-HADI-

تغییر در هدر سایت

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به دوستان عزیز، دوستان من میخوام لوگویی که در هدر سایتم هست رو بردارم و بجاش یه همچین لوگویی مثل سایت یاس دانلود قرار بدم  که به صورت text باشه و عکس نباشه، فکر میکنم باید CSS ویرایش بشه که من نمیتونم اینکار رو بکنم متاسفانه، اگه میشه لطف کنید کمکم کنید ... 

اینم کد هدر سایتم هست شاید نیاز شد

<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>


	<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
	<title><?php wp_title(''); ?><?php if(wp_title('', false)) { echo ' :'; } ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>
	<meta charset="utf-8">
	<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
	<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
	<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
	<meta name="robots" content="index, follow">
	<meta name="googlebot" content="index, follow">
	<?php wp_head(); ?>
    <link href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/css/bootstrap.rtl.min.css" rel="stylesheet">
	<link href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/css/font-awesome.min.css" rel="stylesheet"> 
	<link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="<?php bloginfo('stylesheet_url') ?>" />


</head>

<body>

	<div id="header">

		
		<div class="logo">
			<div class="container" >
				<div class="hidden-xs col-sm-6 col-md-6 ads">


		<div class="theader">
			<div >
<div >
				<div class="menu">
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'top' ) ); ?>


				</div>


				<div class="search">
					<?php get_search_form(); ?>
				</div>

			</div>
</div>
		</div>



				</div>
				<?php
				// Value from Image Upload
				$logo = get_option('dlp_logo');
                echo '<img class="col-xs-12 col-sm-6 col-md-6 logo" alt="لوگو" src="'.$logo.'" >';
               ?>
			</div>
		</div>
		
		<div class="navbarlinks">
			<div class="container">
<div class="col-xs-12 col-sm-12 col-md-12">
				<div>
					<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'primary', 'menu_class' => 'nav-menu', 'walker' => $walker ) ); ?>
				</div>


			</div>
			</div>
		</div>
	</div>
	

	<div style="color:#FFF;font-size:30px">
			<?php include (TEMPLATEPATH . '/board.php'); ?>
</div>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام لطفا آدرس سایتتون رو هم بگید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 1/2/2017 at 00:02، samirhm گفته است :

سلام لطفا آدرس سایتتون رو هم بگید .

فعلا روی لوکال هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چنین حالتی رو باید تو قسمتی که لوگو فراخوانی میشه استفاده کنید

<div class="logo">	
	<h1 class="site-title">
		<a href="#" title="#">متن لوگو</a>
	</h1>
</div>

و در فایل style.css بهش استایل بدید ، آنلاین باشه بهتر میشه کمکتون کرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 1/2/2017 at 03:08، Saeed Fard گفته است :

و در فایل style.css بهش استایل بدید ، آنلاین باشه بهتر میشه کمکتون کرد

استایل دهی بلد نیستم هرکاری میکنم نمیشه آنلاین نیست پوسه ام از پوسته های آماده اس این دمو پوسته هست ، میخوام بالای پوسته بجای لوگوی نوین دانلود یه چیزی مثل سایت یاس دانلود بخوره  خودم انجام دادم نتیجه اش شد این :angry: :

Capture111.JPG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در قالبتون قسمتی که عکس لوگو فراخوانی شده رو حذف کنید و این رو جایگزین کنید

 

<div class="logonew">	
	<h1>
		<a href="#" title="#" style="color: black;">متن لوگو</a>
	</h1>
</div>

در فایل style.css هم اضافه کنید

.logonew {
    font-size: 40px;
    padding: 20px 30px 0 0;
}

 

نمونه ایجاد کردم که متوجه بشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 1/2/2017 at 17:52، Saeed Fard گفته است :

نمونه ایجاد کردم که متوجه بشید

سلام مجدد مرسی تونستم تا حدودی کارمو پیش ببرم با راهنمایی هاتون فقط یه مشکل دیگ برخوردم که بکگراند تا پایین منو بار نمیاد بعد لوگو قطع میشه! نمیدونم باید چکار کنمCapture.JPG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا تو در تویی div ها در این قسمت درست رعایت نشده که این اتفاق افتاده و کدی که گذاشتم رو در جای صحیح وارد نکردید ، سایز عکس بک‌گراندتون هم باید به اندازه کل هدر بزرگ باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sindots
      سلام
      تقریبا چندماه پیش در یه موضوع دیگه پرسیدم برای شروع و درآمد زایی چه وبسایت هایی داشتم باشم خوبه من البته مسلط به html5 & css3 /photoshop و کمی php و کار با وردپرس رو کامل مسلط هستم
      و البته الان برای خودم یه قالب + پنل کاربری اختصاصی و واقعا پیشرفته نوشتم به نحوی که محصولاتمو بصورت اشتراکی منتشر میکنم و کاربر باید برای مشاهده یا دریافت محصولات اشتراک داشته باشه حالا نمیشه تمام امکاناتش رو گفت و تعریف از قالب نباشه اما مشابهش در ایران و بین قالب های وردپرس نیست (البته من ندیدم) 
      در موضوع قبلی دوستان پیشنهاد دادن که با وبسایت ارائه هاستینگ شروع کن اما بنده چنین درآمدی ندارم که بخوام با فروش هاست شروع کنم ، می خوام فعلا یه درآمد هرچند کم اما اولیه داشتم باشم
      ممنون میشم راهنمایی کنید
      پیشاپیش سپاسگزارم 
    • توسط Ali
      سلام
      پوسته پیشفرض 2011 با فونت زیبای فارسی، ویرایش شده وسئو شده میباشد.
      نسخه آنلاین این سایت توی سایت تایپ فعال هست که میتونین سایت رو آنلاین چک کنین. هیدینگ ها تنظیم شده میباشد. و پوسته مختص این سایت ویرایش شده، نسخه ای که فروخته میشه عینا همین نسخه هست و باقی تنظیمات و شخصی سازی اگر خواستید بایستی خودتون زحمتش رو بکشین و ما مسئولیتی نداریم.
      پوسته ساده هست اما خیلی سبک و دارای سئو قوی هست.
      برعلاوه بر صفحه اصلی، بقیه صفحات هم Valid هستند.
      پیش نمایش آنلاین: type74.ir


      برای خرید تماس بگیرید  از طریق انجمن پیام خصوصی بدهید. 

       


       0
    • توسط hoseinzr
      دوستان سلام
      من یک قالب html رو دارم به وردپرس تبدیل میکنم و برای اینکه در زیر پستها بتونم از دیدگاه استفاده کنم از کد comments_template() استفاده میکنم ... اما مشکل اینجاست که فقط دیدگاه یکی از نوشته هام رو نمایش میده یعنی توی همه ی پستام یه دیدگاه رو مینویسه و انگار استاتیکه ... امیدوارم منظورم رو رسونده باشم .. ممنون اگه کمکم کنید
    • توسط najrobotics
      با سلام
      مدتی است که وردپرس برای من پیغام مبنی بر "حجم فایل کش بسیار بزرگ شده است،نسبت به تخلیه آن اقدام کنید." را ارسال میکند.
      میشود بفرمایید که مشکل از کجاست ؟
      باتشکر
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام دوستان وقت بخیر 
      من تو سایت وردپرسی میخوام یه تصویر از نقشه ایران رو بزارم و وقتی موس روی هر شهری ها کلیک میکنه دسته بندی مربوط به اون شهر رو نشون بده 
      و الان مشکلم اینه که نمیدونم با چه روشی میتونم تو یه عکس نقشه ایران چطور به هر شهری یه لینک بدم 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنماییم کنه