• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mehotkhan

پربازدید ترین مطالب با قابلیت تنظیم بازه ی زمانی

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ، البته چنین چیزی پلاگینش هست ، ولی پلاگین زیاد جالب نیست :D

توی انجمن آموزش قرار دادن بازدید های پست رو آقا مرتضی آموزش دادن ، پربازدیترین مطالب ، از طرفی یه کد هم هست که تعداد پست ها رو توی امروز می شماره نمایش تعداد مطالب امروز یا تاریخی خاص ، حالا بحث من اینه ،

نمیشه با قاطی کردن این دو کد ، کاری کرد که پر بازدید ترین مطالب توی یه بازه ی زمانی نشون داده بشه ؟ مثلا از طریق کد دوم ، تعداد پست هایی که توی یه بازه ی زمانی داده شدن رو پیدا میکنیم ، بعد از طریق مقایسه ی بازدید هاشون که همون کد اول باشه ، اونا رو بر اساس میزان بازدیدشون نشون بدیم ، ولی خب نیاز به کار با php داره ، دوستانی که وارد هستن به نظرتون میشه این کار رو انجامش داد ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

طبق همون کد میشه و باید کمی با تاریخ ها بازی کرد!

توی کوئری باید محدوده زمانی رو وارد کرد.

<?php
function filter_where($where = '') {
$where .= " AND post_date >= '2012-05-01' AND post_date <= '2012-05-15'";
return $where;
}
add_filter('posts_where', 'filter_where');
query_posts($query_string);
?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ممنون.

نمیشه کاری کرد که پربازدیدترین مطالب روز قبل رو خودکار نشون بده؟!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید سیستم خودش بازه تعیین کنه ، فکر کنم بر اساس تاریخ امروز ، بشه اتوماتیک بازه های زمانی رو تعیین کرد ، یه کمی باهاش ور برم ببینم چی میشه :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

به نتیجه رسیدید لطفا قرار بدید, هفته دیگه بهش احتیاج پیدا میکنم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تلفیق کدهای اصلی + کد بالا که دادم میشه.

برای دیروز هم میشه بازه امروز و امروز-1

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امیدوارم بتونم کاریش کنم :S

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تلفیق کدهای اصلی + کد بالا که دادم میشه.

برای دیروز هم میشه بازه امروز و امروز-1

آقا مرتضی منظورم این بود که بجای این که دستی تاریخ بدیم خودش تعیین کنه؟!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب منهم همین رو نوشتم.

شما تاریخ روز رو با تابع date میگرید و توی یک متغییر میریزید.

بعد هم یک روز کم میکنید ازش میشه دیروز.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ببخشید, فکر کردم منظورتون چیز دیگه ای بود, در اولین فرصت انجام میدم....

(فکر کردم منظورتون دستی وارد کردن تاریخه)

ویرایش شده در توسط xiiiah
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، من کد های زیر رو پیدا کردم ، که بر اساس محدودیت زمانی تنظیم شده .


//posts in the last 30 days
//$time_limit .= " AND post_date > '" . date('Y-m-d', strtotime('-30 days')) . "'";
//posts 30 to 60 days old
//$time_limit .= " AND post_date >= '" . date('Y-m-d', strtotime('-60 days')) . "'" . " AND post_date <= '" . date('Y-m-d', strtotime('-30 days')) . "'";
//posts for March 1 to March 15, 2009
//$time_limit .= " AND post_date >= '2009-03-01' AND post_date <= '2009-03-15'";

حالا متغیر time_limit رو توی query_posts به صورت زیر قرار دادم :


$time_limit .= " AND post_date > '" . date('Y-m-d', strtotime('-30 days')) . "'";
query_posts('cat=19,20&meta_key=post_views_count&orderby=meta_value_num&order=DESC&showposts=18'.$time_limit);

توی سایت که گذاشتم ، ارور نداد و لود می کرد ، ولی چون مطالب سایت بازدیدی نداشتند ، نمی تونم تست کنم که آیا خروجی درست بهم می ده یا نه ، اساتید و همینطور کاربران عزیز می تونید یه تستی کنید ببینید مشکلی داره یا نه ؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد مسلما کار نمیکنه چون داره sql رو با پارامترهای وردپرس مخلوط میکنه!


add_filter( 'posts_where' , 'posts_where' );
function posts_where( $where ){
$where .= " AND post_date > '" . date('Y-m-d', strtotime('-30 days')) . "'";
return $where;
}
query_posts('cat=19,20&meta_key=post_views_count&orderby=meta_value_num&order=DESC&showposts=18');

بعد از حلقه هم کوئری را ریست کنید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چند تا کد رو با هم مقایسه کرده بودم ، این رو نوشتم ف یکی از کد های اصلی هم شبیه به کدی هست که خودتون نوشتید ، الان باید محدودیت زمانی کار کنه ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدی که گفتید رو گذاشتم ، روی کل کوری های سایت عمل کرد ، می شه به صورت تابع نوشتش که بعدا هر جا کا خواستیم تابع رو با متغیریش قرار بدیم ، اون هم خروجی بنویسه برامون ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو بعد کوئری قرار بدید:

remove_filter( 'posts_where', 'posts_where' );

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی ، یه سوال ، این کد جواب میده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی ، یه سوال ، این کد جواب میده ؟

تست کنید

البته بازه زمانی از نظر بازدید نیست

از نظر تاریخ ارسال پست هست

میتوانید بازه را کمتر کنید (عدد 30)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بخش آموزش به طور کامل غیر فعال شده

در حال حاضر بخشی از اون مطالب در سایت اصلی قرار داده شده.

wp-parsi.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، مهدی گفته است :

سلام

بخش آموزش به طور کامل غیر فعال شده

در حال حاضر بخشی از اون مطالب در سایت اصلی قرار داده شده.

wp-parsi.com

من که حالا به این مطلب نیاز دارم چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری