودم استفاده میکنم

public function RandomString($length = 10, $type = 'char',$repeat=2)
    {
        $Special = '!@#$%^&*()-_ []{}<>~+=,.;:/?|';
        $number  = '0123456789';
        $chars   = 'abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ';
        switch($type)
        {
            case 'all' :$str = $Special.$number.$chars;break;
            case 'char':$str = $chars;break;
            case 'num' :$str = $number;break;
            default    :$str = $chars.$number;
        }
        return substr(str_shuffle(str_repeat($str,$repeat)),0,$length);
    }

 

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۵/۹/۲۰ at 10:32، lord_viper گفته است :

راحترین راه استفاده از تابع ()time در اسم فایل هست

این هم تابعی هست که من خودم استفاده میکنم

 

باسلام

من با تاخیر پاسخ شمارو دیدم . متاسفانه این انجمن فعالیتش کم شده و اساتید پاسخ کمتر میدن.

من هم اومدم دقیقه رو در ساعت ضرب کردم و ریختم در یک متغییر بنام x 

حالا این متغییر رو من دوجا باید بیارم ، ی جا نام فایلم و یکجا اکو کنم برای کاربر که ببینه.

متاسفانه در عکس ها و فایل های بالای دو میگ که مرورگر درحال انجام عملیات هست ، نام فایل با نام اکو شده فرق میکنه ...

لطفا راهنماییم کنید.

اینم کدهای من

	$sa = date('H');
	$da = date('i');
	$date = date('Y-m-d-h');
	$hasel = $sa * $da;
	$myfile = $date . $hasel . '.jpg';
	exec('ffmpeg -i movie.jpg -i logo.png -filter_complex "ovelay=5:10" ' . $myfile);
	echo ' src="http://cdn.varzesht.ir/azar95/' .$myfile ;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

کدتون دقیقا همین هست یا مختصر کردینش؟

این کد قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 13/12/2016 at 10:16، lord_viper گفته است :

با سلام

کدتون دقیقا همین هست یا مختصر کردینش؟

این کد قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه

 سلام

بله . ی دستور لینوکس هست که با php انجام میدم.

استاد ، چجوری میشه ی کوکی یک دقیقه ای ست کرد و اون کوکی بشه نام فایل؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوکی ست کردن که کاری نداره

http://www.w3schools.com/php/func_http_setcookie.asp

بهتره از خروجی استفاده کنید

$output = exec('ffmpeg -i movie.jpg -i logo.png -filter_complex "ovelay=5:10" ' . $myfile);

http://stackoverflow.com/questions/18608207/php-exec-not-executing-ffmpeg-command

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، Parsa گفته است :

کوکی ست کردن که کاری نداره

http://www.w3schools.com/php/func_http_setcookie.asp

بهتره از خروجی استفاده کنید


$output = exec('ffmpeg -i movie.jpg -i logo.png -filter_complex "ovelay=5:10" ' . $myfile);

http://stackoverflow.com/questions/18608207/php-exec-not-executing-ffmpeg-command

 

متشکرم

اولین جایی که میرم  w3 هست . توو این آموزش ست کردن کوکی نام و مقدار ثابته ، میخوام ببینم چجوری میتونم ی کوکی یک دقیقه ای ست کنم که یک دقیقه باشه و کاربر وقتی میاد دوباره مقدار تغییر کنه؟

متاسفانه من فراتر از وردپرس نرفتم و الآن مشکل خوردم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک مثال (کد رو به هر شکل مناسب هست تغییر دهید)

<?php
if(!isset($_COOKIE['file_name'])) {
    $sa = date('H');
	$da = date('i');
	$date = date('Y-m-d-h');
	$hasel = $sa * $da;
	$myfile = $date . $hasel . '.jpg';
	setcookie('file_name', $myfile, time() + 60, "/"); // 1 Minute
	exec('ffmpeg -i movie.jpg -i logo.png -filter_complex "ovelay=5:10" ' . $myfile);
} else {
    $myfile = $_COOKIE['file_name'];
}

echo ' src="http://cdn.varzesht.ir/azar95/' .$myfile ;
?>

 

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره بجای کوکی از شسن استفاده کنید چون کوکی بعد از ساخت به صورت header به مرورگر فرستاده میشه و شما برای دستیابی به اون کوکی حتما نیاز به یک رفرش یا پست بک تو صفحه دارین

شسن هم بطور پیشفرض بعد از 20 دقیقه از بین میره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری