7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.

به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F

 

توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 

 

The www......ir page isn’t working

www.......ir is currently unable to handle this request.

HTTP ERROR 500

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ب احتمال زیاد بعلت ناسازگاری بعضی از پلاگین ها با ورژن جدید وردپرس هست

پوشه ی plugins که توی فولدر wp-content هست رو تغییرنام بدید و بعد واسه ورود تلاش کنید ;)

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر نمیکنم اینطوری باشه. احتمالا مشکل از خود وردپرس باشه که در حال دانلود یهویی مشکلی براش پیش میاد.

 

پوشه پلاگین ها رو تغییر نام دادم اما کلا سایت از کار افتاد.

 

بدتر شد:

 

وردپرس رو بصورت دستی جایگزین کردم حالا این ارور رو میده:

 

Fatal error: Class 'WP_Taxonomy' not found in /home/medplant/domains/medplant.ir/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 384

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 52 دقیقه قبل، دکتر مهندس گفته است :

بدتر شد:

 

وردپرس رو بصورت دستی جایگزین کردم حالا این ارور رو میده:

 

Fatal error: Class 'WP_Taxonomy' not found in /home/medplant/domains/medplant.ir/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 384

این مشکل رو رفع کردم ولی همچنان نمیتونم وارد بخش مدیریت بشم. لطفا کمک :-/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دومین سایت هم دقیقا همینطوری شد!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 دقیقه قبل، دکتر مهندس گفته است :

دومین سایت هم دقیقا همینطوری شد!!!

سلام

واسه منم دقیقا همین مشکل پیش اومد، این مراحل رو انجام بدین:

 

1. اسم پوشه پلاگین‌ها رو تغییر بدین.

2. وارد پنل بشید (/wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F) همین آدرسی که خودش میورد.

3. دیتابیس رو به روزرسانی کنید. (خودش یه کادر میاره، فقط کافیه شما روی به روزرسانی دیتابیس کلیک کنید)

4. حالا اسم پوشته‌ی پلاگین‌هاتون رو به حالت قبل برگردونید.

5. وارد پنل بشید و پلاگین‌هاتون رو مجددا فعل کنید.

 

واسه‌ی من با انجام این روش درست شد. :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی از سایتها رو تونستم درست کنم. البته نه با این روش، بلکه به وسیله حذف کلیه فایلهای کش شده با پلاگین. کلا فولدر cache رو تخلیه کردم و بعد پیام بروزرسانی رو برام آورد. قبل از اون پیام بروزرسانی رو هم نمی آورد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط webmaster
      سلام دوستان
      من یه کد تعریف کردم که اگه پست بروز بشه یک تصویری رو بغل عنوان نشون بده که معلوم بشه آپدیت شده. ولی چون این مورد همیشه میمونه رو مطلب میخوام بعد از مثلا 5 روز برداشته بشه که باز وقتی ویرایش کردم نشون بده. و به همین روال ادامه پیدا کنه.
      یعنی وقتی آپدیت شد نشون بده اون عکس رو ، بعد 5 روز برداشته بشه ، بعد دوباره وقتی آپدیت کردم نشون بده و ... 
      کدی که فعلا برای نمایش اون عکس استفاده کردم اینه و بقیه اش رو نمیدونم به چه صورت بنویسم.
       
      <?php if (get_the_modified_time('U') > get_the_time('U')) { ?> <img class="update" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/update.png" alt="Updated"> <?php } ?>  
      ممنون 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com