• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
koolfayfer

سوال مهم
ایجاد کوکی برای بعضی از رویداد های جی کوئری

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من یه منو دارم که پیش فرض بازه و توی همه صفحات سایتم دارم

میخوام وقتی کاربر در صفحه اول اونو بست توی صفحه های دیگه هم بسته باشه

 

یعنی این که پیشفرض چسبیده به سمت راست وقتی اونو بست اسلاید بشه برای بسته شدن

و در مابقی صفحه ها بسته باشه مگه این که دوباره بخواد نمایش بده و وقتی بازش کرد بازم توی صفحه های دیگه باز بمونه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این پلاگین استفاده کنید :

https://github.com/carhartl/jquery-cookie

روند کار مشخصه . برای ست کردن کوکی :

$.cookie('name', 'value');

و برای فراخوانی کوکی :

$.cookie('name');

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 ساعت قبل، majid1889 گفته است :

از این پلاگین استفاده کنید :

https://github.com/carhartl/jquery-cookie

روند کار مشخصه . برای ست کردن کوکی :


$.cookie('name', 'value');

و برای فراخوانی کوکی :


$.cookie('name');

 

میشه لطفا در قالب یک مثال توضیح بدین و این کوکی چطوری کار میکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نمیدونم برای باز و بسته شدنش چه الگوریتمی استفاده میکنید ...

ولی همینجوری بخوام مثال بزنم :

$(function(){
  $(".nav").css("width",$.cookie('width'));
  $(".nav-open").click(function(){
    $(".nav").css("width","150");
    $.cookie('width', '150');
  });
  $(".nav-close").click(function(){
    $(".nav").css("width","0");
    $.cookie('width', '0');
  });
});

همینجوری الان نوشتم

یکم تغییرش بدید فک کنم ردیفه ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 ساعت قبل، majid1889 گفته است :

من نمیدونم برای باز و بسته شدنش چه الگوریتمی استفاده میکنید ...

ولی همینجوری بخوام مثال بزنم :


$(function(){
  $(".nav").css("width",$.cookie('width'));
  $(".nav-open").click(function(){
    $(".nav").css("width","150");
    $.cookie('width', '150');
  });
  $(".nav-close").click(function(){
    $(".nav").css("width","0");
    $.cookie('width', '0');
  });
});

همینجوری الان نوشتم

یکم تغییرش بدید فک کنم ردیفه ;)

مرسی از محبتتون

منوی من از پوزیشن فیکس با پهنای 200 و ارتفاع 100 در 100 با مقدار right: 0 به صورت پیش فرض می باشد و هر وقتی دکمه بستن رو کلیک می کنیم مقدار right:-200px میشه. کمککککک؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 16 دقیقه قبل، koolfayfer گفته است :

مرسی از محبتتون

منوی من از پوزیشن فیکس با پهنای 200 و ارتفاع 100 در 100 با مقدار right: 0 به صورت پیش فرض می باشد و هر وقتی دکمه بستن رو کلیک می کنیم مقدار right:-200px میشه. کمککککک؟

کدی که دادین ذخیره نکرد با همین که ابعاد رو حتی سیو کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 ساعت قبل، koolfayfer گفته است :

کدی که دادین ذخیره نکرد با همین که ابعاد رو حتی سیو کنه

خوب باید پلاگین رو هم تو کدهاتون اضافه کنید !

اینجا رو بخونید !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 16 ساعت قبل، majid1889 گفته است :

خوب باید پلاگین رو هم تو کدهاتون اضافه کنید !

اینجا رو بخونید !

سپاس از وقتی که برای من گذاشتین

کد شما مشکلی نداره اما بعد از کلی بررسی فهمیدم گوگل کروم و اینترنت اکسپلورر با آی پی لوکال کوکی ذخیره نمی کنن

همین که توی هاست آپلود کردیم درست شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط یادم رفت بگم

چیزی که شما نوشتید یه css توی جی کوئری نوشتید فقط پهنا

اگه من بخوام موقع کلیک یه کلاس اضافه بشه و توی اون کلاسم کلی دستور css نوشتم و توی کوکی چیو باید نام ببرم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 17 دقیقه قبل، koolfayfer گفته است :

فقط یادم رفت بگم

چیزی که شما نوشتید یه css توی جی کوئری نوشتید فقط پهنا

اگه من بخوام موقع کلیک یه کلاس اضافه بشه و توی اون کلاسم کلی دستور css نوشتم و توی کوکی چیو باید نام ببرم؟

از addClass و removeClass باس استفاده کنی بجای اون css

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب درست و بازم بسیار ممنون

برای مثال کلاس new رو با toggle موقع کلیک نسبت دادم

توی کوکی چی بنویسم برای ذخیرش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
$(function(){
  $(".nav").addClass($.cookie('myClassName'));
  $(".nav-open").click(function(){
    $(".nav").addClass("new");
    $.cookie('myClassName', 'new');
  });
  $(".nav-close").click(function(){
    $(".nav").removeClass("new");
    $.cookie('myClassName', 'none');
  });
});

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط kias
      با عرض سلام 
      من سایتم رو طبق اموزش هایی که گزاشته بودن و مطالبی که خوندم تو انجکن چون با کلمه کلیدی من تو صفحه گوگل نمیومد بهینه کردم طبق فرمایش یکی از دوستان با gtmrtix
      بعد از اینکه بهینه کردم و کار تموم شد دیگه قالب درست کار نمیکنه مثلا اسلایدر هدر کار نمیکنه اسلایدر وبلاگ از کار افتاده ایکون هام حذف شدن
      و تو موبایل هم علاوه بر اینا بعضی دکمه ها کثل فهرست ها دیگه باز نمیشه و کار نمیکنه 
      سرچ کردم فهمیدم از جی کوئری هست ولی چون هیچی از کد نویسی نمیدونم کسی هست بتونه کمکم کنه که مشکلم حل بشه لطفا
      با سپاس
       [visabook . [ir
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده