-HADI-

تغییر در هدر سایت

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به دوستان عزیز، دوستان من میخوام لوگویی که در هدر سایتم هست رو بردارم و بجاش یه همچین لوگویی مثل سایت یاس دانلود قرار بدم  که به صورت text باشه و عکس نباشه، فکر میکنم باید CSS ویرایش بشه که من نمیتونم اینکار رو بکنم متاسفانه، اگه میشه لطف کنید کمکم کنید ... 

اینم کد هدر سایتم هست شاید نیاز شد

<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>


	<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
	<title><?php wp_title(''); ?><?php if(wp_title('', false)) { echo ' :'; } ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>
	<meta charset="utf-8">
	<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
	<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
	<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
	<meta name="robots" content="index, follow">
	<meta name="googlebot" content="index, follow">
	<?php wp_head(); ?>
    <link href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/css/bootstrap.rtl.min.css" rel="stylesheet">
	<link href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/css/font-awesome.min.css" rel="stylesheet"> 
	<link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="<?php bloginfo('stylesheet_url') ?>" />


</head>

<body>

	<div id="header">

		
		<div class="logo">
			<div class="container" >
				<div class="hidden-xs col-sm-6 col-md-6 ads">


		<div class="theader">
			<div >
<div >
				<div class="menu">
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'top' ) ); ?>


				</div>


				<div class="search">
					<?php get_search_form(); ?>
				</div>

			</div>
</div>
		</div>



				</div>
				<?php
				// Value from Image Upload
				$logo = get_option('dlp_logo');
                echo '<img class="col-xs-12 col-sm-6 col-md-6 logo" alt="لوگو" src="'.$logo.'" >';
               ?>
			</div>
		</div>
		
		<div class="navbarlinks">
			<div class="container">
<div class="col-xs-12 col-sm-12 col-md-12">
				<div>
					<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'primary', 'menu_class' => 'nav-menu', 'walker' => $walker ) ); ?>
				</div>


			</div>
			</div>
		</div>
	</div>
	

	<div style="color:#FFF;font-size:30px">
			<?php include (TEMPLATEPATH . '/board.php'); ?>
</div>

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام لطفا آدرس سایتتون رو هم بگید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 1/2/2017 at 00:02، samirhm گفته است :

سلام لطفا آدرس سایتتون رو هم بگید .

فعلا روی لوکال هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چنین حالتی رو باید تو قسمتی که لوگو فراخوانی میشه استفاده کنید

<div class="logo">	
	<h1 class="site-title">
		<a href="#" title="#">متن لوگو</a>
	</h1>
</div>

و در فایل style.css بهش استایل بدید ، آنلاین باشه بهتر میشه کمکتون کرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 1/2/2017 at 03:08، Saeed Fard گفته است :

و در فایل style.css بهش استایل بدید ، آنلاین باشه بهتر میشه کمکتون کرد

استایل دهی بلد نیستم هرکاری میکنم نمیشه آنلاین نیست پوسه ام از پوسته های آماده اس این دمو پوسته هست ، میخوام بالای پوسته بجای لوگوی نوین دانلود یه چیزی مثل سایت یاس دانلود بخوره  خودم انجام دادم نتیجه اش شد این :angry: :

Capture111.JPG

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در قالبتون قسمتی که عکس لوگو فراخوانی شده رو حذف کنید و این رو جایگزین کنید

 

<div class="logonew">	
	<h1>
		<a href="#" title="#" style="color: black;">متن لوگو</a>
	</h1>
</div>

در فایل style.css هم اضافه کنید

.logonew {
    font-size: 40px;
    padding: 20px 30px 0 0;
}

 

نمونه ایجاد کردم که متوجه بشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 1/2/2017 at 17:52، Saeed Fard گفته است :

نمونه ایجاد کردم که متوجه بشید

سلام مجدد مرسی تونستم تا حدودی کارمو پیش ببرم با راهنمایی هاتون فقط یه مشکل دیگ برخوردم که بکگراند تا پایین منو بار نمیاد بعد لوگو قطع میشه! نمیدونم باید چکار کنمCapture.JPG

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا تو در تویی div ها در این قسمت درست رعایت نشده که این اتفاق افتاده و کدی که گذاشتم رو در جای صحیح وارد نکردید ، سایز عکس بک‌گراندتون هم باید به اندازه کل هدر بزرگ باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط gianttourism
      سلام و عرض ادب
      یه افزونه میخوام مانند صفحه زیر که تصاویر 360 درجه نشون بده (برای وب سایت املاک میخوام)
      http://www.melkmashhad.ir/%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86/
      لطفا راهنمائی فرمائید
    • توسط miraziz
      سلام دوستان. من برای صفحه اول سایتم یک منوای اضافه کردم، ولی نمی دونم که دقیقا چی شده که صفحه اول سایت در نمایشگر عریض( مثلا 14اینچ) یک اسکرول افقی طولانی ایجاد میشه.
      ممنون می شوم راهنمایی کنید که این مشکل از چیست؟

      آدرس سایت: http://echolalia.ir/
    • توسط miraziz
      سلام. دوستان من با کد زیر می خواستم نام دسته ی پست مورد نظر را بالای عنوان مطلب فراخوانی کنم. ولی متاسفانه این کد هم دسته مادر و هم دسته ی فرزند را فراخوانی میکند. چندان به php آشنا نیستم. چه تغییری باید بدم که تنها نام دسته ی فرزند را نشون بده؟ 
      <?php the_category($separator, $parents, $post_id); ?>
       
    • توسط Samaonline
      سلام
      من سایتم رو با گوشی میتونم باز کنم. اما با گاکپیوتر خطای Server not found رو میده. میشه راهنمایی کنید!
      http://www.shahre-lamp.com/
      ممنون
    • توسط ahmadrezash
      درود
      خسته نباشید دوستان
      عزیزان بنده یه سابت فروش سیستم صوتی خودرو دارم به نشانی http://systemfa.ir و میخوام برای این وب سایت اپلیکیشنی طراحی کنم و اپلیکیشن رو وصل کنم به سایت و سرور
      حالا مشکل بنده اینجاست که میخوام اپلیکیشن به یه آدرس به عنوان مثال systemfa.ir/app وصل بشه که مطالب سایت با قالب دیگری در اون آدرس به نمایش گذاشته بشه و وقتی در سایت اصلی مطلبی به اشتراک میزارم روی این یکی بخش هم پیاده بشه و فضای اپلیکیشن با فضای اصلی سایت فرق داشته باشه ...
      نمیدونم تونستم منظورمو کامل برسونم یا نه ...
      منتظر نظرات و پاسخ های شما هستم
      پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم