• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
PRGAME

ایجاد صفحه مجزا متفاوت

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام . میخام جدا از قالب سایت یه صفحه مجزا هم توی فایل های قالب قرار بدم . 

همه اموزش هایی که توی نت دیدم نیازمند این بود که کاربر بایست یک برگه میساخت و بعد قالبی برای برگش انتخاب میکرد . 

من نمیخام اینطور باشه .

میخام طوری باشه که بدون انجام اون عملیات  صفحه وجود داشته باشه . 

درواقع میخام وقتی کاربر قالب اصلی سایتش رو عوض میکنه و قالب بنده رو نصب میکنه رو سایتش اگر مثلا به ادرس زیر بره صفحه باز بشه : 

www.sitename.com/pagename

درواقع نمیخام که اون عملیات ساخت برگه نیاز باشه .

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من الان همینجوری ی ایده ب ذهنم رسید :D

میشه ی کار کرد ...

<?php 
    global $wp;
    $current_url = home_url(add_query_arg(array(),$wp->request));
	if ( $current_url == "http://www.sitename.com/pagename" ){
      محتویات مد نظر ...
    }
?>

و این کد رو میشه تماما توی فایل index.php قرار داد ...

ویرایش شده در توسط majid1889
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 44 دقیقه قبل، majid1889 گفته است :

من الان همینجوری ی ایده ب ذهنم رسید :D

میشه ی کار کرد ...


<?php 
    global $wp;
    $current_url = home_url(add_query_arg(array(),$wp->request));
	if ( $current_url == "http://www.sitename.com/pagename" ){
      محتویات مد نظر ...
    }
?>

و این کد رو میشه تماما توی فایل index.php قرار داد ...

چه کد جالی !

بسیار بسیار متشکرم . 

روش های دیگه ای هم هست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/25/2016 at 17:56، majid1889 گفته است :

من الان همینجوری ی ایده ب ذهنم رسید :D

میشه ی کار کرد ...


<?php 
    global $wp;
    $current_url = home_url(add_query_arg(array(),$wp->request));
	if ( $current_url == "http://www.sitename.com/pagename" ){
      محتویات مد نظر ...
    }
?>

و این کد رو میشه تماما توی فایل index.php قرار داد ...

اقا این کد رو تست کردم ! 

کار نمیکنه ! 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من متوجه شدم مشکل کجاست

این کد رو تو فایل

404.php

بذارید ردیفه ;)

ویرایش شده در توسط majid1889
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونین از کد زیر هم استفاده کنید مثلا اگه url مورد نظر شما به صورت زیر باشه mysite.com/retail/

کد به صورت زیر درمیاد

add_action('init', function() {
  $url_path = trim(parse_url(add_query_arg(array()), PHP_URL_PATH), '/');
  if ( $url_path === 'retail' ) {
     // load the file if exists
     $load = locate_template('template-retail.php', true);
     if ($load) {
        exit(); // just exit if template was found and loaded
     }
  }
});

 

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/27/2016 at 10:39، lord_viper گفته است :

میتونین از کد زیر هم استفاده کنید مثلا اگه url مورد نظر شما به صورت زیر باشه mysite.com/retail/

کد به صورت زیر درمیاد


add_action('init', function() {
  $url_path = trim(parse_url(add_query_arg(array()), PHP_URL_PATH), '/');
  if ( $url_path === 'retail' ) {
     // load the file if exists
     $load = locate_template('template-retail.php', true);
     if ($load) {
        exit(); // just exit if template was found and loaded
     }
  }
});

 

استاد این کد باید توی کجا قرار بگیره ؟

توی Functions گذاشتم ولی عمل نمیکنه . 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/27/2016 at 03:51، majid1889 گفته است :

من متوجه شدم مشکل کجاست

این کد رو تو فایل


404.php

بذارید ردیفه ;)

کار میکنه فقط یه مشکلی هست . 

اینکه چطور کاری کنم به صورت اتوماتیک  بجای http://www.sitename.com ادرس صفحه اصلی سایت قرار بگیره ؟ چون میخام توی قالب استفاده کنم و اگر قالب رو کس دیگه ای نصب کنه مجبور میشه دستی تغییر بده .

ممنون میشم راهنماییم کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/27/2016 at 03:51، majid1889 گفته است :

من متوجه شدم مشکل کجاست

این کد رو تو فایل


404.php

بذارید ردیفه ;)

کار میکنه فقط یه مشکلی هست . 

اینکه چطور کاری کنم به صورت اتوماتیک  بجای http://www.sitename.com ادرس صفحه اصلی سایت قرار بگیره ؟ چون میخام توی قالب استفاده کنم و اگر قالب رو کس دیگه ای نصب کنه مجبور میشه دستی تغییر بده .

ممنون میشم راهنماییم کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خودم حلش کردم !

تاپیک رو ببندید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری